My Toys - В света на играчките - 11!

• 20 161
  • 336
  •   1
Отговори
# 135
Здравейте, да питам доволни ли сте от качеството на стоките които поръчвате/ за дрехи/ ?  Мисля и аз да пазарувам оттук обаче искам да се комбинарим с някой за да делим доставката. Ако някой иска  да ми пише на didaf@abv.bg

# 136
Здравейте!

Искам да поръчам този спален комплект,
http://www.mytoys.de/catalog/show/KID/de-mt.fu.ca06.01.03/1553415
но ми е трудно да се ориентирам какво точно включва?

# 137
Здравейте!

Kissen 80 x 80 cm
Decke 135 x 200 cm

Би трябвало да е горен плик и калъфка

# 138
Здравейте!

Kissen 80 x 80 cm
Decke 135 x 200 cm

Би трябвало да е горен плик и калъфка

Точно това е  newsm10

Пратиха ми код за подарък,регистрирах се с РД-то на племенника (30.03),подаръка е динозавърски скелет на "KOSMOS",хубав е,но няма да го пускам,ако някой го иска....заповядайте:
http://nl.mytoys.de/on/.n?id=475849880&mc=mt_kig_html_ov& … s8l0AAAEfgqpdXZfX

c5ty9dw5nxfh

Пробвах го на друг акаунт и се хвана,даде подаръка....пиша това по повод на един стар пост, където обсъждахме персоналните кодове .И този е Ihr persönlicher Aktionscode* lautet:
C5TY9DW5NXFH
и въпреки това работи на акаунти, различни от този на който е изпратен  smile3521 smile3521 newsm10

Здравейте, да питам доволни ли сте от качеството на стоките които поръчвате/ за дрехи/ ?  Мисля и аз да пазарувам оттук обаче искам да се комбинарим с някой за да делим доставката. Ако някой иска  да ми пише на didaf@abv.bg

качеството на стоките е страхотно,аз поне съм много доволна newsm47

Последна редакция: вт, 10 мар 2009, 21:41 от daynaa

# 139
добро утро!  Crazy
иска ми се да поръчам това:
http://www.mytoys.de/catalog/show/KID/de-mt.to.ca02.17.02.01/1501656

към някого мога ли да се включа Rolling Eyes Hug Praynig ?

# 140
Здравейте!!!
Вмъквам се във вашата тема и се извинявам за невежеството, но съм НОВАК  Embarassed
Не мога да разбера стойността на доставката. Пише 15,95 Е, но това за брой продукти ли се отнася или ...
Предварително благодаря

# 141
  • Варна.....
Здравейте!!!
Вмъквам се във вашата тема и се извинявам за невежеството, но съм НОВАК  Embarassed
Не мога да разбера стойността на доставката. Пише 15,95 Е, но това за брой продукти ли се отнася или ...
Предварително благодаря

В първият пост е написано, но все пак да отговоря- доставката е за цялата пратка, независимо от броя на артикулите, размера или тежината и.

# 142
Благодаря  Hug

# 143
Здравейте  Hug,
отдавна не съм писала тук  Blush,искам да попитам да ли някой е срещал из дрешките официални роклички за малки дечица на 2г. Трябва ми за Теди искам да и взема нещо хубавко и официално за РД.
Благодаря ви предварително  Heart Eyes Hug

# 144
  • София-Младост
И аз със въпрос...и с претенции, че четох указателните първи постове.  Laughing
Когато се регистрирам, полчавам ли някакъв потвърдителен мейл, или просто при поръчка си влизам само с мейла и системата ме разпознава. Като нов клиент кога пращат код? Преди първа поръчка ли? Ако не ми пратя, мога да си ползвам някой от другите кодове за намаление надявам се, и последно...върти ми се че има мин. на поръчката 30 евро...така ли е или бъркам?
Благодаря на всички отговорили и на останалите.  Simple Smile
За минималната стойност на поръчката...отпада питането, изписва си го при поръчка.

Последна редакция: ср, 11 мар 2009, 11:06 от Ала-Бала

# 145
И аз със въпрос...и с претенции, че четох указателните първи постове.  Laughing
Когато се регистрирам, полчавам ли някакъв потвърдителен мейл, или просто при поръчка си влизам само с мейла и системата ме разпознава. Като нов клиент кога пращат код? Преди първа поръчка ли? Ако не ми пратя, мога да си ползвам някой от другите кодове за намаление надявам се, и последно...върти ми се че има мин. на поръчката 30 евро...така ли е или бъркам?
Благодаря на всички отговорили и на останалите.  Simple Smile
За минималната стойност на поръчката...отпада питането, изписва си го при поръчка.

Леле колко питанки newsm53
Ще ти кажа при мен как стоят нещата,аз имам 2 акаунта,пратиха ми потвърдителни мейли след регистрацията,но и да не ти пратят,щом влизаш в системата с мейл и парола значи си приета newsm10
Кодове в началото не са ми пращали,ползвах тези от първия пост и ми се хванаха,получих си поръ4ките newsm03
Системата разпознава нови и стари клиенти...не може да мамиш 2 пъти с код за -10Е,аз пробвах,но ми се накараха яко и даже ме предупредиха,4е ще ми забранят да пазарувам при тях newsm09
Получих код за -5Е,когато поканих няколко приятели (пращаш мейл на приятел,може и на друг твой мейл адрес ако имаш, след като си получил първата поръ4ка,на приятелите също пращат код -5Е) и вчера получих код за подарък за РД ,по-горе съм го публикувала.
Минималната поръ4ка е 30Е,без доставката.
Надявам се,че съм била полезна smile3503 newsm47

# 146
  • София-Младост
dayna  Hug

# 147
Момичета днес някой пробвал ли е да пуска поръчка? Опитваме се с една приятелка и след като се напълни кошницата на следваща стъпка излиза, че не може да намери сървър  newsm78

# 148
Момичета днес някой пробвал ли е да пуска поръчка? Опитваме се с една приятелка и след като се напълни кошницата на следваща стъпка излиза, че не може да намери сървър  newsm78
Аз пуснах днес поръчка-никакъв проблем. Прие ми поръчката, получих потвърдителен мейл и сега вече чакам  Peace
Използвам възможността да благодаря на всички момичета за положения труд и прекрасното оформление на темичката. Само по първия пост засега се ориентирах прекрасно (е, имаше едно въпросче към мини, ама нали не се брои Grinning). Въпросчето беше как се слагат по 2 бройки от един артикул в кошницата, аз лично явно съм пропуснала и да го е пишело някъде Embarassed

# 149
Леле колко питанки newsm53
Ще ти кажа при мен как стоят нещата,аз имам 2 акаунта,пратиха ми потвърдителни мейли след регистрацията,но и да не ти пратят,щом влизаш в системата с мейл и парола значи си приета newsm10
Кодове в началото не са ми пращали,ползвах тези от първия пост и ми се хванаха,получих си поръ4ките newsm03
Системата разпознава нови и стари клиенти...не може да мамиш 2 пъти с код за -10Е,аз пробвах,но ми се накараха яко и даже ме предупредиха,4е ще ми забранят да пазарувам при тях newsm09
Получих код за -5Е,когато поканих няколко приятели (пращаш мейл на приятел,може и на друг твой мейл адрес ако имаш, след като си получил първата поръ4ка,на приятелите също пращат код -5Е) и вчера получих код за подарък за РД ,по-горе съм го публикувала.
Минималната поръ4ка е 30Е,без доставката.
Надявам се,че съм била полезна smile3503 newsm47

На мен ми пращат вече 2 кода за по 10 евро в рамките на 3 дни, но още не съм пускала поръчка. Така, че мога да кажа, че всичко е до късмет.

Общи условия

Активация на акаунт