My Toys - В света на играчките - 11!

• 20 161
  • 336
  •   1
Отговори
# 150
Някой да е срещал чанти за колички в сайта? newsm78

Поправям се! ooooh! Открих ги! Peace

# 151
  • Sofia
Леле колко питанки newsm53
Ще ти кажа при мен как стоят нещата,аз имам 2 акаунта,пратиха ми потвърдителни мейли след регистрацията,но и да не ти пратят,щом влизаш в системата с мейл и парола значи си приета newsm10
Кодове в началото не са ми пращали,ползвах тези от първия пост и ми се хванаха,получих си поръ4ките newsm03
Системата разпознава нови и стари клиенти...не може да мамиш 2 пъти с код за -10Е,аз пробвах,но ми се накараха яко и даже ме предупредиха,4е ще ми забранят да пазарувам при тях newsm09
Получих код за -5Е,когато поканих няколко приятели (пращаш мейл на приятел,може и на друг твой мейл адрес ако имаш, след като си получил първата поръ4ка,на приятелите също пращат код -5Е) и вчера получих код за подарък за РД ,по-горе съм го публикувала.
Минималната поръ4ка е 30Е,без доставката.
Надявам се,че съм била полезна smile3503 newsm47

На мен ми пращат вече 2 кода за по 10 евро в рамките на 3 дни, но още не съм пускала поръчка. Така, че мога да кажа, че всичко е до късмет.

Те затова ти ги пращат, защото си нов клиент  Peace

# 152
Да но са за различни неща. 1-ия беше за обувки, а другия даже не погледнах за какво е. За нов клиент получих още като се рег.

# 153
  • София
Момичета, на вас случвало ли ве се е да не можете да си проследите поръчката? Получих мейл с номера на пратката, като го въведа излиза, че е потеглила. Обаче вече трети ден никаква промяна  newsm78

# 154
Да но са за различни неща. 1-ия беше за обувки, а другия даже не погледнах за какво е. За нов клиент получих още като се рег.

Леко се озадачих за двата кода по 10Е но сега разбирам,4е кодовете ти са за подаръци,което е малко по-различно.Ще съм благодарна ако споделиш опит след пускане на 2 кода за по 10Е какво ще излезе newsm53
Предполагам,че се опитват да те изкушат да пуснеш една поръ4ка,за това ти пращат код4ета толкова 4есто smile3508 smile3521
А ти ако не ги ползваш,публикувай тук,все на някой ще свършат работа,няма смисъл да се губят и да им изтича срока(повечето са валидни за определен период) newsm08....аз поне така процедирам smile3502

ПС. Видях,4е си публикувалаSimple Smile!

Последна редакция: ср, 11 мар 2009, 17:33 от daynaa

# 155
http://nl.mytoys.de/on/.n?id=474494023&mc=mt_nl_090308_html_ … 2CO4AAAEfJcO_Y55D

http://nl.mytoys.de/on/.n?id=475868090&mc=mt_nl_090310_html_ … .BV8AAAEfEIoE15jw
Обещавам да информирам! HTAT4LMD4399 - като 2-ия

Последна редакция: ср, 11 мар 2009, 17:59 от dannabg

# 156
  • София
Днес имам мейл, че общата поръчка, която направих е тръгнала насам  Laughing
Ако всичко е наред средата на другата седмица трябва да е при мен  Praynig
Изпратили са всички в един пакет, как са успяли представа си нямам, около 35 артикула са, при това някой са по обемни  Rolling Eyes

# 157
Джиджибиджи, прочетох внимателно указанията ти вчера и успях някак да пусна поръчката. За съжаление от 19 артикула, които исках да пусна, успях да пусна само 8  Confused Confused, всеки път като въвеждах 9тия артикул сайтът забиваше  Crossing Arms Crossing Arms

Учудва ме как си успяла да пуснеш 35  newsm78 newsm78

Старият сайт не правеше никога проблем.

# 158
  • София
Джиджибиджи, прочетох внимателно указанията ти вчера и успях някак да пусна поръчката. За съжаление от 19 артикула, които исках да пусна, успях да пусна само 8  Confused Confused, всеки път като въвеждах 9тия артикул сайтът забиваше  Crossing Arms Crossing Arms

Учудва ме как си успяла да пуснеш 35  newsm78 newsm78

Старият сайт не правеше никога проблем.

с инат  Laughing
пълних кошницата с тези 35 артикула поне 10-15 пъти, че може и повече да са станали, бях полудяла, ама се запънах като магаре на мост, а и видях, че проблема не е в броя артикули, затова се борих докрай  Laughing

радвам се, че са ти помогнали указанията, не съм много добра в обясненията, ама ако на някой не му е ясно ще дообяснявам  Hug

накрая пуснах без кода за намаление, та ще проверя и ако още е валиден може да заформим още една обща поръчка  Laughing

преди наистина нямаше никакви проблеми, откакто смениха визията стана проблема, надявах се че за толкова дни са го оправили, но щом и сега не си успяла да си пуснеш нормално поръчката явно нищо не правят по въпроса  Crazy

# 159
  • в страната на чудесата
Esprit са ок
Том Тейлър са уголемени
Мекс детските номерации са умалени поне номер, дори два

абе сигурно аз нещо не съм добре, но не разбирам - том тейлър са уголемени = размер М е като за L,
a mexx - обратно - пише L, а е колкото за M? така ли?
моля да ме извините за невежеството, ще ви бъда благодарна...

# 160
Някой може ли да ми каже дали в сайта има от триколките, които се бутат? Видях такава в албума на една мама, но не знам дали е купувана от там. Thinking

# 161
Да има, ето една която съм поръчвала ( за мен де, но.. ).
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=343906&pid=10721106

ето и линка http://www.mytoys.de/catalog/show/de_DE/DEU/KID/de-mt.to.ca02.17 … dapter%405d78c269

Мамата за която беше, каза че е страхотно удобно и много маневрено и здраво колело. Това е от мен което знам  Peace

# 162
Esprit са ок
Том Тейлър са уголемени
Мекс детските номерации са умалени поне номер, дори два

абе сигурно аз нещо не съм добре, но не разбирам - том тейлър са уголемени = размер М е като за L,
a mexx - обратно - пише L, а е колкото за M? така ли?
моля да ме извините за невежеството, ще ви бъда благодарна...

значи, дъщеря ми /голямата/ е 14 кг и 84 санта.
Есприт 92 са й длъжки, 86 са точни в момента
Том Тейлър и Санета 92 са й доста големички, наесен ще ги носи /или трябва много да подгъвам/
Мекс 86 и 92 са й абсолютно прилепнали, едната блузка 86 не й става вече, а я купувах миналия месец  ooooh!
юношеските номерации обаче си отговарят и на Мекс и на Том Тейлър, имам блузки на Том Тейлър и дънки на Мекс, смятам че са си номерата, които са написани  Peace

# 163
Много благодаря за отговора, DeCuTa! Hug

# 164
http://www.mytoys.de/catalog/show/KID/de-mt.mk.osterkat.40.01/

Нова брошура
някой от Стара Загора иска ли да пуснем поръчка заедно

Общи условия

Активация на акаунт