My Toys - В света на играчките - 11!

• 20 160
  • 336
  •   1
Отговори
# 195
# 196
Днес си поръчах количката newsm44
Случайно видях,че са я пуснали отново в сайта,при това с намалената цена,с която беше преди да изчезне преди две-три седмици!Направо не можах да повярвам,дано не се случи нещо да ми я откажат Praynig Получих почти веднага потвърдителен мейл,сега ще чакам следващия,с който ме уведомяват,че са я изпратили.А за колко време ви пристигат горе-долу пратките?А,и от код за -10Е за нови клиенти успях да се възползвам Party Благодарение на подробните обяснения от първия пост в темата,без да разбирам грам немски успях скорострелно да пусна поръчката и мерси на джиджибиджи за насоката,дадена по-назад из темата,че и при мен нещата в един момент се закучиха и не можех да продължа напред  bouquet

# 197
  • гр.Варна
бингъл,браво smile3501 ,като знам колко много я искаше...Ами явно е била твоята количка  Peace .Да си я ползваш със здраве!
Мдааа,някои неща изчезват и пак се появяват . Аз така изпуснах масичка и много красиви столчета на Дисни ,сега си ги дебна...

# 198
Мерси,marianik,за втори път днес Hug

# 199
  • Варна
бингъл, браво, стискам палци да си я получиш в най-скоро време!

# 200
Странна работа Thinking Thinking изчезнала е пак количката,да не съм сънувала днес нещо  33uu Или съм късметлийка да я видя навреме и да я поръчам,или ще се окажа карък и въобще няма да я получа wait толкова бързо ли се появяват и изчезват нещата от този сайт?!

# 201
  • София
бингъл, много се радвам за теб, толкова я искаше тази количка  Hug
Според мен ще си я получиш, много е вероятно да е била само една бройка и след твоята поръчка да са я свалили от сайта, защото е запазена за теб  Peace
Стискаме палци всичко да е наред, мисля че ще е така  Peace

Момичета. имам спомен да съм гледала някъде в сайта мрежичка за събиране на животните за баня в нея, залепваше на стената, да се изцеждат....незнам дали ме разбрахте  Rolling Eyes Помагайте, ако се сетите и намерите, че се чудя къде да ги оставям тези животни  Laughing

Последна редакция: сб, 14 мар 2009, 11:22 от jijibiji

# 202
Момичета ,как се ориентирате за размерите  ooooh!?!

# 203

Момичета. имам спомен да съм гледала някъде в сайта мрежичка за събиране на животните за баня в нея, залепваше на стената, да се изцеждат....незнам дали ме разбрахте  Rolling Eyes Помагайте, ако се сетите и намерите, че се чудя къде да ги оставям тези животни  Laughing

Artikelnummer: 1414871

# 204
мекс са умалени,ес оливьр уголемени,има и още за други марки на зад в темата.

# 205
  • София

Artikelnummer: 1414871

mini_79
   bouquet

# 206
  • Sofia
мекс са умалени,ес оливьр уголемени,има и още за други марки на зад в темата.
не съм забелязала ес оливър да са уголемени

# 207
Към 11-12 пуснах общата поръчка. Нямаше никакви проблеми

# 208
  • София
някой да е купувал одеалца от сайта да ми покаже реална снимка да видя как са като материя

аз пък все се каня да ти пусна снимка на одеалцето, дето си взех от там, незнам доколко ще добиеш представа за материята, не съм добра фотографка  Embarassed
Обикновено поларено одеалце е, но е много хубави цветове, не е дебело, тъничко е, специално това е на добра оферта, голям размер е, а цената е хубаво намалена
арт.номер: 1823673

ето и няколко снимки:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=319745&pid=11049649

п.п. снимала съм го и с дупката, която има, сега ще им го връщам  и ще поръчвам ново Crazy

# 209
aaa, такова имам и аз, питах дали няма от типа олекотени завивки случайно, ама цветни
или всичките им са такива  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт