My Toys - В света на играчките - 11!

• 20 160
  • 336
  •   1
Отговори
# 225
  • Под гъбата
Момичета аз пак да попитам няма ли някой да пуска скоро поръчка че искам една бяла ризка само? newsm78

# 226
Относно размерите на дрехите, поръчах си за мен 173 съм висока, тениски на Tom Taylor размер 164-170, защото прочетох че са уголемени. Какво да ви кажа, станаха на дъщеря ми, висока е 161 см. Sick И двете сме с нормални килограми, така че проблема едва ли е в това. А от MEXX тя си поръча тениска р-р 158-164 и и е съвсем точна,т.е. в случая си отговаря на размера.

това, което съм написала е за детските дрешки
иначе и на мен ми стават юношеските на Том Тейлър /блузки 164/  и на Мекс /имам дънки 170/- 160 и 57 кг съм  Peace

Последна редакция: нд, 15 мар 2009, 23:37 от mini_79

# 227
  • Sofia
ето това е линка към количката http://www.mytoys.de/catalog/show/KID/de-mt.ba.ca02.07.01/1821295 
а има ли значение,че цената е повече от 45 евро или това за обмитяването е свързано само за стоки извън ЕС

Не пише дали се сгъва като чадър, но пише, че като се сгъне може да се побере във всеки куфар , ако това би могло да ти е от полза  Rolling Eyes

# 228
  • Plovdiv
Извинете ме предварително за въпроса, но мисля че някой беше пазарувал с различна от Американ Експрес карта. Въпроса ми е може ли с друга карта? Благодаря предварително.

# 229
  • в страната на чудесата
не може ли с виза?

# 230
  • София
Може.  Peace

# 231
Аз пазарувам с виза електрон на Експресбанк Peace

съжалявам за повторението, но сме писали заедно

# 232
Помните ли, че имаше една кухня на "Фишър прайс" с дъска за гладене и пералня, хладилник, дали има шанс да се появи отново?

# 233
  • Варна.....
Момичета, събирам поръчка за Варна- днес - утре смятам да я пусна.

# 234
Момичета извинявам се, сигурно някъде пише или се е коментирало но на мен убягва, къде се пише кода за намаление?

# 235
Здравейте! Някой знае ли на какъв език "говори" този волан? Не можах да се ориентирам нито с беглите си познания по немски, нито с преводача от първа страничка.

# 236
  • Варна
Здравейте! Някой знае ли на какъв език "говори" този волан? Не можах да се ориентирам нито с беглите си познания по немски, нито с преводача от първа страничка.
не зная точно за този , но всички играчки от сайта ми говорят на немски
ларедутските -на френски Laughing
да им разбирах какво казват..

# 237
  • Варна
Момичета, събирам поръчка за Варна- днес - утре смятам да я пусна.

Ще поразгледам и, ако набележа нещо, ще ти пиша. Колко човека има дотук, за да се ориентирам за доставката?

# 238
 oops Тъп въпрос, но все пак - какво става, ако куриерът не ме намери вкъщи? Не мога ли по някакъв начин да дам на бг куриерите телефон за връзка? newsm78 Пуснах поръчката на 12.03.

# 239

Общи условия

Активация на акаунт