My Toys - В света на играчките - 11!

• 20 160
  • 336
  •   1
Отговори
# 240
  • Стара Загора
Момичета, вьрнах злопулучното ниво за кошара, от интерлогистика казаха, че на 14-ти е влязло в Германия, кога най-рано и кьде точно ще ми се появи в профила?

# 241
Момичета извинявам се, сигурно някъде пише или се е коментирало но на мен убягва, къде се пише кода за намаление?
Gutschein/Rabatt/Gratisartikel

# 242
Да ви раzкажа какви иzпълнения имах днес с майтойс.

Направих поръ4ка zа една приятелка в БГ, платх с кредитната карта на мъжът ми. Поръ4ката я направих преz по4ивните дни и си стоеШе необработена, а сумата беШе с то4но 20? по висока, неzнайно zаЩо  Thinking
Таzи сутрин се обадиха на мъжът ми от банката, отдел "иzмама"  Laughing да му кажат 4е една госпожа ххх от БГ се е опитала да паzарува с картата му и 4е се блокирали трансакцията. Потвърдихме 4е няма иzмама, те каzаха 4е Ще раzблокират трансакцията но 4е е въzможно от майтойс ве4е да са анулирали поръ4ката  ooooh! Обадих се на майтойс, при тях пък плаЩането беШе минало.
2 4аса по късно дойде мейл, 4е искат парите по банков път  ooooh! Пак се обадих  Laughing и ми потвърдиха, 4е поръ4ката е платена и 4е се приготвя ве4е. Да не обръЩам внимание на мейла  Crazy

Друга приятелка пък (от БГ) не може да поръ4ва, все й иzписва 4е имало неиzвестна греШка при плаЩането. Каzах йм и zа това и каzаха да праЩа поръ4ката барабар с адреса и детайлите на кредитната карта по мейл или факс (или по телефона), те Щели да я вкарват. Каzаха 4е от както са сменили диzайна на сайта, имали оЩе един куп бъгове  Tired

Просто реШих да го споделя, zаЩото и тук имаШе моми4ета, които не успяха да поръ4ват с картите си  Peace

# 243
  • София
Tatjana, благодаря ти че сподели и твоите премеждия със сайта, наистина няма да им обръщаме внимание вече на техните мейли за банков превод  Laughing
Евала на банката на мъжа ти, веднага са реагирали хората, усъмнили са се в злоупотреба, явно са се сблъсквали друг път с български хакери Simple Smile
Хубаво, че си им споменала и за проблемите, дано си вземат бележка и да коригират малко сайта  Crazy

# 244
Аааа, 4акай, не каzах да не йм обръЩате внимание на теzи мейли, просто при нас стана голяма обърквация  Crazy

Да, евала на банката наистина  Peace Хем сумата беШе малка (110?).

Каzах йм zа бъговете  Twisted Evil , и zа тоzи с картата, и zа тоzи с 20те ? (и на друга приятелка й се слу4и), дано направят неЩо, но те си zнаят 4е ниЩо не йм е наред в момента  Laughing

# 245
А аз получих това писмо след опит да пусна поръчка:

"Sehr geehrte Frau Zhaygarova  Azmi,

vielen Dank für Ihre Bestellung bei myToys.de.

Leider können wir die von Ihnen bestellte Ware nur per Vorkasse versenden.

Wenn Sie damit einverstanden sind, überweisen Sie bitte den Betrag in Höhe von     66,91 EUR bis zum 21.03.2009 auf folgendes Konto:

IBAN:

Swift-Code:

Kontoinhaber:

Verwendungszweck:

DE85120800004039813501
DRESDEFF120

myToys.de GmbH

1412655271 / 508615179

Wenn Sie die Überweisung vorgenommen haben, kontaktieren Sie uns bitte, damit wir Ihren Auftrag freigeben können (für eine schnelle Bearbeitung fügen Sie bitte einen Nachweis der Zahlung bei, z.B. Überweisungsbestätigung beim Online-Banking).

Andernfalls würden wir Ihre Bestellung nach dem 21.03.2009 stornieren. Wir bitten um Ihr Verständnis."

Да разбирам ли, че искат банков превод, за да ми изпратят нещата? И какво трябва да направя сега? Знаех си, че не трябва да пускам сама поръчка, но ни поканиха на рожден ден през април и реших от тук да купя подаръка. Някой би ли ми помогнал със съвет?

# 246
MarinaZh, пробвай да пуснеш пак поръчката. А след 45 дена (или колкото е срока на банката ти) помоли банката да ти разблокира сумата от неуспешната.

# 247
MarinaZh, пробвай да пуснеш пак поръчката. А след 45 дена (или колкото е срока на банката ти) помоли банката да ти разблокира сумата от неуспешната.

Значи правилно съм разбрала, че тази поръчка няма да я бъде ако не я повторя? Сега обаче ще трябва нова регистрация заради кода за 10 евро отстъпка за нови клиенти, нали?
А има ли значение, че съм платила с кредитна карта и не ги ли разблокират автоматично след 45 дни?

# 248
samimami поне при мен беше така: не знам кога са получили артикулите обратно, но когато са ми обработили нещата ми пратиха мейл ( който мога да ти пратя да видиш как изглежда ) и във самата поръчка във профила, даваш на детайли на поръчката и там под въпросния артикул ( който си върнала ) пише на коя дата са ти го обработили и след тази дата около 2 седмици ще ти върнат парите или там каквото си писала че искаш ( да ти върнат парите, да ти го заменят и т.н ). При мен парите се върнаха за 2-3 дни ( след датата на обработката им ) Ако искаш снимки кажи ще ти пратя да видиш как е точно  Peace

Стана доста объркано  ooooh! Ако има нещо неясно питай  Peace

# 249
Момичета, искам да питам, мога ли да направя поръчка с Maestro kart на ДСК?

# 250
  • Стара Загора
DeCuTa благодаря, разбрах те.  Hug

MarinaZh при мен се получи сьщото и аз им писах, че поради анулиране (от тяхна страна) на порьчката, реално аз все още сьм нов клиента, но не мога да ползвам кодовете. Пратиха ми нов код за -10Е, който дори нямаше изискване порьчката да е над 30Е.  Mr. Green

# 251
Аз пък си направих нова регистрация с другия ми е-мейл, ползвах си същия код и получих потвърдителен е-мейл.

# 252
  • Варна.....
Момичета, събирам поръчка за Варна- днес - утре смятам да я пусна.

Ще поразгледам и, ако набележа нещо, ще ти пиша. Колко човека има дотук, за да се ориентирам за доставката?
До момента сме 3.

# 253
http://www.mytoys.de/catalog/show/KID/de-mt.sl.sl01.04/1779038

здравейте,някой получил ли е тази кошара,че смятам да порачвам,но се чудя,наистина ли е само с горно ниво,защото на снимката се вижда че има и дъно? ooooh!

# 254
Момичета, искам да питам, мога ли да направя поръчка с Maestro kart на ДСК?
Whistling

Общи условия

Активация на акаунт