Re: Ла Редут - само за КОДОВЕ - 24

• 57 768
  • 891
  •   1
Отговори
# 240
сЛОЖИХ ПРОДУКТИ НА СТОЙНОСТ 40е ОТ НОВАТА КОЛЕКЦИЯ, НЕНАМАЛЕНИ И НЕ МИ ХВАЩА изобщо Sad
Днес ми хвана на същия код и при същата поръчка,даде ми тренч,намали ми с 20 Е и даде и безплатна доставка!

# 241
Значи всичко в кошницата ми е от албанците и като сложа кода за тренча ми се хваща само като подарък без БД и слагам познатата на всички ни калъфка и хайде няма доставка  Mr. Green

# 242
Значи всичко в кошницата ми е от албанците и като сложа кода за тренча ми се хваща само като подарък без БД и слагам познатата на всички ни калъфка и хайде няма доставка  Mr. Green

Златна си Hug Така поне ще си ползвам безплатната доставка, след като всички неща който съм харесала са намалени.

# 243

Златна си Hug Така поне ще си ползвам безплатната доставка, след като всички неща който съм харесала са намалени.

Embarassed Пък и тренча даже ще вземеш,сега само ме интересува някоя мацка която е пуснала днес тренча да ли кода пак и се хваща

# 244
  • София

Здравейте,
пуснах поръчка с кода за тренча и ми намали 20 евро + БД и тренч ,естествено.
Намали ми ненамален артикул ( бикини) и една машинка за подстригване (зелени цени).
  bouquet

А вече като си го използвала на този акаунт хваща ли ти се пак да знам една поръчка ли да пусна с него или няколко?
viky_v кой беше кода за тази чанта че нещо съм го изтървала
кода  беше  персонален от  тази оферта http://m-laredoute.pprnl.net/nl/jsp/m.jsp?c=733ac072671f223165

# 245
oooo това ли бил кода окс мерси много   bouquet
при мен кода е друг и моя не ми се хваща,но този твоя ми се хвана пък не ми е изпратен лично и всичко е от албанците

Последна редакция: ср, 11 мар 2009, 14:50 от ralitooo_

# 246
Здравейте момичета,

не съм изчела подробно темата, но в началото видях, че някой питаше за сиво-зеления куфар. Чакам две поръчки и двете с него. Когато ги пусках ми изписа, че го има, но не знам в крайна сметка какво ще пристигне. Както и да е, мисълта ми е, че, ако дойдат и двата, единия мога да го заменя за друг подарък. Ще пусна update във форума, щом си взема пратките. Когато и да е това  Laughing

# 247
бихте ли ми дали линка към калъфката,за да си махна доставката

# 248
След двумесечно чакане, Колетът днес дойде, но... без подарък.
Предполагам е обсъждано, за което моля да ме извините  Hug Става въпрос за куфара с колелца, та въпросът ми е , да не би да идва отделно, въпреки, че го има във фактурата?
Благодаря предварително!
Аз преди месец получих поръчка която пуснах с кода 60488, но подаръка(онова кафяво/бежово одеяло) не го получих. Във фактурата го имаше, даже беше отметнато с химикал, а пакета не беше отварян, така че няма как някой да ми го е взел. Писах на мейла за липсващ артикул и доколкото разбрах от отговора им ще ми го пратят, но още не съм го получила. Така че съвета ми е пиши им, нищо не губиш.

# 249
  • София
бихте ли ми дали линка към калъфката,за да си махна доставката

http://www.laredoute.fr/vente-taies-massai-redoute-creation.aspx … 9&single=true

# 250
е да ама аз си искам тренча,БД и 20е намаление ,а немога да намеря нищо до 10е ,което да е подходящо на наличното Sad от 29е

# 251
# 252
някой получил ли е тренча да каже дали ръкава е дълъг или 7/8
благодаря

# 253
виждала съм го на реална снимка и е с дълъг ръкав

# 254
мисля три ако ти е пратен лично с трите размера
макар,че аз матрака два пъти с едни код съм пускала

Общи условия

Активация на акаунт