Re: Ла Редут - само за КОДОВЕ - 24

• 57 804
  • 891
  •   1
Отговори
# 300
desitka, нищо не ми намали и БД няма, но има тренч.

пробали с калъфката?

# 301
# 302
  • София
беби, супер си, как го откри, и при мен проработи така  Peace

# 303
  • In The Middle Of Nowhere
mal4eva, тези предложения за кода 20/33 с подарък тренч ли са?  Tired

# 304
аха! Някой питаше с какво да си допълни сумата...

# 305
  • In The Middle Of Nowhere
Ми не стават, трябва да са ненамалени и от новата колекция, а тези със сигурност не са  Peace

# 306
Peace
Ето няколко предложения за "вложки" към поръчките с тренча:

...

Я, адашка  Mr. Green

Ама не вършат работа за БД тез нещица  Naughty ..
Иначе са от 100 години в сайта и вече не знам кой ги няма  Laughing

Тцтцтц страшна седянка сте се събрали тука Simple Smile Я и аз да се пльокна, че ми липсва темичката да ми свети  Mr. Green

На мен тренча ми се "хвана" само с намалени и "мини", но поръчката е за над 50 евро.

Момичета, не ви се похвалих, че тази вечер показаха, че избират племенника ми Васил Стоянов за участие в Малките концерти на Мюзик Айдъл. Гледайте го следващия път и ще се радвам, ако го подкрепите за по-нататъшно участие!
Подаръкът си го дава, ама къв кяр.. Нито БД, нито намаление може с намалени неща Simple Smile А и МИНИ не намаля! - няма какво да го пробвате - просто кода не е за МИНИ Simple Smile

Гледаме го, гледаме младежа  Hug Hug Hug Даже ще поесемескам за него, дано да стигне до есемескането Simple Smile Кефи ме  Peace

Ми не стават, трябва да са ненамалени и от новата колекция, а тези със сигурност не са  Peace
Е много ясно, че не са Simple Smile

Ама спрете да пишете, че не мога да си пусна постинга  Crazy

# 307
  • Пловдив

Аз се съмнявам да стане,сега нямам време да пробвам,но те са от Албанците,няма начин....и аз днес доста си поиграх,сега чета че сте се ровили по каталозите,при мен пък си действат кодовете за тренча и с намалени неща......друг е въпроса че в момента са намалени повечко,но пак си зависи какво си сложил  Peace Наистина не действат на prix mini, но пъг действат на зелените.
А и ако не сте видели има пак пуснати форумските чаршафи и то от новата колекция и не са мини,така че може да се ползват.
Калъфката е 3.5 евро и макар че е намалена на 2,45 пак става  Peace
Ей голямо раздвижване и в тази тема Simple Smile немога да си пусна поста Simple Smile

# 308

Като ги добавиш в кошницата не излизат намалени, а като кръгли цени! Пробвай!

# 309

Като ги добавиш в кошницата не излизат намалени, а като кръгли цени! Пробвай!
Е това какво значение има Simple Smile
Кодове няма да им подействат и да застанеш на челна стойка  Laughing

# 310

Аз се съмнявам да стане,сега нямам време да пробвам,но те са от Албанците,няма начин....и аз днес доста си поиграх,сега чета че сте се ровили по каталозите,при мен пък си действат кодовете за тренча и с намалени неща......друг е въпроса че в момента са намалени повечко,но пак си зависи какво си сложил  Peace Наистина не действат на prix mini, но пъг действат на зелените.
А и ако не сте видели има пак пуснати форумските чаршафи и то от новата колекция и не са мини,така че може да се ползват.
Калъфката е 3.5 евро и макар че е намалена на 2,45 пак става  Peace
Ей голямо раздвижване и в тази тема Simple Smile немога да си пусна поста Simple Smile

Еййй, че те "Тома Неверни"...
само първото не е намалено(сложих го за сума)
ще кача след малко...

Последна редакция: ср, 11 мар 2009, 23:58 от mal4eva

# 311
http://www.laredoute.fr/Shopping_basket/ViewBasket.aspx
А как по-точно да ти бръкнем в кошницата без юзър и парола  Twisted Evil

Не разбрах изобщо какво целиш с тия неща по 1-2 от албанците ?
Нито могат да се намалят.. нито да допринесат с нещо за действието на който и да е код..

# 312
  • Бургас
Момичета, искам да споделя нещо, че гледам сте на вълна офертата с тренча. Може и да сте го коментирали, рядко влизам в тази тема, защото не използвам кодове, които не съм получила лично, та се извинявам предварително, ако повтарям някого Embarassed Днес ми прие две поръчки с тази оферта с различни размери на тренча. Не знам дали е нормално, защото няколко пъти четох офертата и пише, че може да се използва само веднъж от един акаунт. Досега не съм си правила подобен експеримент, може да се получава така и при други оферти с дреха подарък в различни номера newsm78 Но е факт, че пуснах две поръчки с два тренча с различни размери Rolling Eyes

# 313
  • Там....където всичко е възможно ....
http://www.laredoute.fr/Shopping_basket/ViewBasket.aspx
И за какво ти е тази сума newsm78
Goldie и аз съм пускала така,но понякога се случва и да ни откажат поръчките WhistlingРиск си е Mr. Green

И понеже новия код за тренча не ми се струва много изгоден ,понеже не намаля мини (те и затова са ми го изпратили на всички акаунти де),реших да се възползвам от безплатната доставка и от подаръка само.Ето с тези кърпи излиза изгодно : http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=5503590& … ue&ksource=-1 цвета трябва да е бял.Големи са  50 x 100  .2,70е  са 2 бр. Според мен е изгодно,а и бели кърпи си трябват и за хубаво и за лошо  Mr. Green

# 314
Момичета, искам да споделя нещо, че гледам сте на вълна офертата с тренча. Може и да сте го коментирали, рядко влизам в тази тема, защото не използвам кодове, които не съм получила лично, та се извинявам предварително, ако повтарям някого Embarassed Днес ми прие две поръчки с тази оферта с различни размери на тренча. Не знам дали е нормално, защото няколко пъти четох офертата и пише, че може да се използва само веднъж от един акаунт. Досега не съм си правила подобен експеримент, може да се получава така и при други оферти с дреха подарък в различни номера newsm78 Но е факт, че пуснах две поръчки с два тренча с различни размери Rolling Eyes
Да ти отговоря и тук Simple Smile
Да, можеш да го ползваш 3 пъти.. НО!
Миналата година имаше пак едни такива готини кодове.. и масово се пускаха с всички р-ри Simple Smile Обаче.. от едно време нататъка започнаха наред да отказват поръчките след 1вата (т.е. приемат само за 1вия пуснат р-р и казват сори, другите не може..) ..
Което не означава, че маса народ не си получи и 3те поръчки Simple Smile ...
Та да не стане нещо такова  Peace Че е неприятно..

Общи условия

Активация на акаунт