Re: Ла Редут - само за КОДОВЕ - 24

• 57 734
  • 891
  •   1
Отговори
# 390
Кафявите чанти са много хубави, видях как една "колежка по Ларедут" си носи голямата чанта на митницата и си прехвърля поръчката от кашона в чантата. Много багаж събират.

# 391
Сигурно е коментиран,но за съжаление съм пропуснала да прочета мненията за тренча,който върви с кода.Ако някой го има,моля да каже дали си струва,моля Praynig

# 392
Здравейте
Предложете някакъв код за вече намалени Prix vert. Пробвах кодовете с намаление в проценти на вече намалени, но няма ефект.

# 393
Сигурно е коментиран,но за съжаление съм пропуснала да прочета мненията за тренча,който върви с кода.Ако някой го има,моля да каже дали си струва,моля Praynig

Извинявам се сега прочетох,че доста сте изписали относно тази оферта Stop

# 394
В отговор на запитване кога ще ми изпратят чека за 20 евро по поканите за приятел, ето какво получих днес:
Vous souhaitez recevoir le bon d'achat de 20E.

Je comprends votre demande.

Je fais le nécessaire par courrier séparé.

D'avance, je vous en souhaite bonne réception.

Bonne journée.

Това дали значи, че ще ми го изпратят и дали трябва допълнително да уточнявам, че не искам чек, а ваучер на мейла. Благодаря предварително!

# 395
  • София
Кафявите чанти са много хубави, видях как една "колежка по Ларедут" си носи голямата чанта на митницата и си прехвърля поръчката от кашона в чантата. Много багаж събират.
Хе хе да не си видяла мен - това всеки път го правя. Ходя пеша и нямам идея как иначе си бих замъкнала кашончето Simple Smile
Само дето не съм вземала нищо скоро от митница - време ми е  Simple Smile))

napata, не мога да ти помогна с превода, но може ли да дадеш примерно писмо с което си искаше чека?
Аз още не съм си ги искала тея 20 Е, че поръчките не са пристигнали. Едната е на мой друг акаунт с името на мъжа ми, а другата покана беше за колега, който също все още чака 2 дрешки от януари...

# 396
.

Последна редакция: пт, 13 мар 2009, 17:13 от napata

# 397
Хе хе да не си видяла мен - това всеки път го правя. Ходя пеша и нямам идея как иначе си бих замъкнала кашончето Simple Smile
Само дето не съм вземала нищо скоро от митница - време ми е  Simple Smile))

napata, не мога да ти помогна с превода, но може ли да дадеш примерно писмо с което си искаше чека?
Аз още не съм си ги искала тея 20 Е, че поръчките не са пристигнали. Едната е на мой друг акаунт с името на мъжа ми, а другата покана беше за колега, който също все още чака 2 дрешки от януари...
Мога да ти го дам, но няма да го публикувам тук, за да не ми се смеят перфектновладеещите френски, аз не съм от тях. Съчиних писмото с помощтта на преводач и що-годе добър френски от моя страна. Пиши на лични, ако го искаш.

# 398
някой поръчвал ли е прахосмукачката за 8 евро след като я сложа в панера ми я намаля и ми дава подарък но имам червен надпис че не може да ползвам тази оферта

# 399
  • Варна
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=3514404& … ue&ksource=-1

моля ви ако знаете код , който действа на това споделете Praynig

# 400
Вече напъллних къщата с бели кърпи, кода за тренча не ми се хваща, въпреки че ми е изпратен лично... кажете кой код да изпробвам за БД... Thinking

# 401
Вече напъллних къщата с бели кърпи, кода за тренча не ми се хваща, въпреки че ми е изпратен лично... кажете кой код да изпробвам за БД... Thinking

калъфката

# 402
А  да ви попитам има ли някое одеало или шалте с нормални размери, не като плейд-а  Crazy Като чета на първа стр. май всички са малки...? Tired

# 403
  • Стара Загора
Нов код 73768 -24/48, 32/65E и подарьк "Arts de la table", каквото и да значи това.  newsm78 Според мен би трябвало да действа и на Prix Mini, но не сьм пробвала.  Peace

Имам и покана за разпродажба на Levi's, Timezone, Lee Cooper, Freeman T.Porter... , но не намерих кьде са поканите за приятели...  Thinking

# 404
това намаление на дънките е като предишното на маратонките Найк

Последна редакция: сб, 14 мар 2009, 09:04 от Бумеранг

Общи условия

Активация на акаунт