Re: Ла Редут - само за КОДОВЕ - 24

• 57 880
  • 891
  •   1
Отговори
# 720
  • Разпиляна във въображението
Не ползвай линковете дадени тук. Влез си нормално в сайта, намериги и тогава ги сложи - ще стане Peace

# 721
  • Стара Загора
Извинявайте ако въпоса е глупав но тази тема не я следя много....код 30953 ми се хваща за чантата с розово лафума.....дали още нея изпращат...да не се излъжа,защото имам пратен код за тези хладилни чанти...и се чудя кое да направя...какво бихте ме посъветвали

# 722
  • София
 spam2 spam2 spam2 spam2 spam2 spam2

Ох,момичета-нов шкаф ще  правя  в къщи,от  под  до таван и  от  стена  до стена,заради  този сайт,и тези подаръци,толкова много чанти  имам вече  и чакам още че  не мога  да  ги износя 100 години,а и не  само чанти,то са одеала,то е  чудо,
мъжа  ми  не  ме търпи вече  всичко в  къщи  е с  чанти,по масата,по столовете,навсякъде  са,
 и сега  как да  се сдържа  да не  поръчам и тази термо чанта #Crazy

# 723
  • София
Извинявайте ако въпоса е глупав но тази тема не я следя много....код 30953 ми се хваща за чантата с розово лафума.....дали още нея изпращат...да не се излъжа,защото имам пратен код за тези хладилни чанти...и се чудя кое да направя...какво бихте ме посъветвали
изпращат  я поне до преди няколко дни  Peace

# 724
  • Стара Загора
тези тривки с кода за хладилната чанта на мен не ми дава БД....да дадете нещо друго да побвам..извинявам се отново

# 725
Днес пуснах поръчка с кода за хладилната чанта 77968. Даде ми безплатна доставка с ето тази детска тениска на Найк http://www.laredoute.fr/vente-t-shirt-enfant-garcon-nike.aspx?pr … ;pagesize=16& pos=3_d_n_n&numberpage=1&prodcolor=1 . Кодът ми е пратен лично.

# 726
  • София
При мен се хваща само 54372 (не ми е пратен лично). Дава ми подаръка, но не ми дава БД. Сложих кърпите, и не махна доставката. Реших, че може би не дава БД защото са намалени. Сложих една ненамалена калъфка от 3.50 и пак не ми махна дсоатвката, но пък ми намали калъфката на 2.27 (-35%)... Та сега се чудя какви са точно условията му. Някой би ли пуснал точно за този код офертата си, че видях само за другите...

# 727
  • София
Някой питаше по-назад  до кога  важи офертата  с  термо чантата
важи до 8 април

# 728
При мен се хваща само 54372. Дава ми подаръка, но не ми дава БД. Сложих кърпите, и не махна доставката. Реших, че може би не дава БД защото са намалени. Сложих една ненамалена калъфка от 3.50 и пак не ми махна дсоатвката, но пък ми намали калъфката на 2.27 ... Та сега се чудя какви са точно условията му. Някой би ли пуснал точно за този код офертата си, че видях само за другите...

Абсолютно, и аз така  newsm78

# 729
  • София
Някой питаше по-назад  до кога  важи офертата  с  термо чантата
важи до 8 април
При мен се хваща само 54372. Дава ми подаръка, но не ми дава БД. Сложих кърпите, и не махна доставката. Реших, че може би не дава БД защото са намалени. Сложих една ненамалена калъфка от 3.50 и пак не ми махна дсоатвката, но пък ми намали калъфката на 2.27 ... Та сега се чудя какви са точно условията му. Някой би ли пуснал точно за този код офертата си, че видях само за другите...
това значи че  не  чееш назад  какво се пише,
този код не  дава БД
а само този 77968

# 730
  • София
Мерси, явно съм пропуснала този момент, въпреки че се старая да чета всичко и поръчвам отдавна. Останах с впечатлението, че са с еднакви условия и трите кода с въпросната термочанта.

И като обобщение от неколкократните ми опити: 54372 дава подаръка и -35% на един ненамален артикул от НК (без мини).

Последна редакция: ср, 18 мар 2009, 18:02 от desitka*

# 731
Не ползвай линковете дадени тук. Влез си нормално в сайта, намериги и тогава ги сложи - ще стане Peace

Не става и така съм пробвала. А и аз вече си пуснах поръчка с кода само с чантата без БД Simple Smile благодаря ти все пак   Hug

# 732
ако става въпрос за сака Лафума - кафяво и розово - НЕ не го дават , аз снощи получих Паладиум  Tired

# 733
Спешно ми трябват р-ри на белия тренч, ако може 46/48, ако не и 42/44 ще ми свръши работа, а и става ли за нещо този тренч, ако съм пропуснала да прочета извинявам се.

# 734

Общи условия

Активация на акаунт