Re: Ла Редут - само за КОДОВЕ - 24

• 57 616
  • 891
  •   1
Отговори
# 30
  • София-Младост
Искам да попитам за код 74020 при какви условия дава БД.Имам в кошницата неща от новата колекция, но не ми дава БД.
Не мисля, че дава БД този код.

# 31
Момичета,извинявам се,че нахлувам непоканена и непозната във вашата тема,но имам една питанка...Направила съм си поръчка от ЛаРедут на 27 януари и все още не съм я получила.Досега каквото и да съм поръчвала е идвало най-много до 4 седмици,а сега чакам от доста по-дълго време.Някоя от вас има ли подобен "проблем".
И сега,след като направих едно импровизирано записче в темичката ви,ще се включвам и аз с кодове и мнения Peace

# 32
Момичета,извинявам се,че нахлувам непоканена и непозната във вашата тема,но имам една питанка...Направила съм си поръчка от ЛаРедут на 27 януари и все още не съм я получила.Досега каквото и да съм поръчвала е идвало най-много до 4 седмици,а сега чакам от доста по-дълго време.Някоя от вас има ли подобен "проблем".
И сега,след като направих едно импровизирано записче в темичката ви,ще се включвам и аз с кодове и мнения Peace
Този въпрос е за другата тема Peace (и не се притеснявай все още, има доста хора, които тепърва получават и от по-ранни дати )

# 33
iliqna ,благодаря Hug
Сори за спама.Вече съм по-спокойна Peace

# 34
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Змейковица   bouquet

# 35
Дали някой има по-точен превод на описанието на олекотената завивка с код: 27731?

Последна редакция: пт, 06 мар 2009, 10:33 от VAVA

# 36
Дали някой има по-точен превод за описанието на олекотената завивка с код: 27731?

Aз я поръчах, но кога е дойдеее  ooooh! Та като пристигне ще дам описание.

# 37
  • София
Искам да пипитам, колко време след като се регистрирахте и направихте първата поръчка, ви изпращат кодове, за сега на мен не са ми изпратили нищо. Rolling Eyes

# 38
  • София
Искам да пипитам, колко време след като се регистрирахте и направихте първата поръчка, ви изпращат кодове, за сега на мен не са ми изпратили нищо. Rolling Eyes
На мен ми пратиха първия код повече от месец след като се регистрирах и направих първата си поръчка.

Змейковица,благодаря!!идеята за премахването на старите кодове е много добра.  bouquet

# 39

Няма някаква закономерност при изпращането на кодове, за всеки случай провери дали не са попаднали в спам папката ти в пощата и дали си се абонирала да получаваш бюлетините в страницата на ларедут.

# 40
Змейковица - благодаря за новата тема и за редактирането на кодовете!  bouquet

# 41
Момичета ,вместо запис , да си кажа - имам два комплекта десертни чинии,някой ако иска да ми пише на ЛС
И ако някой има излишно одеало също моля да ми пише.   bouquet

Змейковица   bouquet

# 42
змейковица  bouquet
да припомня за кодовете за белият шлифер защото не ги видях в първият пост
38/40 49247
42/44 49263
46/48 49298  Пролет идва и ние трябва да се подготвим ,,,,, Joy

Какъв е този шлифер? Може ли някаква снимка  Wink

# 43
Да попитам тези които ползваха кода за намаление от новата колекция+подарък шалте+каталог,взеха ли си каталозите?Изобщо има ли вече получени каталози?

# 44
змейковица  bouquet
да припомня за кодовете за белият шлифер защото не ги видях в първият пост
38/40 49247
42/44 49263
46/48 49298  Пролет идва и ние трябва да се подготвим ,,,,, Joy

Какъв е този шлифер? Може ли някаква снимка  Wink

Общи условия

Активация на акаунт