Re: Ла Редут - само за КОДОВЕ - 24

• 57 752
  • 891
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Не мен ми намаля само ненамалени от новата колекция (може и от каталога), на При Мини действително не сработва... Rolling Eyes
И при мен така, само дето почти не мога да намеря нещо ненамалено от новата колекция, което да ми трябва и да е изгодно намалението  #Cussing out Вече 3 часа си играя  ooooh!
chockolina, това "може от каталога" значи ли, че ако в сайта вече е намалено, но го сложа в кошницата по референтен номер, ще ми го намали?
Ей, значи, един път да ми пратят свестен код и да не ми върши никаква работа, много ме е яд!

viky_v , точно се чудех дали тренча ще подхожда на тези чанти (или обратното  Mr. Green), та питанката ми е как е на живо, добре ли са в комбинация?

Цветовете на чантата за същите като цветовете на копчетата на тренча,отиват си да.
чантата е по-кремаво бяла от тренча

# 226
Благодаря ти мноооого!!!   bouquet
Сега ако пуснеш и линкове към каталога, ще съм ти тройно по-благодарна   Flutter
Някъде си ги бях копнала, но не помня къде  Embarassed

chockolina и аз се присъединявам към pepi7096 с молба за линк към каталога Praynig

# 227
Здравейте,
пуснах поръчка с кода за тренча и ми намали 20 евро + БД и тренч ,естествено.
Намали ми ненамален артикул ( бикини) и една машинка за подстригване (зелени цени).
  bouquet
кой код използва

# 228
# 229
  • Дълбоката провинция
Аз онзи ден взех пакетче и също бях пуснала код 23/46 и подарък-бял,но  са ми изпратили тази чанта   http://i38.servimg.com/u/f38/12/48/43/62/img05910.jpg   
Много ме е яд smile3515

# 230
На мен ми дава само тренча и БД. Исках едни чаршафчета да намаля, нали и те са от новата колекция, ама нищо не става.  newsm78

А намен нито ми намаля,нито БД,нито тренч,но не ми изписва  червения надпис.Незнам какво става.

# 231
Пепи Благодаря за линковете   bouquet

Но като ги отворя ми се зарежда страница,от която не  мога да отвора самите странички на каталога  Sad Стои си само тази,на която е обяснено за кода за 15Е.Моля за помощ и обяснение как отваряте самия каталог  Praynig Blush

# 232
  • into the blue
mi6ince,натисни отдолу,където пише je vote en quelques clics.

# 233
  • Пловдив
Здравейте,
Намали ми ненамален артикул ( бикини) и една машинка за подстригване (зелени цени).
  bouquet
кой код използва
38/40 - 61557

# 234
с едно ненамалено става, с друго не

какъв е принципа нещо не ми е ясно?

# 235
Стихия   bouquet  bouquet  bouquet
Стана,но като си отворих прозореца на браузъра на цял екран ,че до преди това нямаше бутон  ooooh! Blush
Благодаря ти  Hug

# 236
# 237
  • София
Ето този код са ми изпратили на мен
http://m-laredoute.pprnl.net/nl/jsp/m.jsp?c=4164269a27980ede8d
да го разбирам че намалява 20 евро от 55 от новата колекция и БД?
И да попитам артикула от новата колекция трябва да бъде над 20 евро, за да направи намалението ли? Може да ви прозвучи тъпо, но за първи път получавам код.
И една огромна молба, може ли линк само с новата колекция  Embarassed

# 238
  • БГ
с едно ненамалено става, с друго не

какъв е принципа нещо не ми е ясно?
при мен става с ненамалени много на брой.

от новата колекция да е артикула.но не мога да си харесам нещо ,което да си залужава нещо newsm78

Последна редакция: ср, 11 мар 2009, 13:57 от tevolere

# 239

Здравейте,
  bouquet

А вече като си го използвала на този акаунт хваща ли ти се пак да знам една поръчка ли да пусна с него или няколко?
viky_v кой беше кода за тази чанта че нещо съм го изтървала

Последна редакция: ср, 11 мар 2009, 13:46 от ralitooo_

Общи условия

Активация на акаунт