Re: Ла Редут - само за КОДОВЕ - 24

• 57 763
  • 891
  •   1
Отговори
# 330
Видях, че това го дадохте за пълнеж - Как е на живо - бива ли, то за тая цена не очаквам чудеса, но все пак става ли за носене. За жена става ли? Как е тая качулка отзад - с подплата изцяло или само качулка закачена някак за сакенцето?
Благодаря ви.

Духи - онова за чантите какво беше - ,,някой новак ще се върже,,  Mr. Green Новак съм  Mr. Green би ли ми разяснила Hug

# 331
Aгата ®, сакото бива за тази цена. Според мен не става за жена. Не е подплатено,на снимката момчето е със суичър отдолу. Широко е и става и за по-едри младежи.
Обаче не става за "пълнеж", защото е от намаления сектор.

# 332
Шрек, мерси много - видях го в линковте за допълване...И благодаря за разясненията, аз мислех, че качулката с към сакото, а не отделен суичър. Peace

# 333
Видях, че това го дадохте за пълнеж - Как е на живо - бива ли, то за тая цена не очаквам чудеса, но все пак става ли за носене. За жена става ли? Как е тая качулка отзад - с подплата изцяло или само качулка закачена някак за сакенцето?
Благодаря ви.

Духи - онова за чантите какво беше - ,,някой новак ще се върже,,  Mr. Green Новак съм  Mr. Green би ли ми разяснила Hug

взех такова на сина и съм очарована - а за тази цена е супер
чакам сега и за мъжа ми

# 334
Цвета има ли топъл нюанс, или е студено шоколадово кафяво?

# 335
  • Там....където всичко е възможно ....
Цвета има ли топъл нюанс, или е студено шоколадово кафяво?
  Ла Редут - само за КОДОВЕ   Mr. Green

# 336
...
Този комплект чанти миналата година го даваха като подарък с код,а сега го предлагат за 45Е  Mr. Green В това е "уловката" за нови,защото най - вероятно незнаят,че са били подарък и може и някой да даде такива пари за тях  Confused Peace

# 337
# 338
Знаех си че ще ме  #2gunfire, извинявам се, ама в другата тема всяко питане ми заминава много бързо. Сори Hug
galle ,ако можеш на лични да ми пишеш за сакето
мамаВ, мерси много

# 339
http://m-laredoute.pprnl.net/nl/jsp/m.jsp?c=a2d4fd531a92771746
http://m-laredoute.pprnl.net/nl/jsp/m.jsp?c=b3d6328680ae14c279
http://m-laredoute.pprnl.net/nl/jsp/m.jsp?c=b728d46795d172225a

И на мен пращат само кофти кодове,за това ползвам вашите smile3508 newsm47

А някой знае ли до кога е валиден кода за матрака 26921?
Ще съм много благодарна някой да провери ако има офертата,че аз както се моткам да не го изпусна на края newsm12

Предварително благодаря smile3525

# 340
"челна стойка"=тренч+БД+(-20Е)

ееееее ти ме пребиииииииииии цяла вечер какво ни обеждаваш не разбрах,че имаш два чифта гуменки които правят 39,80 от новата колекци и кода ти ги е намалил на 19,80 (с - 20 евро ) че чак и БД ти дава,даже и подарък тренч..........е неееееее това е супер далавера-възползвайте се ............ Peace

Пухи ти пък що се дърпаш.....виждаш ли колко изтърваш като те няма в темите  Joy никакви отсъствия вече Simple Smile  ooooh!  ooooh!  ooooh!
Joy Joy Joy Знаех си аз, че има далавера  Joy

Сори за офф-а, но е важно Rolling Eyes
Духииии, леле на дърти години се научих да правя скрийншот Mr. Green
Черпя бонбони

мммм кеф бонбонче на челна стойка  Laughing

А някой знае ли до кога е валиден кода за матрака 26921?
Ще съм много благодарна някой да провери ако има офертата,че аз както се моткам да не го изпусна на края newsm12
Няма срок и никой я няма Simple Smile Крадена е  Twisted Evil
Важи за нови клиенти - т.е. ти важи до определено време от регистрацията или опр. брой поръчки Simple Smile Ама колко точно нямам наблюдения.. Със игурност повече от 10 става.. и повече от 6м. също.. Но не знам дали изобщо е критерий това или си имат някакви техни комплексни Simple Smile

# 341
какво се карате за кода с тренча няма
как да дава -20е на несхта намелни с 80% от албанците..
до бд и тренч дава ама -20е да не е намалението от процентите а не от кода

# 342
  • Пловдив
23523-БД над 60Е

# 343
  • Стара Загора
Извинявам се ако ще ядосм някого....с кодовете не съм много на ясно...искам надуваемия дюшек ,кода не ми е пратен лично...дали има веротност да ми откажат поръчката или нещо такова...за да не рискувам...и дали е хубав ако някой го има...хваща ми се на acc.

# 344
Извинявам се ако ще ядосм някого....с кодовете не съм много на ясно...искам надуваемия дюшек ,кода не ми е пратен лично...дали има веротност да ми откажат поръчката или нещо такова...за да не рискувам...и дали е хубав ако някой го има
То вече кой го няма..

Хубав е и се пука много бързо  Laughing
Зависи за какво ще го ползваш  Wink

И няма да ти го отказат, ако си наскоро регистрирана и не си пускала особено много поръчки..

Но.. винаги има възожност и да ти откажат код, въпреки всичко Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт