Re: Ла Редут - само за КОДОВЕ - 24

• 57 692
  • 891
  •   1
Отговори
# 570
От кодовете за тренча ми се хваща само 55794.Може ли да ми помогнете,като ми кажете кой р-р отговаря на този код Praynig

Намерих си отговора Laughing

# 571
Еййй,най после ми се хвана код за БД. Незнам къде беше проблема  newsm78 .,даже не видях кой беше кода...взех пак наред да пробвам и стана ....  Благодаря на всички които ми помогнаха   bouquet.

# 572

Embarassed Rolling Eyes С риск да стана досадна да си попитам пак.
Sad Снощи направих поръчка,но едната пола е свършила докато я обработят.Останалите неща обаче си ги има и поръчката е пусната.Поръчката я направих с код за покана на приятел и плащам само доставката.В такъв случай дали ще получа някакъв чек за сумата на полата?

Да видим правилно ли съм разбрала: чека за 20 Е ,който получавам след като приятелят, който съм поканила е пазарувал ще ги получа след като той си получи пратката и след като изпратя писмо по шаблон,който намерих в друга тема?

Така разбрах и аз, и сега пуснах писмо. Момичето,обясняваше,че искали сканирана фактура-значи трябва да е пристигнала поръчката.

Аз днес си получих на мейла чека за 20 евро. Ето какво направих, след като приятеля получи пратката си им написах писмо, в което цитирах номера на поръчката, на колета му, сумата и кога го е получил, без да сканирам фактурата. Ако някой иска писмото, пазя го, мога да му го дам.

# 573
Аз получих тренча миналата седмица с една друга оферта. Р-р 38/40 -големичък ми е , но предполагам че шлифера по принцип трябва да си е големичък. Малко се разочаровах, на все пак е подарък. Отзад стои добре, но от преде е по отворен- и според мен на рекламката са снимали най-много 36-ти размер.

# 574
napata , кутията ти за ЛС е пълна, но много те моля да ми изпратиш образец на писмото за 20Е, на ЛС.
Съжалявам и се извинявам, че се включих не по темата Embarassed Peace

# 575
  • Русе
napata ,мерси! аз намерих шаблон на писамцето като си получи поръчката ще им пиша.

# 576

Sad Снощи направих поръчка,но едната пола е свършила докато я обработят.Останалите неща обаче си ги има и поръчката е пусната.Поръчката я направих с код за покана на приятел и плащам само доставката.В такъв случай дали ще получа някакъв чек за сумата на полата?

Да видим правилно ли съм разбрала: чека за 20 Е ,който получавам след като приятелят, който съм поканила е пазарувал ще ги получа след като той си получи пратката и след като изпратя писмо по шаблон,който намерих в друга тема?

Така разбрах и аз, и сега пуснах писмо. Момичето,обясняваше,че искали сканирана фактура-значи трябва да е пристигнала поръчката.

Аз днес си получих на мейла чека за 20 евро. Ето какво направих, след като приятеля получи пратката си им написах писмо, в което цитирах номера на поръчката, на колета му, сумата и кога го е получил, без да сканирам фактурата. Ако някой иска писмото, пазя го, мога да му го дам.
Ako не ти е проблем може да го побликуваш тук - има доста заинтересовани. Благодаря предварително   bouquet

# 577
Момичета бавят ли ви се доставките? Яз  чакам вече месец. Дали защото нещата, които съм порачълъ са много. Междувременно вече ми изпратиха 2 кода за намаление. Ако

# 578
Ето какво получих

Mon code offre spéciale :      
57002
   Marques       Femme       Maman
& Bébé       Enfant       Ado       Homme       Grandes
tailles       Lingerie       Chaussures
& Accessoires       Sport       Beauté
& Forme       Linge de
maison       Déco       Meubles       Literie       Eléctro-
ménager       Image, Son,
Jeux & Micro    

Bienvenue Madame Milena,

Un simple mot : MERCI pour votre première commande... Nous sommes heureux de vous offrir dès maintenant
2 offres exclusives pour découvrir en douceur la
nouvelle collection Printemps-Été 2009 sur la redoute.fr !
   57002    

Това е безплатна доставка и 20 % намаление но на какво  newsm78   

# 579

Ako не ти е проблем може да го побликуваш тук - има доста заинтересовани. Благодаря предварително   bouquet
Проблемът ми е, че аз го измислях с беглите си познания по френски и помощта на преводача, та затова ме е срам от перфектновладеещите френски, затова не го публикувам тук, Факт е обаче, че франсетата са ме разбрали, щом получих ваучера.

# 580
От началото на Януари вече три пъти използвам кода за кафявото шалте и все различни неща ми изпращат. Първо бяха двете завивки (08.01), след това чашите (24.01)и днес чинийте в лилаво и екрю (24.01)  Sad

# 581
  • Хасково
milisa - при мен този код намали едни завивки и ми даде БД!

# 582
  • Русе

Проблемът ми е, че аз го измислях с беглите си познания по френски и помощта на преводача, та затова ме е срам от перфектновладеещите френски, затова не го публикувам тук, Факт е обаче, че франсетата са ме разбрали, щом получих ваучера.

Хайде аз ще го пусна.Ако има някакви грешки нека по-знаещите френски ме поправят:

Bonjour. J'ai parrainé un ami en www.laredoute.fr. Elle est enregistrée et fait quelques commandes. Mais je n'ai pas reçu le deuxième "Chèque achat de 20 ?". № client de mon ami est ............. (клиентския № на поканения), № Command: .................. (№ на поръчката) de .................( дата на поръчката), № package: ............. (№ на пакета). Elle a reçu le paquet de .......( датата, на която е получена поръчката).
S'il vous plaît donnez-moi le Chèque achat de 20 ?

# 583
napata , кутията ти за ЛС е пълна, но много те моля да ми изпратиш образец на писмото за 20Е, на ЛС.
Съжалявам и се извинявам, че се включих не по темата Embarassed Peace
и твоята кутия е пълна, иначе имам желание да ти го изпратя

# 584
А дали този ваучер от 20Е,който ще го получа евентуално заради поканата към приятел може да се използва и за намалени цени ?

Общи условия

Активация на акаунт