Re: Ла Редут - само за КОДОВЕ - 24

• 57 709
  • 891
  •   1
Отговори
# 585
  • Варна
Моля ви, кажете ми за какво е тази оферта: http://m-laredoute.pprnl.net/nl/jsp/m.jsp?c=5532308c75d6d6c97f ?

# 586
Значи и аз получих първия си пакет с поръчки от новата колекция с подарък двулицевото шалте което е хубаво но малка кофти са му размерите,та въпроса ми е защо го нямаше каталога,нали кода даваше и каталог?Попитах в пощата да не би да е пристигнал отделно но казаха че няма нищо.Как стои въпроса при вас?

# 587
Понеже имаше питане за снимки на раничките Найк - няма такива иначе щях да пусна и тях с кодовете.На мен също не ми се хващат може да са персонални,защото пробвах с различни неща,но пък другия за БД си действа дори с намалени артикули от Новата колекция - поне при мен.Дано е от полза  Peace

# 588
  • Пловдив
Значи и аз получих първия си пакет с поръчки от новата колекция с подарък двулицевото шалте което е хубаво но малка кофти са му размерите,та въпроса ми е защо го нямаше каталога,нали кода даваше и каталог?Попитах в пощата да не би да е пристигнал отделно но казаха че няма нищо.Как стои въпроса при вас?
Каталозите още не са готови,така беше писал някой в другата тема при запитване до Сабинка.

# 589
  • София
аз пуснах  2 бързи поръчки за поща  със  сакчетата  на  НАЙК,
дано дойдат  бързо да  видиме  какви са Peace
единя  сак  е  в  бяло и  черно,а  другия  ми изписва че  е  розово  и цвят-СЛИВА  Whistling
вече   мисля  само поръчки за поща  да  пускам,по-добре  2 доставки отколкото разправия  и чакане по 2  месеца  да  пристигне

# 590
  • Варна
MamaB, благодаря за кодовете за раници Найк, хвана ми се единия и пуснах поръчка, ще пробвам и другия да видим дали ще се хване и той.   bouquet

# 591
  • Там....където всичко е възможно ....
И на мен ми се хващат и двата кода за раниците на наик,но се чудя дали да пускам,нещо ме съмнява,че ще бъде като палатката Rolling Eyes

# 592
А дали този ваучер от 20Е,който ще го получа евентуално заради поканата към приятел може да се използва и за намалени цени ?
може да се използва за всичко, защото не е код, а номера на ваучера го въвеждаш, когато уреждаш плащането на поръчката, информация как да платиш с него - тук:
http://www.geocities.com/ina_bg/chekove.html

# 593
И на мен днес не ми се хващаше кода за раницата,но сега като опитах се хвана.Само незнам дали си заслужава newsm78

# 594
Нямам време да чета дали е публикувано за това ако някой се интересува http://epidm.edgesuite.net/la_redoute/20090319_AMPM/J-3/index3.h … tersico@yahoo.com

# 595
  • Когато нямам работа ... просто седя и си хубавея
момичета, извинете ме за въпроса, но в офертата с раничките на найк дали са дали някакви размери, в смисъл дали ще могат да се използват за училище или са съвсем малки?  newsm78 newsm78

# 596
От кодовете за тренча ми се хваща само 55794.Може ли да ми помогнете,като ми кажете кой р-р отговаря на този код Praynig

Намерих си отговора Laughing
Моля те, кажи и на мен   bouquet

# 597
Кажете кода са тези чанти

# 598
От кодовете за тренча ми се хваща само 55794.Може ли да ми помогнете,като ми кажете кой р-р отговаря на този код Praynig

38/40  Wink  Аз го пуснах вече,дано не ми е много голям  Praynig

# 599

38/40  Wink  Аз го пуснах вече,дано не ми е много голям  Praynig
Благодаря, само че на мен ще ми е малко  Sad
Ще търся друг  Peace

Общи условия

Активация на акаунт