Re: Ла Редут - само за КОДОВЕ - 24

• 57 728
  • 891
  •   1
Отговори
# 765
Имам кода за тренча на 2 акаунта, което ще рече, че мога да го ползвам 6 пъти(ако не се усетят де). Кодчето наистина е хубаво, но с него, освен тренча, мога да ползвам само безплатната доставка(не че е малко). Как ли не ги въртях тези парцали от колекция 2009- и по рефернтни номера, и ненамалени. Ми пусто не намаля хич бе. Всъщност, направи ми впечатление, че са направили много от артикулите prix mini, сигурно да не се ловят кодовете.
Вие успяхте ли да намалите нещо с него   и ако да-какво newsm78

# 766
  • Бургас
Здравейте,от Ларедут може ли да се пазарува с Виза електрон на ОББ.Благодаря предварително.

не

# 767
Имам кода за тренча на 2 акаунта, което ще рече, че мога да го ползвам 6 пъти(ако не се усетят де). Кодчето наистина е хубаво, но с него, освен тренча, мога да ползвам само безплатната доставка(не че е малко). Как ли не ги въртях тези парцали от колекция 2009- и по рефернтни номера, и ненамалени. Ми пусто не намаля хич бе. Всъщност, направи ми впечатление, че са направили много от артикулите prix mini, сигурно да не се ловят кодовете.
Вие успяхте ли да намалите нещо с него   и ако да-какво newsm78

http://www.laredoute.fr/vente-robe-dos-nu-redoute-creation.aspx? … amp;numberpage=10
http://www.laredoute.fr/vente-robe-bicolore-redoute-creation.asp … &numberpage=8

# 768
Момичета , с какво намаляте олекотените завивки нали са PRIX MINI - има ли код който да ги лови?

# 769
# 770
  • Бургас
mamaB, и аз да потвърдя за поканите-въпросните 20Е са си ваучер и аз пък изнахалствах и си пуснах дори и код за подарък  Mr. Green (Така е, като ми отказаха да ми уважат и другия "приятел" и за него не ми пратиха  Twisted Evil ) Нямах никакви проблеми с поръчката и си я получих даже  Peace
Сега реших да си оползотворя някой от кодовете за тренча и съм дълбоко възмутена-почти всичко, което си бях набелязала сега е намалено и не става моята работа  Tired Изнамерих референтните номера на някои от нещата и ги вкарвам в кошницата ненамалени, но кодът не им действа и тогава-хваща си се, дава тренча и маха доставката, но намаление тц  Crossing Arms Сега пак ще трябва да ровя из сайта да си търся нещо друго за харесване  Rolling Eyes

# 771
mamaB, и аз да потвърдя за поканите-въпросните 20Е са си ваучер и аз пък изнахалствах и си пуснах дори и код за подарък  Mr. Green (Така е, като ми отказаха да ми уважат и другия "приятел" и за него не ми пратиха  Twisted Evil ) Нямах никакви проблеми с поръчката и си я получих даже  Peace
Сега реших да си оползотворя някой от кодовете за тренча и съм дълбоко възмутена-почти всичко, което си бях набелязала сега е намалено и не става моята работа  Tired Изнамерих референтните номера на някои от нещата и ги вкарвам в кошницата ненамалени, но кодът не им действа и тогава-хваща си се, дава тренча и маха доставката, но намаление тц  Crossing Arms Сега пак ще трябва да ровя из сайта да си търся нещо друго за харесване  Rolling Eyes

На мен кода за тренча ми намали на първия акаунт с комплект бикини за 15.50 евро и една детска рокличка която я сложих с референтен номер за 18 евро, а на другият акаунт с бебешки маратонки Пума за 40 евро.

# 772
51888 - черна детска раница Найк,Sac a dos enfants Nike rose ou noir.
Dimension 31/26/9
51853 - розова детска раница Найк

А,дали имат снимки там?

На някой захапаха ли изобщо?  newsm78
Не знам дали някой е успял ,но днес ми се хвана със спортни стоки,така 4е пробвайте,даже и с намалени става  Peace

# 773
51888 - черна детска раница Найк,Sac a dos enfants Nike rose ou noir.
Dimension 31/26/9
51853 - розова детска раница Найк

А,дали имат снимки там?

На някой захапаха ли изобщо?  newsm78
Не знам дали някой е успял ,но днес ми се хвана със спортни стоки,така 4е пробвайте,даже и с намалени става  Peace

на мен ми се хващат с всичко Simple Smile  но доколкото си спомням вчера май пробвах и не ставаше тогава............. newsm78

# 774
bradata Благодаря ти от сърце  Heart Eyes А за кода да не би да не ти се събират 33Е  newsm78  или в тези 33 които слагаш да включват и доставката.Аз от няколко дни мотая референтни номера и все ги докарвам до 32,90/ без доставката/ и не ми дава намалението  Joy Ако са 33,10 го дава обаче  Laughing Естествено и ако са повече дава намалението и маха доставката.Не ми намаля минита,а ако след като са 33Е добавя и нещо дори и намалено намалението  - 20-те Е ги разпределя като включва и намаления артикул.Е такова обяснение няма просто  Joy ooooh! Whistling Дано ме разбереш  Hug

Колкото до раничката Найк сега попаднах и на това в друг сайт и малко ме озадачи този найлон  Thinking
dim 31X26X9cm matiere nylon
sympa pour les enfants !!!!
- май не трябва да имате големи очаквания,че като гледам и размерите  newsm78  Дано да греша,че то знае ли човек  Rolling Eyes

Последна редакция: чт, 19 мар 2009, 14:12 от mamaB

# 775
  • Стара Загора
Тенджерите могат ли да се намалят.....много ми се ще ,пробвах с разни процентни намаления...ама тц....някой да мес ветне възможно ли е или не...  bouquet  bouquet

# 776
  • Бургас
mamaB, благодаря за теориите, ама не е от това, миличка  Hug НИ щЪт гадините да се намалят и това си е  Tired Ето ми я кошницата в момента цък Първата и последната рокля дори е една и съща, но единият референтен номер съм го копирала от кошницата, а другият е от един сканиран каталог от френските форуми (там е на по-ниска цена  Rolling Eyes ) Не са при мини, новоте или нещо от сорта:
http://www.laredoute.fr/Product.aspx?Single=true&ProductID=3 … p;SecIntRef=00004
http://www.laredoute.fr/vente-robe-active-wear.aspx?productid=32 … &numberpage=1
Всъщност едната рокля е при-мини сега го видях това, но я махнах и пак си е същото-сумата я има, но намаление-не  newsm78

# 777
bradata, ако това въобще би те успокоило- при мен е абсолютно аналогична ситуацията. Ползвай си поне БД, и това не е малко Wink

# 778
  • Бургас
Ама аз се засилих да пускам, не защото ми трябва нещо, а само за да си оползотворя кода  Rolling Eyes  Ако не стане хич няма да поръчвам пък Crossing Arms

# 779
франсетата не искат да ми отговарят за 20те евро от поканата на приятел  #Cussing out писах им, че си е получил колета, искаха сканирана фактурата, изпратих я като отговор на техния мейл вчера сутринта. досега нищо  Crossing Arms ама аз съм нахална и пак им писах  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт