Re: Ла Редут - само за КОДОВЕ - 24

• 57 974
  • 891
  •   1
Отговори
# 750
  • София
момичета, обърнахте ли внимание, че в офертата за хладилната (термо) чантата има стандартна такса за оработка на поръчката в размер на 5 и нещо евро. не просто 5% от сумата на поръчката както обикновено, а фиксирана, така че дори с БД не е на далавера да ес праща малка поръчка за 10 Евро например...

# 751
  • Пловдив
Няма такова нещо.... Процентите са 7. При мен на поръчка от 10,40 евро, таксата е 0,72 цента.
 Peace

# 752
момичета, обърнахте ли внимание, че в офертата за хладилната (термо) чантата има стандартна такса за оработка на поръчката в размер на 5 и нещо евро. не просто 5% от сумата на поръчката както обикновено, а фиксирана, така че дори с БД не е на далавера да ес праща малка поръчка за 10 Евро например...
Ъм не, те това 5,40 си го пишат тъй.. за френцките Simple Smile
Нашето е друга далавера  Wink

# 753
mamaB А хладилната чанта колко ли тежи?  Thinking Дали е от тези меките?!?
Мога само да предполагам  Laughing Мисля,че да ето снимки на миналогодишните мисля,че ще е подобна  Grinning

# 754

При мен беше точно така както го обясняваш , но сърце не ми даде да съм нагла до край  Mr. Green и не сложих код .Сложих 3 якенца и едно детско сако и платих само с ваучера без доплащане .Натъкмих ги точно 19,98  Whistling

О , забравих 0,02 евро рестото ми ги пуснаха сутринта по имейла  Joy

# 755
  • Стара Загора
Момичета, имам доста от кода за хладилната чанта с БД, ако някой иска да се вьзползва да ми пише на ЛС.

П.П. И един от тренч кодовете ми е свободен, и трите номера.

# 756
# 757
# 758
  • София-Младост
mamaB А хладилната чанта колко ли тежи?  Thinking Дали е от тези меките?!?
Мога само да предполагам  Laughing Мисля,че да ето снимки на миналогодишните мисля,че ще е подобна  Grinning
А наистина ли има хладилен ефект или само така са си написали? Иначе на снимката изглежда доста добре, ще взема да се зарадвам и да поръчам и от другия акаунт.  Laughing

# 759
Привет!!!

Интересувам се, как стои въпроса с куфара в сиво и резеда? Изпращат ли го все още или го заменят с нещо друго newsm78

# 760
Момичета,уж следя и чета ама едно не ми стана ясно  Blush
Това,което аз разбрах е следното :
Относно въпросните 20Е от покани - значи след като им пишете за чека от 20Е/след като приятеля си получи поръчката/ в Мес .... се появяват 20-те евра и им пишете да ви пратят ваучер и си го получите го усвоявате в поръчка именно като такъв.Тоест в поръчката си дори може да използвате код за БД ,подарък или намаление  Mr. Green/ех наглост.../ и при самото плащане си използвате ваучера и евентуално доплащате с карта.Просто от всичко изчетено до сега по въпроса останах с такова впечатление  Rolling Eyes
Та моля онези от вас,които вече са пуснали поръчка с него да споделят дали са ползвали код и са платили с тях като ваучер/след като ги пращат като такъв  Rolling Eyes/ или изпращат под формата на код както е с първите 5 и 10 Е Thinking Дано съм обяснила разбираемо какво всъщност питам  Laughing Blush
Ще съм много благодарна на отговорилите  Hug
И отново се извинявам,че повдигам въпроса за тях,то bradata милата сигурно съжали,че сподели за тези покани,ама да знаеш,че пък ужасно съм ти задължена за помоща  Heart Eyes Hug
Правилно си разбрала, чека за 20 евро не е код, като тези за 5 и 10 евро, а има деветцифрен номер, който се въвежда при плащането и тогава от дължимата сума се приспадат тези двадесет евро

# 761
  • Пловдив
Момичета , имам въпрос:
Може ли да поръчам 3 бр прахосмукачки и как.
Защото ми намаля само 1 бр.

# 762
Манел,napata Благодаря ви момичета  Hug Това исках да си изясня,пък ще си помисля дали да изнаглявам и с код  Laughing

Ала-Бала честно казано аз я нямам,но съм я виждала/оранжевата/ и доколкото знам запазва за дълго време температура и то на плажа ако сложиш нещо студено  Grinning.Не знам тази дали ще е подобна,но поне така ми изглежда на офертата  Rolling Eyes

pobeditelka можеш,но в отделни поръчки и на различни акаунти  Grinning В една поръчка можеш само една - кода намаля само 1 бр. Peace

# 763
Здравейте,от Ларедут може ли да се пазарува с Виза електрон на ОББ.Благодаря предварително.

# 764
Върнах се доста назад,дано не е пускам моя код
74411 за спортни стоки - 20% ,само това рабрах  Peace

Общи условия

Активация на акаунт