Споделете 98

• 23 783
  • 716
  •   1
Отговори
# 180
Съжалявам, не мога да променя заглавието, изтекъл е регламентираният срок, в който това е възможно.
Информирайте модератор да го промени на каквото искате. Боли ме дългият ник какво ще е.

# 181

Група Снежанка и група Пепеляшка от Намсикое ОДЗ.

...и групата на ОЧЗ

# 182
  • Кори Селести
Поименно, виесманке. Или поне кажи от коя група си Laughing

Аз съм госпожата, алоооу.

Малко ми е претръпнало вече, когато децата повръщат на килима, но ми е неприятна миризмата.

# 183
По виейч уан любимата група на мъжа ми. Понеже съм мила, се правя, че ми харесва. Систем оф а даун с уейкъп. Потърсете си го в ютуб, че ме мързи.
Аз се отписвам от Споделете вече.

# 184
Госпожо, махнете, моля, от заглавието 16 и наклонената чертичка.

# 185
По цял ден като си споделяте айрянчетата и сополките, в темата няма жива душа, но когато се скарате, веднага долитате...

В момента 14 скрити и намколко си нескрити гледат темата.

# 186
  • London, baby
Аз съм учителката.

# 187
любимата група на мъжа ми.

любимата група и на мъжа ми, фльор. Да ги съберем, но децата остават за тях, бива ли?

# 188
На мен преди малко ми пуснаха нета  Grinning
О, Мю!

# 189
Вълк, дай лапа! Важното е, че имаш желание. Последното ти изречение се правя че не го виждам.

Подарък за теб, петъчен аватар:
http://www.dpchallenge.com/image.php?IMAGE_ID=768034

# 190

Ох, срази ме, не бих се сетил, че съм аз...Ах ти, палавница многопластова.
Евала, бе, Васа. Евала, бе, Ганчева.

Такава съм,Сопранчик Simple Smile   bouquetНямаш идея дори,колко много,включително от пишещите тук са се възползвали от многопластовите ми запаси да бъда "услужлива,мила и добра",а сега кротичко стоят и гледат сеир отстрани,но нищо,за урок да ми е Simple Smile Емотиконите са нищо в сравнение със запасите от лицемерие и злоба на някои,така че мерси за определенията,обаче съм тройно по-дебела,възстара и грозна от Васа и дори нямам нейния глас.Мога само да съм широкоскроена за разлика от тебе,и да виждам в постовете не само дразнещи емотикони,а и това,което е искал да каже с тях автора им. 

# 191
  • Кори Селести
Махнах ви цифричките.

Очаквам да ми върнете жеста, като спрете да се ръфате.

Благодаря предварително.

# 192
Днес установих, че и мъжете май имат ПМС.
Не вярвах. ooooh!

# 193
Много, ама много искам да знам какво ще се промени в мирогледът ви, в светът ви, в животът ви и в нервната ви система, ако тази тема се промени на "Споделете 98" и 16/ се махне!
Вие просто си нямате друга работа, освен да хапете някого. Дори не е смешно, а е жалко. Не ОДЗ, а яс-ла. На не-до-нещо ми прилича това.  fiuuuuuu Или бунтът на интелектуалките?
Пак ще си пиша, хич не се надявайте, че подсмърчайки ще се врътна да си ходя обидена, като някои, дето не издържат бон-тона тук. В началото ми беше чудно, после се вързах, сега вече ми е забавно! Laughing

А махна се! Сега стоя и гледам промяната.

# 194
обаче съм тройно по-дебела,възстара и грозна от Васа и дори нямам нейния глас.

Да не я бъркаш с Ваня Костова?

Общи условия

Активация на акаунт