Споделете 98

• 23 721
  • 716
  •   1
Отговори
# 645
След като не намерих начин да врътна снимката, се присъединявам към групата на кривовратите.

# 646
  • При хората, които обичам
Днес ми е прекалено весело, да не кажа щураво. То си личи и по писаниците ми.
Снощи едва не наводнихме не само нашата си кухня, ами и комшийската. Пуснах пераня и миялна едновременно. И те решиха да плакнат в синхрон. Тръбата реши, че не ще да поеме този дебит и върна всичко в мивката. Милото, от своя страна, реши, че тръбата не е по-инат от него и ще я продуха. Няма да описвам последиците, отстраняването на които ми отне около два часа. Детето се покри в детската, за да не отнесе гибелния ми гняв. Не за друго, ами откакто отслабнах, Милото е две категории над моята - просто нямам шанс да си го изкарам на него.

# 647
Никога повече няма да пусна миялна и пералня едновременно. Подозирах, че може да изтрещи нещо.

# 648
Имам фетиш към жени с очила, гледащи строго.
И към строги господарки.
Денят ми е прекрасен.

# 649
Ваня, много се радвам, че се завърна   Hug

Аз не ги пускам едновременно, защото при моите количеството на водата, с която работи едната машина се разпределя между двете и мият/перат с половин капацитет.

# 650
завид .за работещите ви миялни.
Моята се строши ,почти всичко в къщи се изпотроши през последните 2 месеца.
Стис палци да не се счупи пералнята,защото........кофти.
Пръсках със светена вода ъглите на апартамента и слона насочих с д.то към вратата.
викнах и майстор,разбира се...

Страхотна снимка,Клара

Последна редакция: ср, 11 мар 2009, 13:43 от *Мънки*

# 651
  • о`майна лунна нощ е
Ще оцелея, ще оцелея ....

След като от устата ми в продължение на 5 мин. излизаха змии и гущери, най-накрая успях да паркирам в двора на кантората.  Чувствам се и физически, и емоционално изтощена до крайност, имам работа за цял китайски народ. Не намирам обаче зарядно, за да вкарам малко енергия и да изкарам деня. Доброволци да пишат има ли?

Присъединявам се към групата на изкривените вратове.... рИспект, Ели!

# 652
Днес ми е изключително рошаво. Външно се разроших сама. За вътрешното май пак сама съм си виновна. Мисля да отида на фризьор. И малко да си подредя документацията.
Снощи пък бях безкомпромисна. С най-милото ми. Чувствам се толкова права за първи път. Почти съм сигурна, че възпитанието изисква безкомпромисност в определени случаи... Ще допълвам.
Споделям, че не харесвам Шанел. Толкова изкуствена и слаба актьорска игра, та чак кърти. Не обичам прекалените неща.
Споделям, че харесвам Ели. Освен всичко друго прибавям: защото е милозлива. Можеше да врътне снимката и на 180 градуса. Да видим тогава какво и как щяхме да видим.

# 653
О, Шанел, о! Заради нея съм готов да харесам и Сл. Тр.

# 654
  • тъгата в мен
Гюлфия,стискам ти палци при докторята.
По никакъв начин и никой не може да ми навее положителни емоции към лицето Трифонов.
А в случая,ми се струва,че иде реч за теАтър..

# 655
Антонио, охканията вече имат свой собствен форумски дом. Приятно е да пъшкаш тук, но все пак Шанел пъшка там. Моля:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=373963.180

# 656
Че кой нормален форумец ще си признае, че е мръсен и лош, и че прахът му за пране е демоде?  Wink
Аз си признавам отволе.
Първо, съм родила секцио, и съм фен на секциото.
Второ, почти никак ама хич некърмила.
Трето-дадох си детето на детегледачка на година и 4 месеца, аз да вървя да работя и да се доказвам.Ааааа....в комбинация с баба му, да е жива. Twisted Evil
Четвърто-на миУото сварвам да му сготвя домашна храна само събота и неделя. Ама пък винаги ми гледа след това едно сииииньо, синьо, чак да се размажеш.

Пето-за да ми е къщата чиста и подредена, заслугата не е моя. Whistling

На всичко отгоре имам наднормени килца. Ааааа, ма нося очила, даже два чифта. Mr. Green

Това достатъчно ли е за харакири? (или сепуко) newsm78

# 657
Въпросът на Анджи, Жозо, беше кой "нормален" форумец еди какво си... Wink Laughing Hug

И аз съм за секциото, но бях дълго време кърмеща. Simple Smile

Тая работа край немаааа! Ох!

# 658
Нито към Трифонов, нито към обожателката му. Много съм зле. Довечера ще се отцепя
за пръв път от декември 2007-ма. При моя метаболизъм 200 грама водка Аляска, намиращи ми
се в наличност, са напълно достатъчни. Има и доматен сок на Капи.
В главата ми се гонят Ветрове на Лили, завихрят перфорирани билетчета и целофан от цигари.
Гюлфия, стискам палци.
Вълчето пое към n-тата N-ска болница. Очаквах да роптае, а то ми помаха с ръка.

# 659
Въпросът на Анджи, Жозо, беше кой "нормален" форумец еди какво си... Wink Laughing Hug

И аз съм за секциото, но бях дълго време кърмеща. Simple Smile

Ехм, верно, ще се редактирам. Аз не се терзая да си призная, че не съм от твърде нормалните. И добрите.

П.С.Ама прахът ми за пране е винаги последен писък.

Общи условия

Активация на акаунт