ОКТОМВРИЙЧЕ весело се смее, от смях залива се и пее!

• 10 529
  • 301
  •   1
Отговори
# 135
  • Бургас
Добро Утро сладуркииииии Hug

Ели разсополивих се бе душице Hug

Поли ми по-големи ви напраих Blush
Много хубаво стихотворение  bouquet

Честит 5-ти месец и на сладичките:

Алекс на Адинката Heart Eyes
Ванко на Хеленка Hug
Краси  на Елиска Flowers Bouquet
и една малка дама
Валенцето на Млечта
Heart Eyes

Денимче бравооооооооо-супер купон Hug

Шики браво за разходката и аз мрънкам на Николай да ни закара до делфинариума,
ама май ще е чак на лято Grinning

# 136
Eli бнаправо ме разрева много ме е страх мен от тоя момент наистина времето минава така неусетно Sad

# 137
  • Варна
Добро утро, хубав слънчев ден ... дано!

Нашата чета днес може да се вее по морето ... който иска да заповяда!

Да се оплача от малкото момче. Не иска да яде пюрета, ама никакви.. вода не иска, сок не иска! Как ще го науча това дете да яде не знам!  #Crazy

На първа страница нали клип щяхме да имаме?
Снимките от колажа, след като са остарели да ги махам ли вече? Хайде, побутвам малко по въпроса.. 
Party

# 138
  • София
ДУ!
Ели, направо ме разрева с това стихотворение....

Влади от 1-2 дена започна да заспива адски трудно -спи му се и не може да се успокои, а само се върти и шава, и се нервира, и почва да плаче. А преди си заспиваше тихо и кротко с бибата.Започна и да плаче като излизам от стаята и го оставя сам... Rolling EyesТо ясно, че започват да изискват повече внимание, но...не може все до него.

Хубави разходки на всички.

# 139
  • Пловдив
Добро утро!

Ние бяхме 3 дни във Велинград, прекарахме си супер. Малкия човек ме изненада много приятно - бях се приготвила за кански рев и едва ли не да се върнем веднага обратно, а той не гъкна. Бяхме шест семейства с девет деца и на дребния му беше много интересно.
Обаче как се върнахме вкъщи и мрънкането започна.

Хубава седмица на всички.

# 140
  • Bulgaria
Добро утро
Влизам на бързо че после ще се глася за разходка.
Честити месечинки на
Алекс
Ванко
Краси
Валенцето
Как изкарахте момичета,какви подаръци получихте?Аз както писах вече беше супер,а за подаръци получих 2 прекрасни букета,панталон и туника с които се нагласих за празненството.И от милото лазерна или фото епилация на някой места,но нямаше как да отидем защото имам гости от Червен бряг Embarassed и ще го оставим за по нататък.Та да ви питам който знае дали напълно ще изчезнат гадните косми или ще се разредят само? Rolling Eyes Това отдавна съм си го пожелала.Малко се отклоних от темата, съжалявам.
Мая за колко дни бяхте във велинград? Завиждам ти благородно така ми се ходи някъде ама да се стопли малко още.Намислили сме с мъжа ми да ходим в село Чифлик,който го знае има външни басейни с минерална вода целогодишно,масажи и спа услуги.Искам и Ива да я вземем да подиша чист въздух детето,но нзн как ще вечеряме,как ще ходим на басейн Rolling Eyes като тя е с нас,тя си ляга рано и всеки ден я къпем а там и коритото ли да нося,не знам изобщо.
отивам да се глася за излизането.Чао и умната Crazy

# 141
Добро утро!
Честити месечинки, на големите бамбинки Hug
Момичета, имам една молба  Praynig Може ли някой да ми прати сайтовете на НОИ за изплащането на болничните и за приетите документи. Че нещо ми се бъгна вчера компа и всичко отиде по дяволите smile3515
Еличка, много хубаво стихотворение Hug Аз от сега се глася за тоя момент и му разправям на баткото, че тъкмо Алекс, докато порасне, и той ще ме направи баба, та да не ми липсват тези работи Crazy Това е май един от плюсовете при голямата разлика между децата Laughing

# 142
Добро утро!
Честити месечинки, на големите бамбинки Hug
Момичета, имам една молба  Praynig Може ли някой да ми прати сайтовете на НОИ за изплащането на болничните и за приетите документи. Че нещо ми се бъгна вчера компа и всичко отиде по дяволите [smilie=smile3515.gif:
http://www.noi.bg/ на справки

# 143
Герка, благодаря newsm51  love001

# 144

На първа страница нали клип щяхме да имаме?
Снимките от колажа, след като са остарели да ги махам ли вече? Хайде, побутвам малко по въпроса.. 
Party
Ако искате да го приключваме Rolling Eyes Всички ли са дали снимки-които искаха да дават ?

# 145
Не сме Simple Smile паролка може ли ?

# 146
  • София
Хайде добър ден и от мен!
Честити месечинки на бебовците   bouquet
Моето дете току-що направи опит да погълне първата си твърда храна, дадох му пюре от морков и картоф. Миличък, толкова отвраятен изглеждаше  hahaha, утре обаче продължавам с упорствата. Ако не стане с това, ще му сваря малко тиква - да видим за нея как ще се произнесе.

# 147
Аз пък искам всичките ни млади шофьорки в темата да видят това  Mr. Green http://www.vbox7.com/play:c0912cb9
Аз не съм от много младите шофьорки, ма пак гледах. ГолЕм смЕх  Joy
Айде и ние излизаме, много духа навън, но е топло. В такива дни виждам предимството на коша за новородени. Приятелките ми с комбинирани колички не смеят да се покажат, а на нас не ни пука, вътре при бебка е топло и защитено. Почти изпълни коша, голямото момиче на мама Heart Eyes. Тъкмо като дойде момента за летния вече няма да се побира в зимния.

# 148
Хайде добър ден и от мен!
Честити месечинки на бебовците   bouquet
Моето дете току-що направи опит да погълне първата си твърда храна, дадох му пюре от морков и картоф. Миличък, толкова отвраятен изглеждаше  hahaha, утре обаче продължавам с упорствата. Ако не стане с това, ще му сваря малко тиква - да видим за нея как ще се произнесе.

И моя в началото изглеждаше доста отвратен от пюретата Wink Сега си ги хапва с кеф. Трябва им време да свикнат с новите вкусове явно. Упорствай и ще се справиш  Hug

# 149
Честита месечинка на сладките бебоци  Two Hearts ,днес Александър почна да подскача скокни 2 пъти и клекне  Grinning но се радва,а вие от кога мислите да ги слагате във проходилки,аз мисля след 6 месец  

Общи условия

Активация на акаунт