Отговори
# 240
  • София
Добро утро!
Големи са сладури всички рожденници.

За нашия РД няма шанс Гого сам да си взема подаръците, но прави опити да ходи.

И ние сме в конкурса ако искате ни подкрепете http://www.pampers.bg/profile/14266

# 241
Привет, майчета и дечица!
Нещо не ми стига времето за форумчето и много ми липсвате!
Благодаря за комплиментите за Неси.
Зори, снимките са правени в агенция New Vision платихме 90лв. Ето тук има инфо http://www.modelsnv.com/models/kids/girls/1
Болничките слънчица Мимка,Лили, Криска, а и всички останали бързо да оздравяват.
Тинче, при такава кашлица, наистина няма какво да чакаш повече, за да пие АБ. Дано ни зарадваш с добри новини днес. Hug
За ТВ- гледаме реклами и само така мога да я нахраня, а иначе само ако нещо ѝ привлече вниманието се заглежда. Baby TV - нямаме, но бих ѝ пускала да гледа по 10-20мин на ден. Ние сме към Евроком - май те не предлагат този канал или греша?
Буми, Рони, много са чаровни рожденничките ви, да са ви живи и здрави! Тортите са много хубави.
Зори, ти какво не ѝ хареса на вашата? Аз нашата я поръчах същата, след като видях на Жори тортата и беше прекрасна жаба и Ванеса много я хареса. Вчера на партито почти във всеки подарък имаше и жаба, защото всички знаят, че това ѝ е любимо животно и много смешно казва "ква-ква" с мечешки глас.
wiwi, облизването на подметките, най-вероятно е било показно, а не тайно, поне Ванеса така прави, като иска да ми привлече вниманието.
Иве, фойерверкът, аз не го запалих вкъщи, защото и аз не знаех как, а мъжо го нямаше, но в клубчето имаше на тортата и се оказа, че не е голяма философия, а и децата много му се радваха. Много странно ми се видя, че няма никакво упътване, защото изобщо не смятам, че е задължително да зная как става.
Бебищайн, същата история е при нас. Крещи по цял ден и повтаря "да-да-да" (дай-дай) или сочи и крещи, а колкото повече хора има вкъщи, толкова повече са и капризите! ooooh! Ето за какво става въпрос: http://play.vbox.bg/a6a60os90ok1/Vanesa-qde-qbylka.html
Деситка, как хубаво си ходи Магито. Да я нагушкаш от нас, сладураната!
Много искам да споделя с вас още едно клипче, в което Ванеса гледа реклами и се припозна в един мъж и реши, че е тати: http://play.vbox.bg/a6a60os90os9/Vanesa-se-radva-na-tati.html
Вчера мина и нашето парти в Таласъмчетата. Беше страхотно и децата много се забавляваха. По-големите, накрая, едва ги измъкнахме, за да си тръгнем. Ванеса се впечатли най-много от тортата и я потупваше по време на снимките, откъсна панделката от главата на жабата, а се опита и да похапне. Няма такова улеснение, като празненство в клубче. Не мога да си помисля какво ще се случи вкъщи при 10 бебока и 20-ина възрастни. На 12-ти, гостите ни бяха 6  възрастни и 1 дете и пак беше лудница.
Шефа се обажда....

# 242
   Благодаря ви момичета за пожеланията за оздравяване. Аз се надявам скоро да сме по-добре, а същото пожелавам и на другите болнички дечица.

Ето и по кафенце за добър старт на деня.

Али е много сладка. Рони, прекарали сте си много хубаво и тортата виждам е била много вкусна, не само красива.

Разгледах и другите снимки пуснати назад в темата. Браво на всички. Страхотни снимки, страхотни бебчета и торти.

Деситка, честито ви прохождане.

Лили крещи много рядко. Имаше период преди няколко месеца, когато крещеше и се тръшкаше за всичко. Ще мине и при вас този момент.

Галинана, чакам да се заредят клипчетата, че да видя умницата Ванеса.

П.П. Аз си взех Пино Слим. Ще докладвам, ако има някакво положително влияние върху постоянния ми вълчи глад. От днес ги почвам.

# 243
  • София
Деситка, честито ви прохождане.

Аз това не го броя за прохождане, защото тя така стабилно ходи вече 2-3 седмици, но до сега не се е псунала сама да направи дори 2 крачки... Нали като се пусне само детето, тогава вече се брои за прохождане...?

Тинче, за препарат, намаляващ апетита, холестерола и т.н. съм чиувала много добри отзиви за един хомеопатичен продукт-Цефамадар. Но нямам лични впечатления, само от познати знам за него и са доволни.
Аз благодарение на Дюкан, най-сетне успях да стигна телото си от преди забременяването...Сега остава да преборя наднорменото си тегло, което влача с години...Дано имам успех, че то това моето е грозна картинка просто  Confused

Галинана, и при мен нещо не се зарежда, но ще пробвам още докато не тръгне...
На нашите кумове дъщеричката като беше малка, така веднъж в един магазин с майка си пазаруват нещо...Влиза един мъж с жена си или приятелка и малката тръгва към него с викове "тати-тати..."  Laughing

# 244
   Досега чаках да се заредят клипчетата на Ванеса, но нямаше успех. Ще пробвам по-късно.

Деситка, пробвай да й дадеш да държи нещо в двете ръце. Хвани я леко за ръчичката под мишницата и както си върви я пусни. Аз така направих с Лили, защото и тя не искаше да се пусне от пръста ми. Друго което забелязах е, че върви повече и по-стабилно, когато сме навън или в чужда къща, а ако около нея има и други деца още по-добре. Любопитна е да разгледа или да вземе нещо и не осъзнава, че никой не я държи. А в къщи беше доста предпазлива. Иначе Маги на клипчето си е много стабилна, просто е предпазлива и я е страх да не падне (което според мен донякъде е хубаво).

# 245
  • Тук и там
Ами аз отново  Blush
Не мога да се въздържа и да не си кажа: galinana - умница е Ванеска  Peace Страшно много ми харесаха преди и професионалните снимки, които пусна, а и малката като я види на клипчетата цвърчи от радост  Hug
Тинче, дано да имаш успех с Пино Слим  Peace Аз засега просто съм премахнала закуската си от 1 филия на ден, че идва лято, морето зове и не върви да се явя като хипопотам на плажа  Mr. Green Аз по принцип не съм от много ядящите, но само да видя вкусотии и калориите ми се лепят Crossing Arms И Лили да се оправя бързичко  Hug
Днес ми се обади шефчето - пита кога се връщам на работа #Crazy Сложен казус - хем ми се иска, хем не съвсем  Rolling Eyes Иска ми се, защото тук нямам никакви познати, а на работа ехеееее - то си е народ, социални контакти, друга среда... Но пък си мисля, че просто няма да има момент, в който да не мисля за Галя и просто незнам какво ще правя, когато наистина настъпи моментът на завръщане към работа  Thinking Знам, че е обсъждана тема, но пак се замислих   Tired

# 246
  • София
здравейте и от нас!
Мен нещо ми е много тъпо в това време,действа ми кофти на настроението.

spirit,бързо оздравяване на Криси!

Iva-1977,много лесно ще се справиш - забучваш с острото в тортата и палиш със запалка!

Къдрич,нямам търпение да разгледам снимките.

Ники,айде давай и ти от вторият купон,че едвам чакам да видя и другата торта и красавица Бела разбира се! Heart Eyes

Рони,много е сладка Алис и наистина личи,колко я обича леля и! Hug

Цвети,честити първи стъпки на Кокито.

Деситка,много гладка Маги ,скоро ще се отусне и ще проходи и тя! HugА на теб браво за килцата дето си свалила,само така!

galinana,много е готина и умница тази Неси,аз нямах проблем с клиповете.
Жоро вика по същият начин,но продължително и то без да иска нещо и да се ядосва - просто ей така ,част от играта му е. Crazy
А за тортата,не че не съм доволна,но е доста по-различна от тази на картинката.

Тинче,успех в отслабването!

Я да питам мамите на проходили деца - те сами ли се научиха от седнало положение да стават или вие им показвахте.Аз досега Жоро не съм го учила нито да ходи,нито да пълзи и т.н.,той сам,но сега се чудя дали да го чакам сам да се светне.Започна да ходи за ръчички от 8м.,а на 10 проходи сам и стабилно.В началото не пълзеше и беше много смешно,защото ходи ходи и като седне,трябваше някой да го вдигне,за да продължи.На 11м.пропълзя и сега като седне,после допълзява до удобно за изправяне място и става,но без да се подпира така и не може още.

# 247
  • Тук и там
Днес ще бия рекордите по включване  Laughing
Зори, аз имам желание да уча Галя, повтарям си като папагал когато става на въпрос за думички, на които тя се опитва да подражава, защото си личи как го прави си интонацията - друг е въпроса, че всичко за нея е "тата" и "дати" без значение на мама, тати, баба, дядо и сие роднини и животни Crazy Когато обаче тя реши да приказва - стой и гледай само, не можеш й затвори устата с нейните брътвежи  Mr. Green
А относно движенията - ми тя си е със собствено мнение и когато й показвам кое как да прави просто ми бута ръцете и тя си прави нещата както си иска  Whistling Оставена е на произвола на самообучението си, пък да видим докъде ще стигнем  Crazy

# 248
Само набързо взлизам да се изфукам с  тортата ни - http://picasaweb.google.bg/milen.tsonev/1?authkey=Gv1sRgCOjQoMy9 … 13749672512588210 една дружка ни я прави и съм много щастлива от факта.  Simple Smile

# 249
  • Бургас
Здравейте и то мен!
Преди малко сложих Мимка да спи,а аз дойдох да проверявам дали имаме Интернет,че одеве видях на стълба пред нас човека,който го токача и закача по принцип.И уж го откачи,а сег апак имаме,не знма какво става.Нещо май не може да улучи ли не знам.
Ние снощи пак с глупости се занимавахме.
Моят свекър е много опак човек.Проблемен е в почти всяко отношение и се държи зле с всеки,аз и мъжа на дъщеря му сме изключение,с нас се държи добре.Но той прекара инсулт преди 2 години и оттогава накуцва с единия крак и няма много чувствителност в него,аи си изгуби чувствителността на едната ръка,но...кара кола.А не трябва,колко пъти са искали да му вземат книжката,той се оправя някак си и си я запазва.Снощи се блъснал за 4 или 5-ти път в продължение на 2 години,блъснал 2 коли.Благодаря на Бог,че няма жертви,той също е добре,но мисля,че е редно да му отнемат разрешителното да кара изобщо.И в 23 часа мъжа ми,сестра му и нейния мъж отидоха да се разправят пак с неговите истории.На моя мъж изобщо не му се ходеше,то не е един и два пъти.То не бяха любовници с деца,без деца,малолетни,катастрофи,Дързост и красота могат да ядат ряпа пред това,което аз виждам откакто съм тук.Това е,днес мъжа ми е уморен на работа,а баща му мисли пак как да си оправи колата.И знаете ли как натиска педала с този крак,с който не чувства-крака му е завързан за педала,иначе не усеща нищо.
Стига с нашите срамотии вече.
Радостина,много е красива тортата ви,пу-пу.
На всички болни желая скорошно оздравяване!
Лек ден от нас!

# 250
  • София
radost_ina,много хубава торта! Grinning

Шоколадово бонбонче ,верно големи сапунки. Mr. Green

Мами,получих някакво ЛС тук във форума от жела,която работела в сутрешен блок на БТВ и иска да и се обадя. ShockedСега се чудя дали е бъзик и изобщо да звъня ли.

# 251
  • София, Борово
radost_ina,много хубава торта! Grinning

Шоколадово бонбонче ,верно големи сапунки. Mr. Green

Мами,получих някакво ЛС тук във форума от жела,която работела в сутрешен блок на БТВ и иска да и се обадя. ShockedСега се чудя дали е бъзик и изобщо да звъня ли.

Зори и на мен звъняваха от БТВ, темата ще е за Е-тата.
Мами, моля да бъда извинена, че се включвам от дъжд на вятър, но освен многото работа до края на месеца, се чувствам и много зле ooooh!
Честит рожден ден на всички дечица, които съм пропуснала! Да са здрави, усмихнати и ведри! Да растат безгрижно!
Тинче и аз ви желая бързо да се оправяте.
Зори, Виктор се изправя сам още от 7ми месец и не съм му показвала. Сам си намери начин.
Гледах всички снимки и клипчета - прекрасни са! Изпълнени с толкова радост и любов и красиви дечица Heart Eyes
Деситка, мисля че ви трябват каишки за 1-2 дни и сте готови Peace, пробвай и за качулката само да я държиш. За мен Маги си е проходила.
Кикиники, прекрасна торта си спретнала! Браво!
Прегръщам ви всички и хубав ден.

# 252
Ники,айде давай и ти от вторият купон,че едвам чакам да видя и другата торта и красавица Бела разбира се! Heart Eyes

http://www.kikiniki.snimka.bg/album.php?album_id=352328&pid=11082619

Оттуk започват снимките от вчера..първите 2 са правени в 10,30 сутринта:) спеше си човека и изобщо не й пукаше,че трябва да спретва купон Mr. Green Повече детайли на тортата има в албума с готварските експерименти.

Аз вчера й обух едни обущета с подметка /наследство от детето на една приятелка/ и сега като я държа за ръце я усещам много по-стабилна. Така може и да проходи след някоя и друга седмица newsm78 Обаче що ми се струва,че ходенето хич не я влече...

Редактирах се... ако знаете само колко ми се спи в това поспаливо време:((9

Последна редакция: пн, 16 мар 2009, 16:21 от KikiNiki

# 253
  • София
Ники,страхотна е тортата!А на живо е била още по-хубава сигурна съм,защото видях фигурките,а те са невероятни.Бела е много сладка и с нов тоалет! Heart Eyes
Добре че снимките ти са в подписа,че нещо си дремала,като си давала линк в мнението. Mr. Green Hug

# 254
  • София
Мдааааа, пропуснала го беше, но и аз ги видях...На Бела лилавото страшно и отива. Тортата е страхотна. Как ги правиш тия работи просто не знам... Аз съм толкоз смотана в това отношение  ooooh!

Диана, Тинче, мерси за съветите. Аз на Маги кашки съм взела отдавна, но тя виси на тях. Опитвала съм да и давам нещо в ръката, да я държа под мишниците или за раменцата, за блузката на гърба, но нищо не признава-само пръстче и да се държи с дясната си ръка. Ако сме я хванали за лявата-сменя ги Simple Smile Иначе не потегля. Има си начин детето и т'ва е  Laughing
Бонбонче, направо сте си за сериал, ма'ни майтапа... Иначе съм напълно съгласна с теб, че свекър ти е непълноценен шофьор и трябва да му се отнемат права поради медицински причини.
Зори, ти се спотаи и не каза, защо така без теб мъжете кръстосваха парка вчера...Почиваше си някъде, нали??? Не те е срам  Mr. Green
radost_ina, много ви е хубава тортата...

Общи условия

Активация на акаунт