АЛИНА, АЛЕКСАНДЪР, КРИСТИН И КРИСТИЯН!
Да растат здрави, весели и послушни.
Честито и на всички днешни именици! Да носят с гордост името на Св. Теодор.
Олимпия, стихотворението е чудесно.
Но мен най-много ме разчувства новината на Диди. Честито, Диначе, нека бременността ти бъде лека и безпроблемна и на финала да ни зарадваш с една хубава сестричка за Виктор.
Станкова, стискам ви палци. Дано всичко да е наред.

За Поли вземам храна от детска кухня, която се намира в една ясла близо до нас. Там навремето ходеше Коко, а преди това и на него съм вземала храна от там. Много вкусно готвят, но храната не е пасирана, защото всъщност е храната, която дават и на децата в самата ясла, а те са по-големи. Коко се справяше без проблем, дори и като нямаше зъби (неговите по-късно избиха), но Поли е по-капризна (нали ми е дама
) и се налага да и пасирам храната. Ще видим докога ще я глезя така. Меджу другото, тя вече се опитва да ходи. Т.е. ходи си добре, но само по няколко крачки. Но е стабилна и няма нужда някой да я държи за ръка. Тя всъщност си проходи по своя воля - не съм я водила за ръчичка, не съм я слагала в проходилка, нищо. Тя се научи да се изправя, после да обикаля покрай мебелите на "задни крака" и накрая просто един ден се пусна от дивана и тръгна.
Лек ден на всички!

Аз също си спомням първият си преглед точно преди да ходим на море, как моята док ми каза, че има сакче, но няма пулс какво ми беше. Отидох си на моренце и си казвах, че ако е писано ще стане каквото трябва и завръщайки се от почивката, разбрах, че всичко е ОК
, което не се беше случвало с месеци. Явно въздухът ни влия добре