Отговори
# 30
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ПОРАСНАЛИТЕ НИ ДЕЧИЦА:
АЛИНА, АЛЕКСАНДЪР, КРИСТИН И КРИСТИЯН!

Да растат здрави, весели и послушни.

Честито и на всички днешни именици! Да носят с гордост името на Св. Теодор.

Олимпия, стихотворението е чудесно.

Но мен най-много ме разчувства новината на Диди. Честито, Диначе, нека бременността ти бъде лека и безпроблемна и на финала да ни зарадваш с една хубава сестричка за Виктор.

Станкова, стискам ви палци. Дано всичко да е наред.  Praynig

За Поли вземам храна от детска кухня, която се намира в една ясла близо до нас. Там навремето ходеше Коко, а преди това и на него съм вземала храна от там. Много вкусно готвят, но храната не е пасирана, защото всъщност е храната, която дават и на децата в самата ясла, а те са по-големи. Коко се справяше без проблем, дори и като нямаше зъби (неговите по-късно избиха), но Поли е по-капризна (нали ми е дама  Wink ) и се налага да и пасирам храната. Ще видим докога ще я глезя така.
Меджу другото, тя вече се опитва да ходи. Т.е. ходи си добре, но само по няколко крачки. Но е стабилна и няма нужда някой да я държи за ръка. Тя всъщност си проходи по своя воля - не съм я водила за ръчичка, не съм я слагала в проходилка, нищо. Тя се научи да се изправя, после да обикаля покрай мебелите на "задни крака" и накрая просто един ден се пусна от дивана и тръгна.

Лек ден на всички!
   bouquet

# 31
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА КРАСИВИТЕ НИ ДЕЧИЦА:
АЛИНА, АЛЕКСАНДЪР, КРИСТИН И КРИСТИЯН! СА МНОГО, ЗДРАВИ, ЩАСТЛИВИ И ЗАСМЯНИ!

Дианка,адски много се радвам за теб! Hug

Стискайте палци утре да минат като по вода и Рожденния ни ден и прощапулника Simple Smile

# 32
  • София
Станкова,стискам палци всичко да мине добре!Ние сме с Ози и е адски вкусно.Поръчвам по интернет,плащам при доставката,не искат нищо и поръчвах каквото и за когато искаш.

Чили,весел прощапулник - няма значение броят предмети,детето трябва да избере 3.

Поли,весел празник утре!

# 33
# 34
  • около Варна
Честит имен ден на Тошко на мама Станкова и Теди на Славундер! Също на всички именници под прикритие във форума!

Ането, чакаме снимки на хубавицата-рожденичка!

Илиянка, радвам се, че още имате нет на промоция и може да се включваш, дано на Мимка и няма нищо сериозно!

Диде, страхотна новина, стискам палци до финала всичко да е ок!

Чили, чакаме да разберем с каква професия ще се сдобие дон Вито!

На мен ми е много скучно, голяма домошарка съм станала,обаче вече доста ми тежи бременността и контракции си имам и всички други екстри, та дори да облека Ева за излизане си е цяло предизвикателство. И става така, че хем ми се ходи някъде, хем не ми се мърда от вкъщи ooooh!

Хубав съботен ден на всички  bouquet

# 35
Честит Първи Рожден Ден на Алина, Александър, Кристиян и Кристин! bdbaloni nbirthday newsm59
Честит имен ден на всички празнуващи!  smile3525
Зори, темата е страхотна  Hug
Благодаря на всички за пожеланията за рождения ни ден вчера. всичко мина много добре.
Ето и малко снимки ако ви се гледат
http://www.facebook.com/album.php?aid=68134&id=668625368&l=41f9a
надявам се да се отвори, защото до сега не съм пробвала да пращам този линк

# 36
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА АЛИНА, АЛЕКСАНДЪР, КРИСТИЯН и КРИСТИН! МНОГО УСМИВКИ И ПО-МАЛКО БЕЛИ!
Каква кукличка е малката Елора Heart Eyes
Диянче, много, много се радвам и все така всичко да е наред докрая. Heart Eyes А може и да не са розови гащичките, леле с две калпазанчета вкъщи колко ще ти е весело.
При нас тези дни времето е страхотно и се прибираме вкъщи само за сън. Лошото е че малката вече изобщо не я свърта в количката, пък като я пусна да ходи още много пада, не е съвсем стабилна. Кой знае кога ще започне да ходи по-добре. ooooh! А не ми дава да я държа за ръчичката и все пищи и се дърпа. Вчера така заби глвичката в плочките, много ме хвана жал, защото доста си поплака, но солетите спасиха положението. Е такава лакомия не съм виждала никъде. И сега си имаме голяма синя цицина на челото, първата от надявам се не много предстоящите Praynig

# 37
  • Sofia
Здравейте момичета! Отдавна не съм писала, но нещо все не ми стига времето напоследък. Нали имаме РД другата седмица и съм захванала едно пролетно чистене... не е истина. Ама попривърших вече слава богу.
Станкова, лекарството е Седатиф ПС. Пие се 3 пъти по 2 табл.
За кухните - ние 3 дни бяхме на Ози, много ни хареса, и на мен, и на тях. Но ми е скъпичко за съжаление. За двамата е 250 лв на месец. А държавната ... те ще тръгнат на училище докато ни дойде реда.  Joy

# 38
  • Тук и там
Привет мами!
Честит празник на всички празнуващи именници!
Дианче, новините са добри, а след 10-на дена да пишеш какво става  Peace Аз също си спомням първият си преглед точно преди да ходим на море, как моята док ми каза, че има сакче, но няма пулс какво ми беше. Отидох си на моренце и си казвах, че ако е писано ще стане каквото трябва и завръщайки се от почивката, разбрах, че всичко е ОК  Hug Ех, какви емоции бяха - не че сега не са като си спомням всичко. С наближаването на годинката на Галя все повече си спомням тези отминали събития и ме обзема една носталгия...  Wink
Весела, малката Елора е страхотна принцеса, а роклята й е разкошна Hug
Ние тези дни правехме доста разходки, даже вчера малкото направи 3 спанета за деня #Crazy, което не се беше случвало с месеци. Явно въздухът ни влия добре  Blush
Да не пропусна да поздравя Зори за празничната темичка и невероятното заглавие   bouquet

# 39
Здравейте  Simple Smile
Не съм се включвала много,но въобще не ми стига времето,нали заминаваме във вторник и се разкъсвам м/у работа,подготовки и домашни ангажименти  #Crazy.
   Дидка,радвам се за новинитв и знам,че след 10дни пак,ще има прекрасни новини Hug
Благодаря на Зори,темата е прекрасна.
 Честит рожден ден на рожденниците Gift

# 40
  • София
vessi122 ,много ще стискам палци всичко да мине добре! Praynig HugКолко време ще сте там?

Весела Динкова ,много е красива Елора ,а роклята е жестока направо!
Видях и още една малка красавица там -Емили!
Целувки за двете принцеси! Heart Eyes

# 41
Честито на всички малки рожденици и именници. Grinning
Диана много е хубаво това за сакчето,после и като чуете сърчицето.
Сещам се след толко години опити и след инвитрото като отидохме на доктор и при прегледа той каза виждам едно,помълча, и още едно сакче и след малко ми то може да има и трето,но за сега не се вижда при другия преглед ще видим дали ще са повече. Wink

# 42
  • София, Борово
Привет отново,
Веси, Елора е като принцеска Heart Eyes и много прилича на теб.
И Емили и мама Лори са прекрасни Hug
Веси122, стискам плаци, всичко да мине възможно най-леки и успешно, в което не се и съмнявам Hug
Пусни един СМС, защото няма да спираме да ви мислим Hug Целувки на Моника Hug
Станкова, стиснала съ, много силно палци   Hug
Заки, аз също с Виктор забременнях след 6 години инсеминации и ИКСИ и за да съм честна ще кажа, че и усещането ми беше много различно.
Като видяхме Виктор, когато беше още точица аз буквално се разплаках с глас тогава...
сега съм доста по-спокойна.
Поли, ти раздаваш само положителни емоции, пиши по-често Heart Eyes Hug
Спирит, да минава бързо цицината Hug и повече да няма подобни неща.
Чили  Hug
Ането с нетърпение чакам снимки  bouquet

# 43
  • София
Честит имен ден на Тошето и Теди!

Диди, чудесни новини! И аз покрай теб си спомних момента, когато разбрах, че съм бременна с Раличка и после вълнението от първите прегледи.... тупкащото сърчице. А нали щяха да бъдат двечки, притеснението дали с втория ембрион всичко е наред..... В крайна сметка бременността, въпреки всички неразположения и притеснения е нещо вълшебно. След две родени деца, все още не ми го побира главата как от една мъничка точица бавно и полека се оформя едно малко човече. Когато се роди, пък е вълшебство да го гледаш как расте... ех, разчувствах се Blush
 Виви, като ти гледам лентичката, ами то не останало много. Как бързо лети времето.
 Веси 122, дай Боже всичко да мине леко и безпроблемно! Hug
 Весела Динкова, ти имаш една малка принцеса! Роклята е просто разкош!

Исках още да пиша, но в главата ми вече няма никой. Направих две торти за утре и така се изморих, че ... Но моят мъж утре има рожден ден и трябва да си го уважа.

# 44
Честит празник, мами! Бъдете щастливи и красиви жени!

Общи условия

Активация на акаунт