Отговори
# 255
Катерина се гледа в огледалото и пищи: КААААААТИИИИИИ!
милата, позна се! Laughing Laughing Laughing

# 256
  • Sofia
Здравейте! Извинявам се, че с такова закъснение черпим, но нямахме компютър няколко дни.
Да почерпим че станахме на 1 год!

Вижте каква ни беше смешна тортата  Joy
Ето снимки, на който му се гледа.
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=353734
Да отчетем и консултацията, че днес бяхе - Георги 78,5 см, 10.100 кг, Николай - 80см, 10.200 кг, не са мръднали на кг от миналия път, но педито каза че било нормално защото се движат повече.
Честито на всички рожденници!

# 257
Честито на порастналите дечица!!!

Скоро не съм влизала,но поне хванах края на тази тема.
Савина-страхотни сладури!
Живот и здраве утре ни чака.Тази вечер ще се "раждаме".
Айде!

# 258
   Савина, много са ти хубави господата. А тортата ви е супер.

Кикиники, на снимките където е заспала Бела много ми прилича на Лили. Странно, защото на другите снимки не е така, но в първия момент като видях спящата Бела си помислих "Абе, къде е снимана Лили?".    Mr. Green   Шемет съм голям. А тортата ти е страхотна. Майстор си.

Дианче, тези първи месеци са доста гадни, но ще минат. Как се справяш с Вико, работата, а и бременна не знам.

Деситка, това, което пишеш все едно аз съм го писала. Лили беше по същия начин. И тя не мръдваше, ако не се държи с дясната ръчичка. Ще свикне да се отпуска Маги. Аз подкрепям Дианчето, че вече си е проходила. Остава да преодолее страха, че може да падне.

Илиянче, радвам се, че още имате интернет. А за сапунката какво да ти кажа. Знам, че те боли най-вече заради съпруга ти. Дано се кротне свекър ти. Само се чудя, как не схваща, че може да навреди или недай Боже убие невинни хора.

Радостина, тортата е супер.

Лили не успява да се изправя от седнало положение. Хваща се за нещо, изправя се и потегля.

Буми, разсмя ме. Браво на Кати, че се е познала.

# 259
Аз днес писах точно за това Константин колко добре си ходи, но не иска да се пусне. И ето че вчера, в парка се пускаше (по скоро аз го пусках) а тази вечер направо ме учуди като измина почти целия хол сам и то без да държи нещо в ръцете си което е много важно. Та ще го потринирам и утре, и мисля че Зори беше казала че е чела сряда за хубав ден за прощъпулник, та май ще го направя преди рождения ден.
А ето едно клипче на който му се гледа
http://hrisikosjo.multiply.com/video/item/20/20

# 260
  • София...........
Влизам за малко да почерпя по случай Първия ни Рожден ден Simple Smile
нашата торта е такава, но утре ще пусна снимки с нея Wink

# 261
  • около Варна
Здравейте, днес бях на консултация и цял ден съм обикаляла да търся тоалет за РД на принцесата, бе аз ли не знам къде да отида или само боклуци в тия магазини, като гледам вашите рожденички как са издокарани, аз нищо свястно не видях, та накрая взех едно сукманче, но не е това което си представях. Добре че детето ми хубавко, че всичко му стои добре Blush, пък майка и скромна Mr. Green

Диде, дръж се, бременните трябва да се подкрепяме, пък и оня малкия блондин на кого ще чака  bouquet

Илиянка, Иве не споделям за бременността си, защото отворя ли уста по темата започвам да   мрънкам-контракции, дебелеене, грознеене, тежко ми е, непълноценна съм и т.н., абе хич не ме кефи да съм бременна, ама заради крайния резултат си струва. Благодаря, че попитахте Hug

Галинана, много ми е сладка тая твоята Неса!

Рождениците ни Бела, Георги и Николай са истински бонбони, а пък с Коцето много се забавлявах!

Радостина, страхотна торта и моята ще я прави една приятелка, аз само ще се включа в украсата!

В тая връзка пак да питам Кики Ники по каква рецепта прави фондана на твоята торта, че доста сполучливо се е получило.

Ева заспа най-накрая, да отивам и аз да се приготвям, лека нощ!

# 262
Дзак и от нас.

Виви, Диде, дръжте се. Наистина, има много неприятни моменти по време на бременността, но като видите тези малки слънчица около вас - заслужава си, нали? Heart Eyes

Всички снимки са много хубави. Прекрасни мартенски слънчица!
Ние се позагубихме напоследък, но в това смотано време само се мотаем. Приготвим се за излизане - задуха вятър, останем вкъщи - пекне слънце. Абе, да се оправя вече, че Марти издивява вкъщи. Имаме си вече стол за кола. Дреби много се кефи в него - разглежда наоколо и се надува.
Аз да се похваля - спрях си кортизона на своя глава. И да се оплача - всичко боли зверски. Но съм си казала, че ще търпя докато отвикне организма от тия гадни лекарства, че иначе попадам в един омагьосан кръг и няма излизане. Извинявам се за спама. Blush

Отивам да лягам, че малкия скоро ще започне пак да се буди.

# 263
В тая връзка пак да питам Кики Ники по каква рецепта прави фондана на твоята торта, че доста сполучливо се е получило.

Уф, Виви, ти и преди ме питаше,ама пусто много съм отвеяна... Не съм правила фондана, купих си една кофа готова моделираща маса. За опит най-напред направих една торта с МАрципан Варна, покритието стана много добре, но не ставаше за моделиране... И понеже нямах време за експерименти повече, та затова заложих на сигурното Mr. Green и съм много доволна,че така постъпих:)

# 264
аз гледах клип4ета снимки и всичко  което е за гледане ... и много се радвах на хубавите ни мартен4ета....
А тортите които видях бяха много хубави- браво на майсторките
Цвете -ми той човека е новият мюзик идол... много добре се справя.....
Честито на рождениците...  bouquet -доста често ги забравям Embarassed Embarassed Embarassed простете ми...... ама от простотии наоколо пропускам хубавите моменти....
 отчета от нашата консултация е  12.500кг, 80 см.. незатворена фунтанела..и все още човече което не желае да се пусне само..за пръста ми  да се държи ама трябваа да се държи нищо друго не признава..и аз опитах всичко ама нц! Naughty
   Диди, Виви - дано по бързо да мунат лощоте периоди и  да се насладите поне мъничко на бременноста....
Пепе- не така ..не си спирай сама лекарствата ....ще се караме ...не  си причинявай болките сама....
и още много щях да пиша ама..

# 265
Не можах да ичзета последните страници,защото много ми се доспа.
Ами не можах да удържа фронта и Нати се разболя,много зачервено гърло,температура и кашлица  Sad За щастие днес е много по-добре,утре сме при педи да я прегледа пак.лекувахме я с хомеопатия,защото на 6 месеца като се разболя,повръщаше антибиотика и ми беше много притеснено да не стане още по-зле.
Нати май се отби.Днес е 4-ти ден откакто не иска да суче.много ми е странно,беше толкова привързана към сученето и си мислех,че ще ми е много трудно да я отбия,много ме изненада,помислих си,че не иска защото е болна,но сега е по-добре и апетита й се върна,но като я доближа се дърпа и обръща глава.Отначало ми беше много мъчно и криво,но сега сякаш съм доволна,аз исках скоро да я отбия,но не очаквах да стане така изведнъж.Проблема е,че заспива много трудно вечер,по 2 часа я приспивам,спи й се,но сякаш чака нещо,давам й да суче категорично отказва,нлива се с вода постоянно,а доскоро не се сещаше по 10-20 мл. вода пиеше на ден,а сега се буди веер като се закашля и не й ли дам вода плаче и не заспива,ох дано не й се превърне в навик,искам вече да спим непробудно вечер,кърмех я по 2-3 пъти вечер,а сега за вода ли ще ставаме  Confused
Гледах снимките на Алина,Севи,Емили, Бела много са сладки рожденничките,а майките им изглеждат чудесно  Flutter
ох,това е засега като доичета темата ще се включа пак.

# 266
 Космо, Бела още цока активно само сутрин. Вечер й давам, но тя захапва за около 1-2 минути и после започва да се гъне и не иска повече. Ама сутрин плаче и си извива устичката като мънинко кърмаче и си търси... много ми е сладка като я видя такава. Обаче нощно време си пие много вода. Редовно я чувам да цока в просъница. До скоро изцокваше по едно малко шише- от 125мл и ми се налагаше да й го допълвам..затова минахме на по-голямо шише. Опитвах се да й дам чаша от ония вълшебни ли бяха, магически ли... ми дръпва по малко и я хвърля. Пристрастена си е към тия биберонените и това е. Все някога ще ги откаже се надявам...

Оня ден като бяхма на рд на Къдричето и си мислех как хубаво се забавляват децата и що не вземем да се съберем някой ден през седмицата в някое клубче- хем дребните ще поиграят, хем ще се видим. Предполагам през седмицата там не се празнуват рождени дни и се влиза свободно? На мен тез Таласъмчета ми харесаха. Какво ще кажете?

# 267
  • София
   Здравейте и от нас. Извиянвам се , че не пиша и не поздравявам , но си имам грижи на главата - ходихме при педиатърката не е наддала този месец , но се разболя и тя и е със сополи до брадичката  Sick . Щяхме да я водим на неврохирург днес , но го отложихме за четвъртък и просто нямам думи да изкажа този "подарък " който се появи за рожденният ден. Надяваме се докторът да каже , че и няма нищо което не е невъзможно, стискайте палци. Няма да ви пиша какво си мислим , че е за да не се притеснявате излишно и вие. Дано да и мине настинката за два дни , защото докторът оперира всеки ден и да не предадем вирус. За утре хич , не ми се празнува и не ми се посрещат гости и ми е едно идва ми да се гръмна. Поздрави на всички и бързо оздравяване на другите болни дечица.  Hug

# 268
Оня ден като бяхма на рд на Къдричето и си мислех как хубаво се забавляват децата и що не вземем да се съберем някой ден през седмицата в някое клубче- хем дребните ще поиграят, хем ще се видим. Предполагам през седмицата там не се празнуват рождени дни и се влиза свободно? На мен тез Таласъмчета ми харесаха. Какво ще кажете?

Искаааам срещаааааа! Сега остава да се включи и Поли13 да организира нещата, защото иначе нищо не правим  Crossing Arms

# 269
  • София
Хайдеее- аз мога да звънна да запазим направо клубчето, ако се съберем! Или просто да предупредя, че ще дойдем с няколко дечица на куп. Дайте да измислим ден и час- предлагам четвъртък 19ти, 16.30 ??    Party

Общи условия

Активация на акаунт