"Всички в Разград празнуват и на мама цвете за Осми март купуват!"

• 24 538
  • 295
  •   1
Отговори
# 60
Момичета,аз ви казвам чао за сега,до следващият път ,когато се докопам до нет  Wink (т.е. до следващото ни гостуване в сестра ми)   bouquet  bouquet  bouquet

# 61
Честит Имен ден на всички с името Тодор на патерица да сте живи здрави и много щастливи!
ЧЕСТИТ 8 ми МАРТ МОМИЧЕТА!

# 62
Жена, ти днеска ще празнуваш, аз ще сготвя.
hahaha  Joy
Това е добро  Ели .

# 63
ЧЕСТИТ 8 МАРТ!
ПОЖЕЛАВАМ ВИ ДА БЪДЕТЕ МНОГО ОБИЧАНИ СЪПРУГИ И МАЙКИ!

# 64
Как е, а? Харни ли са подаръците? Сигур спите, или поркате още?

# 65
Честит празник на всички, които празнуват!
Оказа се, че при нас деня на майката, не на жената е май месец. А има и на бащата/май е юни, но не съм сигурна/.
Тук рядко дават новини от Европа или Русия, но днес гледах голям репортаж за 8 март в Русия.
Сега чакаме Свети Патрик ден. Голям Ирландски празник, символа му е зелена детелина. Цялата страна го празнува със големи карнавали по улиците.
И странно, но тук също има панаир на 24 май. Много съм щастлива. И е точно пред нас. Peace
П.П. Само кебапчета и бира нямало, но....кво пък,  люлки имало поне. Тук на обществено място алкохола не е разрешен, дори и бира да е. Солени глоби има.

# 66
Вчера говори по телевизията президентката на Ирландия. Много хубави неща каза.
Кали Мали, покажи снимки, ако имаш, от Ирландия.

# 67
Добро утро! CoffeeХайде на кафе! Party
Имам 4 издухани яйца и искам да попитам докога ще се издухват, че да знам дали да правя още. ThinkingАко е до края на месеца се надявам да направя поне 20-30, ако има нужда от тях де. TiredАко има някакви лентички за изрязване свиркайте. PeaceПоне това мога да правя. Crazy

# 68
Добро утро!Ние отиваме на контролен преглед след малко,дано са отшумели възпаленията! Praynig
Вълчо,подаръци нямах аз,(може би щото мъжо не е в бг и нямаше,кой да ми подари... Mr. Green)а вечерта гледахме анимация с мойта щерка,така че мойта вечер протече тихо и културно. CrazyА Кали-Мали,доколкото аз знам е в САЩ! Peace
Айде да ви сложа по кафе и да отлитам,че като знам в понеделник,кви опашки има пред лекарите...... Tired

# 69
Привет!
Вълчо,вчера си мислех за теб.Как е вълчицата,здрава ли е вече?
Аз подарък не получих,ама то е защото искам кола и просто не сме я открили.
ГАле,издухвай яйца.Ще има нужда от тях.Слагам ти един линк да видиш дали няма да се справиш със задачата.Мисля,че не е сложно.https://family.go.com/entertainment/craft-ff-25499-easter-egg-ba … table-template-t/
Сега пак няколко въпроса.
Дайте наистина да обсъдим кои дати ще е забара и къде точно ще е,защото трябва да се пусне молба до Общината и да се разпечатат плакати.Аз все си мисля за Ларгото(още в началото до барчетата слагт една шатра със сладолед.Ако там някъде се наместим newsm78.Ще остане да се молим да на собствениците на барчето да ни приютяват вечер масите,а на Поли за стоката.
Освен това въпроса с продавачките още не е уреждан.

Една мама от форума"часът на мама" може да ни изплете чантички от найлонови торбички,обаче ще трябва пак да съберем от последните.Моля всеки,който има да занесе при Катя,а аз ще пиша на момичето да минава да си ги взема.

# 70
Да Вълчицата е здрава вече, днес тръгна на работа. Хм, трябва да поговоря с учениците,
които имат свободни часове, да й купуват лекарства.
Ние с Вълчето се охарчихме за две ходения до София, Вълчицата получи китка,
а ние - вечеря без торта. Карай.
И аз ще висна в коридорите  на болницата към 12.

# 71
  • Разград
Торбички ще събирам, още днес ще мина да оставя при Катя.
Харесва ми идеята за Ларгото, оттам наистина минават много хора.
За продавачка не мога да помогна, но като излизам с малкия мога да минавам и помагам ако е необходимо.

Аз получих цветя за вчерашния празник. А днес съм на фризьор - подстригване, боядисване и т.н.

# 72
Привет и от мен!!!
Мире,10х за кафето   bouquet
Желая Ви успешна и ползотворна седмица! Peace

# 73
Привет!
...........................................
Една мама от форума"часът на мама" може да ни изплете чантички от найлонови торбички,обаче ще трябва пак да съберем от последните.Моля всеки,който има да занесе при Катя,а аз ще пиша на момичето да минава да си ги взема.

Относно тези чантички.....Миналата година не се купуваха въобще......търсеха много по голям размер от този ,който ние бяхме изложили.......,то на кривата ракета и Космоса `и пречи,просто няма угодия.....Дори си спомням как две жени ги харесаха,но коментираха,че не могат да съберат две кила ябълки или лук....ей такива "весели" коментари.Ако са големи пък ще се чудят и маят с кво да ги пълнят,ако са им малки пак няма да ги устройва.....нещо средно като "задоволителен" размер.Плетените кошнички вървяха най много,след тях яйцата на клечка,свещичките под форма на яйце,панерчета с пиленца+изкуствена трева и цветенца за аранжировка,копирки и лепенки за украса на яйца и по малко картички.Общо взето предлагането не беше много разнообразно,но като се има предвид ,че ни беше за първа година  си е направо ЕКСТРА.И като се има предвид възможността от набиране на средства в нашият град и майките ,които са поели ангажимент да сътворят нещо,не бива да се отчайваме.Колкото....толкова!За датите,кога да бъде базара....незнам,честно казано не съм и поглеждала какви дни и що се падат.Има още малко време,ако нещо ми "роди" главата ще пиша.

# 74
  • Разград
Барбе,в момента плета едни мрежички за яйца(яйцето се слага вътре и отгоре се пристяга),та,исках да те питам за тях,вървяха ли?Кошнички ще продължавам да плета,а мрежичките?Така или иначе 20-тина съм оплела,но да продължавам ли?

Общи условия

Активация на акаунт