Клуб "Парфюмен ценител"-5

• 24 682
  • 338
  •   1
Отговори
# 120
Ехо!  wavey  Да се похваля и да благодаря - изкушена от venush   bouquet съм обгърната в уханието на Phylosykos на Diptyque Невероятно усещане! Дори безкрайно дългата седмица след, уви! - крайния брой почивни дни, ми се вижда поносима в този ароматен облак  Laughing Отивам да ви чета, че много изписано, много споделено, ще докладвам подробно и за отзивите от новия ми аромат (дотук успях да шашна здраво фамилията, свикнала донякъде на ароматни нововъведения, без изключение оцениха много високо по скалата на "неочаквано добрите попадения"  bowuu )

# 121
извинявам се за офф-а, но запис да ви следя  Heart Eyes

# 122
Дами, моля за компетентната ви помощ, изправена съм пред следната дилемa Chance или Нилските градини? Толкова четох за тези градини, че не ми излизат от главата. Мога ли да го поръчам на сляпо newsm78 или да си залагам на Шанел ?

# 123
Дами, моля за компетентната ви помощ, изправена съм пред следната дилемa Chance или Нилските градини? Толкова четох за тези градини, че не ми излизат от главата. Мога ли да го поръчам на сляпо newsm78 или да си залагам на Шанел ?
Двата са различи, колкото въздуха и водата. Поръчвай Нилските градини,само ако обичаш силно цитрусово-свежи парфюми, без грам сладост и задушливост с доловим аромат на моркови по средата. Иначе залагай на познатото. Но Шанс е доста задушлив за идващите скоро Grinning сезони. Него познаваш ли го? Ако не съм за Нилските, специално аз. Heart Eyes

# 124
  • София
не се харесваме и това си Simple Smile) , а чакам и Келито и ако и с него не се харесам ще заключа окончателно , че Ерме не е моята марка Simple Smile

# 125
Densi, грешката е моя. Имах предвид Chance Eau Fraiche.

# 126
  • Belgium

Аз бих те посъветвала да вземеш Шанела  Laughing

Това ми е най-любимият аромат, няма омръзване. На моята кожа е и изключително траен.

# 127
Вместо запис, да кажа, че се сдобих с Нилските градини, имам Средиземноморските и ми остават само Мусоните  Crazy
А също чакам да пристигне едно Десео на ДЖ.Ло.  Flutter
Скоро в един фришоп, съвсем случайно, попаднах на Прада Ирис. Когато се обсъждаше тук въобще не ми е минавало през ума че може да ми хареса. Звучеше ми малко безлично, ноооо сега вече това е следващата ми цел. Идеален за лятото парфюм Heart Eyes

# 128
Помислих си,  Wink е тогава съм за Нилските, него не го харесвам аз.Единствения Шанел, който не мога да нося, души ме.

# 129

Aз бих казала - и двата! Особено са ми любими и не бих могла да направя такъв тежък избор  Laughing

# 130
Ета, и аз стигнах до това соломоновско решение!
Благодаря ви!   bouquet

# 131
Някой ще каже ли две думи за пастелните -Jil Sander Style Pastels Rolling Eyes
Харесвам тъмния,тези нищо не  и говорят. Tired

# 132
  • София
дали някои има този ?

# 133
  • Варна
дали някои има този ?

Аз го имах- пудрен, ретро, сладникъв, нищо особено. Crazy

# 134
Някой питаше за Нилските градини. Носила съм ги няколко пъти. Не откривам морковите, които няколко хора споменават. Не откривам и грейпфрут, който по принцип ми харесва като съставка. Нилските градини са силно изразени лимони, без особена промяна като престои на кожата.  Аз го използвам като стаен аромат. За това е наистина енергичен. 

За цитруси, Аник Гутал има доста по-комплексни и интересни неща.

Но помириши преди да купуваш защото вкусовете са толкова различни... (Аз като цяло съм разочарована от Градините.)

Общи условия

Активация на акаунт