Клуб "Парфюмен ценител"-5

• 24 677
  • 338
  •   1
Отговори
# 105
Rolling Eyes Здравейте мацки!Ще помоля за помощ! Peace Този парфюм лекичък ли е според вас?Отдавна го зяпам ooooh!
http://markovi-parfumi.com/ShowImage.aspx?ProductID=577190fd-0b4 … 95ba&Number=0
За мен е деликатен, ненатрапващ се аромат.
Hug  bouquetБлагодаря  jaklins !Момичета и аз сега съм Кода на Армани,а мъжо с мъжкия!Страхотни са!
А  тази миризмичка как ви се струва?Не съм я мяркала а гледам доста я рекламират newsm78
http://perfumery-bg.com/popup_image.php?pID=426&osCsid=d5f94 … e2d194014798e7d0b

# 106
Мимс, дамата, която цитирах е Рошел Блум, президент на Fragrance Foundation.  Напълно съм съгласна с нея. 

Daisy на MJ поне за мене е не много запомнящ се, изключително деликатен и дори блед парфюм. Впечатленията ми са само от магазина.

8 Март не празнувам, но бях с новия Couture na Badgley Mischka. Много е различен и по-лек от едноименния BM.  Още не знам колко ми харесва. Топъл е, като стои на кожата известно време с нещо ми напомня за Flowerbomb. Става за всеки ден, а е достатъчно елегантен и за вечер.

Последна редакция: пн, 09 мар 2009, 05:48 от Pixie

# 107
Pixie, aз направих коментар за Рошел Блум  Grinning Но нищо, за мен е комплимент, че ме сбърка с Мимс  Heart Eyes

Ето ви я Мадам Ланчети, тамън няколко броя.

# 108
Сега си чакам едно мини на Ланчети-MADAME LANCETTI,имам страхотни спомени за него от преди 10 год,и тогаване го намерих никаде.Сега си го чакам с нетърпение и се радвам че някой го е запазил в колекцията си и сега го предоставя на други себеподобни Heart Eyes

Ako някой има впечатления от него,моля да сподели Praynig

Здравейте! iskra72, ако ти кажа, че от маса време търся този парфюм!!! Профилактично пуснах едно търсене в гугъл и какво да видя - третия линк води към бг-мама  Laughing Парфюмът е страхотен, наистина. Купих си го с първата заплата... да не кажа, че си похарчих за него първата заплата преди n-брой години  Mr. Green Още си пазя оригиналното флаконче, но в него не е останала и капчица, въреки че продължавам да усещам аромата му. За съжаление не съм такъв специалист като вас в описанието на миризмите, нотките и ароматите...  Embarassed Спомням си само как продавачката в магазина ми каза, че този парфюм носи аромата на пудрирерата на дама от класа  Sunglasses Би ли споделила, ако е удобно, откъде си го поръчала и на каква цена?
Добро утро на сродните души Hug
Скъпичка си е Мадамата на Ланчети Money,поръчах си я на познати в Италия,ще се разплащам като пристигне и тогава пак ще пиша впечатления,но не вярвам да са се променили усетите ми Heart Eyes
Казах ли ,че тогава,преди n-години намерих в БГ магазин само мъжкия вариант и си взех него Crazy

# 109
Преди няколко месеца търсех моноаромати или парфюми, в които силно да се усещат ароматите на : виолетки, люляк, фрезия, липа.

Ето го списъка ми с фрезия:
1. Emporio Armani - Diamonds Perfume
2. Jesus Del Pozo - Halloween Freesia
3. Christian Dior - Forever and Ever
4. Karl Lagerfeld - Chloe
5. Tocca - Stella
6. Gloria Vanderbilt Womens Perfume
7. Kylie Minogue - Darling
8. Caswell-Massey - Freesia (pure freesia)
9. Dana - Freesia
10. Oh la la
11. Jesus Del Pozo - Halloween
12. Victorias Secret -Wild English Garden - Freesia
13. Victorias Seret - Sensual Pink Freesia Body Mist
14. Bath and Body Works Luxuries - Purely Silk Body Splash - Sheer Freesia
15. Taylor of London - Freesia EDT
16. Bath and Body Works - Freesia Fields
17. Joan Rivers - Freesia EDP
18. Perlier Natures One Freesia Perfume
19. Crabtree & Evelyn - Freesia EDT
20. E Coudray Musc Freesia
21. Demeters Fragrance Library Freesia [/color]

Аз не ги познавам повечето аромати, но имах Crabtree & Evelyn - Freesia EDT. Купих си го точно защото очаквах да е моноаромат на фрезия... Е да, ама не. Наистина ароматът е цветен, но изобщо не долавям този аромат на фрезии (все едно мириша букетче от ароматни фрезии). Не знам останалите доколко се доближават като аромат до това което търся. Ако някой ги познава ще се радвам да сподели.

# 110
За сравнение:

Perfume - Парфюмите са с най-висока концентрация от всички 15-20%. Използват се по-пестеливо, тъй като са по-трайни. Трайността им е около 6ч. в зависимост от кожата.

Eau De Parfum (EDP) - Това са парфюми с малко по-слаба концентрация от Perfume и затова са и по-евтини. Въпреки това те имат дълготрайни характеристики. 10-15% и трайност от 3-5ч.

Е, с това не съм много съгласна... Имам Eau De Parfum (EDP) които са ужасно трайни - близо два дни се усещат доста интензивно...

# 111
Здравейте мили дами,доста отдавна се сдобих със Celine,но не го бях ползвала понеже ми беше определено лек и цветен за зимните дни.Но днес е един прекрасен приличащ на пролетен ден,слънчев и топъл и аз се опръсках от горе до долу с него - е,определено много приятен аромат!аз пролет-лято е чудесен,поне според мен де!това е моето първо впечатление за Celine!

# 112
Момичета, имам едно питане Praynig ,понеже гледам ,че познавате доста парфюми.Вчера ми предложиха един парфюм,страхотен аромат беше,но не запомних как се казва,само абревиатурата му запомних- V.O.R,ако някой го познава да каже как се казва ,защото не го намирам в търсачката. Praynig Praynig Praynig

# 113
Честит празник!

Интересува ме дали тестерът на Кристал на Шанел е с капачка? Гледах, че е на добра цена в гет.бг.
Да, с капачка е.

# 114
  • София
Момичета, имам едно питане Praynig ,понеже гледам ,че познавате доста парфюми.Вчера ми предложиха един парфюм,страхотен аромат беше,но не запомних как се казва,само абревиатурата му запомних- V.O.R,ако някой го познава да каже как се казва ,защото не го намирам в търсачката. Praynig Praynig Praynig
Да не би да е V&R ? Viktor& Rolf- Flowerbomb

# 115
Здравейте момичета. ))))

Знам, че някой от вас си поръчват миниатюри....интересува ме от къде по-точно ги поръчвата и каква е горе долу цената за миниатюра 5-7мл. В момента гледам в ибей, доста голяма колекция, сигурно над 2000бр различни миниатюри, като средната цена е около 12-17паунда за парфюм. Не знам това дали е ок като цена.

# 116
Да не би да е V&R ? Viktor& Rolf- Flowerbomb

А точно този е  Peace,благодаря много  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 117
Здравейте момичета. ))))

Знам, че някой от вас си поръчват миниатюри....интересува ме от къде по-точно ги поръчвата и каква е горе долу цената за миниатюра 5-7мл. В момента гледам в ибей, доста голяма колекция, сигурно над 2000бр различни миниатюри, като средната цена е около 12-17паунда за парфюм. Не знам това дали е ок като цена.
Минита има и във Фрагранс,имам Марк Джеикъбс-4мл и ми излезе 15лв преди 6 месеца.

# 118
Здравейте ароматни, искам да попитам има ли разлика в миризмата на Chanel 5 ЕДТ и ЕДП вариант?

# 119
  • Belgium
Аз да се похваля с 8мо мартенския ми подарък, добрата стара класика  Heart Eyes

anji78
относно моно аромата на фрезия, майка ми има един такъв парфюм, ще погледна как точно се казва, но беше някакъв световно неизвестен  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт