Клуб "Парфюмен ценител"-5

• 24 652
  • 338
  •   1
Отговори
# 90
  • Бургас
Момичета, може ли да ми кажете какво означават последните 4 цифри на бар-кода?

Ако има някой 100 мл на Шанел "Коко Модмазел" ЕДП, много моля да ми напише на ЛС бар-кода, че нещо имам притеснения, относно новата си придобивка. Sad

# 91
 Rolling Eyes Здравейте мацки!Ще помоля за помощ! Peace Този парфюм лекичък ли е според вас?Отдавна го зяпам ooooh!
http://markovi-parfumi.com/ShowImage.aspx?ProductID=577190fd-0b4 … 95ba&Number=0

# 92
  • Варна
Rolling Eyes Здравейте мацки!Ще помоля за помощ! Peace Този парфюм лекичък ли е според вас?Отдавна го зяпам ooooh!
http://markovi-parfumi.com/ShowImage.aspx?ProductID=577190fd-0b4 … 95ba&Number=0

Mного наситено цветен е, усещам много акация в него. Затова не бих го нарекла лекичък. Simple SmileНо все пак е въпрос на възприятия.

# 93
 HugБлагодаря мила?Май ще го поръчам въпреки ,че не мога да изляза да го помириша!Искам нещичко феерично за деня!Ако ли пък не е ще го сменям! ooooh!

# 94
  • Варна
HugБлагодаря мила?Май ще го поръчам въпреки ,че не мога да изляза да го помириша!Искам нещичко феерично за деня!Ако ли пък не е ще го сменям! ooooh!

Питай за пробичка, може някой да ти прати дори и на памуче, поне да усетиш аромата Simple Smile

# 95
Момичета, може ли да ми кажете какво означават последните 4 цифри на бар-кода?

Ако има някой 100 мл на Шанел "Коко Модмазел" ЕДП, много моля да ми напише на ЛС бар-кода, че нещо имам притеснения, относно новата си придобивка. Sad
mle4ko, първите 3 цифри са за кода на държавата, следващите 5 са кода на самия производител, следващите 4 са кода на артикула, а последната 1 е контролна цифра.
Специално този парфюм за който питаш го нямам, но някое друго момиче може да ти помогне.
Днес съм с една моя голяма любов Armani- Code

# 96
  • в ябълковата градина
Coco Mademoiselle - 50 ml, EDP - 3 145891 164206
Купуван е от безмитен.

# 97
  • Бургас
Джули и Вили, благодаря ви, момичета! Притесненията ми се оказаха напразни. Всичко е ОК.
Вили, аз също си падам по Армани - Код. Траен ли е много, усеща ли се присъствието ти от там, от където си минала? Ама и аз как се изказах.. ooooh! Надявам се, че ме разбра.

# 98
Честит 8 март! Flowers Bouquet

# 99
  • Козлодуй
Не съм Вили,но от скоро имам Армани Код и бях с него в петък на работа.Пръснала съм го сутринта в 7:00,следобед към 14:00 ме питаха с какъв парфюм съм,че ухаел страхотно Grinning За мен това е признание,че е достатъчно траен и шлейфов.

# 100
mle4ko, Armani-Code e страхотен , оставя диря след мен доста дълго. Първия път като си го взех за всеки случай си поръчах 50 мл, обаче останах толкова очарована, а и приятеля ми също, че ми подари още едно флаконче , защото знаеше, че го искам отново. Всичките ми приятелки в началото ме питаха с какво съм се парфюмирала, а бяха минали поне 4-5 часа. Когато свърши това, мисля, че бих потретила дори. Но това си е мое мнение разбира се. А и аз си падам по малко по-силни парфюми и обичам след мен да се усеща миризмата, така че всички да разберат, че аз съм минала  Crazy Crazy

# 101
  • Paris
За мен е деликатен, ненатрапващ се аромат.

# 102
  • София
Сега си чакам едно мини на Ланчети-MADAME LANCETTI,имам страхотни спомени за него от преди 10 год,и тогаване го намерих никаде.Сега си го чакам с нетърпение и се радвам че някой го е запазил в колекцията си и сега го предоставя на други себеподобни Heart Eyes

Ako някой има впечатления от него,моля да сподели Praynig

Здравейте! iskra72, ако ти кажа, че от маса време търся този парфюм!!! Профилактично пуснах едно търсене в гугъл и какво да видя - третия линк води към бг-мама  Laughing Парфюмът е страхотен, наистина. Купих си го с първата заплата... да не кажа, че си похарчих за него първата заплата преди n-брой години  Mr. Green Още си пазя оригиналното флаконче, но в него не е останала и капчица, въреки че продължавам да усещам аромата му. За съжаление не съм такъв специалист като вас в описанието на миризмите, нотките и ароматите...  Embarassed Спомням си само как продавачката в магазина ми каза, че този парфюм носи аромата на пудрирерата на дама от класа  Sunglasses Би ли споделила, ако е удобно, откъде си го поръчала и на каква цена?

# 103
  • Бургас
преди 10-15 години имах мини на MADAME LANCETTI от някакво сипсание /Амика май, но не сам 100 % сигурна. Тогава /като студентка/, често си купувах италиански списания точно заради миниатюрката, която подарявах с тях. Помня този парфюм, както и златното капаче с . Хубав, пудрен, и много траен аромат. Имам спомен  и за някаква подправка, като че ли малко пипер се усещаше в него. Трудно ми е да описвам така по спомен, но ако го подуша бих го разпознала веднага, не е от ароматите които можеш да сбъркаш

# 104
  • София
Трудно ми е да описвам така по спомен, но ако го подуша бих го разпознала веднага, не е от ароматите които можеш да сбъркаш
Така е, да! Peace
Определено има пудра в него, но пипер не помня да съм усещала, а както казах не ме бива по детайлните описания, пък и беше доста отдавна. Имах точно същия, който iskra72 e показала на картинката.

Общи условия

Активация на акаунт