Клуб "Парфюмен ценител"-5

• 24 665
  • 338
  •   1
Отговори
# 165
  • Пловдив
Вместо запис да кажа, че днес съм с L'Instant /ЕДП/. Бях го игнорирала, но отрих тайната на чара му - колкото по-малко, толкова по-добре Laughing Едно пръсване и го усещам през целия ден, деликатно и ненатрапчиво.

# 166
За Хипноуз и аз го харесвам, сестра ми го има, канех се да го купувам и за мен, но нещо се отказах. ))))

Днес направо се чудя с какво да се пръскам, времето така ме изненада. )) Тъкмо бях започнала да се настройвам на пролетна вълна. ))))

# 167
  • София
Момичета, а какво ви е мнението за Angel на Thierry Mugler?

# 168

Ще прочетеш колкото добри толкова и лоши отзиви. Парфюмите на Тери Мюглер или ги заобичаш при първи контакт или ги намразваш за винаги.

# 169

Много силен и мнооого карамелен  chef Crazy Определено се откроява като аромат, доста е нестандартен и запомнящ се... Шишенцето също Grinning

# 170
  • Варна
Днес съм  с Кристобал. Не ми се искаше точно той, но го възприех като среден вариант, при положение, че ми се носи нещо по-пролетно, а навън е едва няколко градуса над нулата. Ще го преживея.
Пробвах Коко Мадмоазел отново, и отново с надеждата да ми хареса - не и не, не ме ще този парфюм и това е. Почти само сладост ми избива и ме влудява чак, накъртва ми. Безсмислено е да го мъча повече на този етап, може би друг път.

# 171

Парфюм, който задължително трябва да пробваш преди покупка...Даже ако е възможно 2-3 пъти!  Peace

И аз от феновете на Хипноуз, много ми пасва този парфюм, особено еликсирчето, но при липса на такъв скоро, мисля да си взема ЕДП.

Мимс, едт или едп пробваш на КМ? едт не е сладък, по-остър е!

# 172
  • Варна
Белучи, ЕДТ пробвам и това ме учудва - всички казват, че е по-остър, а на мен ми е сладък, това остава на кожата ми.

# 173
  • при морето
Белучи,страшен аватар извади пак newsm53
Днес-с нова придобивка-Coco Mademoiselle,едп,невероятен е,няма две мнения!
Получих и мостричка на новия парфюм на Мошино-Гламур,но Мамзелката не ми дава
 да го усетя,макар че май никак не е лош-свеж,уханен,пролетни цветя.
Що се отнася до Ейнжъл-аз го купих,без да го пробвам,ей така-влязох в МОЛ-а и просто купих 25мл. :звездни и
омагьосващи за много дълъг период от живота ми...После се оказа,че не ми стигнаха и поръчах 100мл.
Преполових го и чак тогава мирясах!Не мисля,че може да бъде мразен,толкова е уникален.Но ,виж,в горещо време е абсолютно противопоказен,може да докара неизлечима мигрена на околните.
Успешен ден на всички момичета!

# 174
Днес реших да съм със Cinema......просто разкошен в това дъждовно време. ))))

За Коко Мадмоазел, и аз му се наслаждавам от седмица и нещо.....е това е просто някакъв малък разкош. )))

Mims-Mims, изчакай малко и пробвай пак. ) може да се харесате. )

# 175
Може да бъде мразен и още как Ангела.Всъщност той повече е мразен, отколкото обичан. Мен ме влудява мухливата нотка, която усещам постоянно и не мога да го нося,става ми лошо и ми се повдига, а ми подариха такъв огромен сет от чужбина, без да ме питат и сгрешиха. Подарих го парфюма, а мажа се с крема за тяло и той ми харесва, но естествено не мога да нося парфюм когато съм с него. Убийствена трайност на крема, за парфюма да не говорим. На други хора го разпознавам от много метри. Но за съжаление е парфюма с най-много менетета за дълги времена. И масово се използват, поради скъпата му цена и лесното имитиране. Ментетата също са много трайни.

Гламур Москино е моя любов голяма и ще си го купя скоро. Много добре ми стой. Преди него обаче е една Аква Алегория Герлен.

# 176
И аз това имах предвид, денси...Доста хора не могат да го понесат. Аз също мога да нося само олекотената му версия, въпреки че сам по себе си като парфюм Ангелът ми харесва  Peace

Winter fairy, мерси  Heart Eyes

# 177
  • София
Mirama, и аз сутринта се спрях на Синемата - много си го обичам, макар че рядко го нося  Grinning

# 178
Синема е моят кошмар. Пробвах я няколко пъти, но на мен ми мирише на болници, на операции, смазва ме.Ужасни асоциации, особено в ЕДТ и ЕДП вариант. Абсолютен кошмар. Не го понасям и избягвам дори да мисля за него. А мислех преди да поръчам Целунатата Синема на сляпо,съблазнена от липсата на пирамида в нейния състав и идването на всички нотки заедно. Добре че не го направих.

# 179
  • Бургас
ох, ще ме уморите с тия сравнения... Joy Созополски баби с бурканчета сладко от смокини, сега пък болници и операции.. Laughing

Няма ли някой да ми каже парфюм с аромат на горчив бадем  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт