Клуб "Парфюмен ценител"-5

• 24 679
  • 338
  •   1
Отговори
# 150
  • Козлодуй
Ако искаш да провериш на какъв етап ти е поръчката,от ORDER STATUS.Ако обаче питаш за проследяване на пратка,ако е с безплатна доставка е без тракинг номер и не става.

# 151
  • София
Какво ще кажете за това?

# 152
  • Варна
Поръчах си Будоар и вече го чакам с нетърпение. Обиколих Бюти зоната и няколко други парфюмерии във Варна, но така и не го намерих. Описанието обаче ме заплени - обожавам лилавите карамфилчета! В крайна сметка ще пиша, когато го получа. 
Имам питане - някой може ли да опише Джой на Пату. Много съм се надъхала за по-стари аромати....

Будоар няма никъде в България, не се внася.

Днес реших да уважа позабравената през зимните месеци Метреса. Макар че беше 15-17 градуса не я усетих добре, студеничко и е още. Ще почака още малко.

# 153
Какво ще кажете за това?

Ако това е Хипноз, ще кажа ,че е много силно ванилов, сладък, траен и за мен определено си заслужава.
Не става много за топло време, но още може да се носи.

# 154
  • София
Мерси много   bouquet

# 155
Днес неочаквано ме изненадоха с L'instant magique elexir Heart Eyes Heart Eyes Много много много хубав,имам време да му се порадвам до лятото и горещините Sunglasses

# 156
  • Варна
И аз харесвам Хипноуз, по едно време бях се вманиачила по него. Интересно, че ванилията не ме задушава, по принцип не я обичам в прекалени количества. Хубав парфюм, с удоволствие бух го носила пак през пролетта.

# 157
  • при морето
И аз обичам Хипноуз,без да се усетя изпръсках едно шУшенце от 75мл. за отрицателно време.
Днес се напръсках с любимия Поем,а на лявата китка пръснах Клое,за да се наслаждавам на два аромата
 и да си призная,останах много приятно изненадана от това,че нежното ,изискано Клое никак не й се даваше на Поемата...
Адски се кефя,когато си усещам парфюма,с който съм напръскана и мразя да подновявам през 3-4часа, Peace
В момента ,след вечерния душ,съм си пръснала Средиземноморски градини на лявата китка и Палома -на дясната.
Климатика разнася безумно над мен свежото ухание на зелени и сочни смокини,чак ми се приядоха yes
Като спре да духа струята на климатика,идва страстното ухание на Палома...просто е разкош  newsm03

# 158
Ей, нямате изчитане, значи  Hug  такива чудесии наоткрих! Поздравления на всички за новите придобивки ароматни, на дамите в изкушение или с парфюмна дилема леееекичко завиждам за предстоящите усещания  Crazy За мен периодът спокоен се очертава, нищо не ме е подпалило да поръчвам, но не съм и разузнавала. Радва ме появата на Скин из форума, споделена радост ми е той Grinning Philosykos май ще става популярен - вчера никой не пропусна да ме пита какъв аромат нося, което не ми се е случвало май след Yohji  newsm78 Да призная, смут някакъв си проправя път - не че има опасност да стане масов, нито по-малко уникален, много ми е смешна собствената ми реакция - и все пак я има ooooh!
Emia - дамата от аватара ти ми е много любима, много и отдавна bouquet  Дотолкова, че миналата седмица си поръчах червило насляпо, което тя носи и й стои убийствено (всяка прилика е само пожелателна  Joy ) - досега не го бях правила, да видим каква тръпка ще да е  Whistling
Winter fairy - уникални комбинации правиш! При мен смяна на парфюма в рамките на деня не се получава, винаги нося следа от предишния, а при някои от по-силните - и след душ, даже някои под душа цъфтят по нов начин. Ще е интересно да открием аромати, които да се допълват или да заместват успешно дневната одежда при вечерните тоалети? Давайте, аз жадно ще следя и ще експериментирам по ваши указания  Flutter

# 159
Много ме интригувате с този Diptyque, значи! Обаче ми се струва, че не е мой. Нито магданоз харесвам, нито смокини. А може и да греша, гледайки описанието - то не винаги дава правилна представа за аромата (да не кажа почти никога Mr. Green).

Аз вчера пък поносих О де Мервей. В пролетните температури определено го усещам съвсем различно! В студа беше някакво бледо копие на Елексира, без дълбочина, без плътност. Но вчера буквално разцъфтя! Портокаловите кори в началото бързо отстъпиха на цветята и пипера.
Бях казала, че сякаш долавям нещо Шанелско в него. Ми да, и вчера тъй го усетих. Комбинацията на различните пипери с цветя и дървесина явно далечно ми напомня на Шанс.
С една дума - доволна съм! Бях започнала да се кахъря, че излишно съм взела бледо копие на другите Чудеса, но слава богу, не.  Grinning

# 160
- и след душ, даже някои под душа цъфтят по нов начин.

Тази констатация ми хареса много.Открили ли сте,че един парфюм ви харесва много по вече под душа,от колкото ,,на сухо" CrazyПри мен това се получи със Scherer 2 и Целувката на Дракона Heart Eyes

# 161
аз също много харесвам и бях полудяла по Хипноуз! Heart Eyes просто и аз за отрицателно време изпръсках един голям от 765 мл.докато има парфюми които ги тътря по 1 година,е естествено не пръскам само от тях...но този като го започнах и го довърших и то много бързо - прекалено бързо!

# 162
  • София
Днес съм с малката черна хищница Орхидеята.Посланието ,което носи е категорично и ясно "Не съм за простосмъртни" , всява страшен респект и придава недостъпност.Обичам в трудни дни да нося парфюм ,който ме зарежда със сила  ,а Орхидеята дава в изобилие

# 163
  • Бургас
Момичета, кажете някакви парфюми с аромат на горчив бадем.  Rolling Eyes Май Нина имаше някаква лимитирана серия от такъв аромат Thinking

Някой ползвал ли е този?

Последна редакция: вт, 10 мар 2009, 10:09 от mle4ko

# 164
Ехо!  wavey  Да се похваля и да благодаря - изкушена от venush   bouquet съм обгърната в уханието на Phylosykos на Diptyque Невероятно усещане! Дори безкрайно дългата седмица след, уви! - крайния брой почивни дни, ми се вижда поносима в този ароматен облак  Laughing

aimante Филосикос ми е най-голямата парфюмна любов до момента. Няма аналог и се забелязва. Само орхидеята се опитва да му съперничи за сърцето ми, но борбата е доста оспорвана.
Това е аромат на зелени смокинови храсти през лятото и на сладко от зелени смокини. Силен, плътен, траен, омайващ. Имам чувството, че съм в Созопол през лятото и си купувам от гръцките баби бурканче сладко под сянката на смокиня през август.

Общи условия

Активация на акаунт