Осмомартенски и с обич най-голяма, ЯНУАРЧЕТО дарява мама

• 14 277
  • 297
  •   1
Отговори
# 75

Тедиии, аз ли не съм разбрала, че Мопси е момче????????? До сега все си мислех като за НЕЯ.

Shocked Shocked Shocked

Момиченце е, бе, Ирка...
Ти пък сега ме хвърли в размисли...
  Thinking

# 76
Така е. Да са ни живи и здрави татковците,защото както каза Тедсан-незнам дали и за попара и черен хляб пари щяхме да имаме. От както съм родила непрекъснато ми бавят плащанията. Затова ми е любопитно какво ли ще измислят този път за да оправдаят забавянето.

# 77
Честит празник на всички прекрасни, нежни създания  bouquet Heart Eyes Simple Smile

Много благодаря  за колажа и новата тема Heart Eyes

Клои - това ти ли си на снимката?

# 78
Честит празник, момичета!един поздрав от мен

# 79
  • Бургас
Честит Ви 8 март, сладурани!!!

Днес щях да почерпя с някоя картинка, но нали има бременлийки и ще се въздържа...Ксю най-накрая се сдоби със зъбченца №7 и №8 Crazy

Ето Ви като подарък за празника едно колажче:
(Снимката е линк)
На мъжа ми изобщо не му хареса, каза че липсвала идея Embarassed Но аз пък с голям мерак си го правих, нали се уча Blush

Последна редакция: нд, 08 мар 2009, 18:08 от katenok

# 80
Честит празник, момичета!  Hug Много усмивки на вашите лица и тези на малките ни хора  Heart Eyes

# 81
  • София
    Laughing ЧЕСТИТ ПРАЗНИК МОМИЧЕТА!!!  Laughing

А това..... с една голяма прегръдка за всички ви.  Hug

Благословена да е тя - Жената!

Научила мъжа на толкова неща...

А вий мъже - коленичете

и ръката целунете

на майката на вашите деца!

Бъдете вий жени благословени!

И здраво дръжте във ръцете си съдбата своя!

И не забравяйте, че заради една жена - Елена

е паднала дори непобедимата велика Троя!

# 82
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК МАЦКИ Hug БЪДЕТЕ МНОГО ОБИЧАНИ  Hug
Аз се вземам малко отпуск от форума, нещо ми се прецака модема и незнам кога ще имам.Дано да е скоро Praynig, но като знам как си дават зор франсетата #Cussing out
Наде, отностно все още непотвърдената на сто процента диагноза на Криско се порових из френските сайтове.Строга диета, кинезотерапия, дават се и хормони на разтежа докато детето спре да расте.Прочетох още , че през 2007г в парламента е внесен формуляр за безплатно лечение на заболяването, тъй като хормона на растежа е скъп и непосилен за едно българско семейство, но не разбрах дали са приели закона newsm78
Прегръщам те силно и ти желая много кураж, с много грижи и любов Криско ще е едно щастливо дете HugНие сме с теб Hug

# 83
Здравейте, дами! Честит празник на всички  bouquet

Благодаря за поздравите за имения ден на Тед.

Аз хич нямам време да пиша, но поне чета , когато мога. Ирка и Мирослав ни бяха на гости днес.  Побесуваха малко с Мирчо, хапнаха и сега Тед спи изтощен. Simple Smile

Наде, и аз се сетих за вас след вчерашните новини. Дано всичко е наред и няма повече заразени дечица.
Ние правихме прощъпулник на първи март. Тед огледа всичко и категорично грабна четка за зъби. Grinning

Някой знае ли какви документи за необходими за еднократната помощ за майки - студентки? newsm78

# 84
katenok, благодаря за колажа, браво на теб  bouquet
dama, готина картичка Wink
Ние днес овършахме моловете, нищо не си харесах, но има време, тия дни и това ще стане. Много се радвам, че на Боби му взехме много готини кецове на name it. Grinning
Весел празник на всички Hug

# 85
  • София
маца от къде взехте кецовете на Боби?
какво каза кожния лекар за пъпчицата?

# 86
Честит 8-ми Март мамчета!Здраве,щастие,късмет и много любов!

# 87
  • пред екрана
Привет!
Празнувате ли? Айде за наше здраве!  cheers:

МАри, свързах се с Българската асоциация PWS и казаха, че все още се борят да приемат закона и се надяват на успех.

# 88
 ЧЕСТИТ 8 - МИ МАРТ !
 ДА СТЕ МНОГО ОБИЧАНИ И ЖЕЛАНИ !

# 89
Катенок, много е хубав колажа, браво сложи го отпред и следващия месец ,чакаме твое произведение на първа страница! Аз много съм се закрастила, но съм на едно ниво, нямам време да чета повече уроци сега.

Общи условия

Активация на акаунт