. И аз много се ядосвам на тези майки, които си мислят, че е голямо геройство като гледат как децата им се бият и по-важното, когато успеят да набият и разплачат чуждо дете
.
. Обикновено се нацупват и си тръгват, но защо пък аз трябва да се потя и да успокоявам моето дете, защото те не са възпитали своето 
. Препоръча ми едно кремче, мажем се, но ако знаете някой добър дерматолог за всеки случай ако не минат, моля споделете 
. Обикновено се нацупват и си тръгват, но защо пък аз трябва да се потя и да успокоявам моето дете, защото те не са възпитали своето 
Едно има там дето е такова побойниче и давай всички гледат от него, с много приказки, и обяснения Владко даже си знаеше репертоара вече го отучихме от всичко това. Вчера го взимам от яслата и как го взимам изподран като, че ли от котка, това същото побойниче пак се изявавало в/у Владко. Еми сега пак ще почвам с приказките за дрането. Та като го видиш такова в период на отучване от неприятни навици, не можеш да кажеш, че е невъзпитано. Сега говорих с бабата на това дете от яслата, ами жената каза как ли не му говорят и пак не разбира. Буйно, агресивно, да , но според мене не е думата невъзпитано. Едва ли някой родител учи детето си да бие и да рита другите.
защото при нас мина този момент за месец и нещо, лятото преди да тръгне на ясла, докато избият кучешките. Соня беше от тези дето бият шамари, като я заболи зъб и има някой до нея му перва един по врата, или където го уцели. Страшно гадно, а една от мамите тук ми обясняваше за възпитание тогава. Сега нейното е ужас, хапе, блъска с глава в корема другите деца, щипе...аз какво, за възпитание ли да й говоря?
. Значи нещата опират до говорене и обясняване какво може и какво не! Явно обаче някои майки не си правят труда, незнам защо!

не мога да си представя че ще ми дойде болна от градината и ще разболее бебето... а да ги разделям няма да стане
не ми се нрави идеята бебе на 2 месеца да пие АБ
да не говорим за масовата скарлатина която е плъзнала, поне във Варна
)
тя много се вълнува. Това важи с още по голяма сила за градината пък, там вече са по големи децата и имат нужда от връстници. 
. Това не е хувабо, онова не трябва, ще ти се сърдят децата и т.н. Слава Богу разбра накрая. Да ама онова побойниче от яслата защо не разбира?
Бабата казва и аз обяснявам
Вчера Владко пак одран по бузата, вече няма здраво място по лицето
. Ще стисна пак бабата в ъгъла, че и Внучето ще стисна
, не ми е приятно всеки ден да го взимам с някоя дразкотина.
та ще видим.

Препоръчани теми