8-ми март дойде, най-хубавият подарък е ЮЛСКОТО дете (тема 80)

• 10 744
  • 293
  •   1
Отговори
# 30
 Peace Мерилу сега разбрах. Наистина 8 месеца са си достатъчни, при положение, че 6 от тях полагаш огромни усилия да цедиш и даваш от шише Simple Smile ама верно, вземи смени тия хапчета, че кофти така Whistling

Алекс докато беше болна беше само на кърма и сега кърмата ми толкова се е увеличила, че гърдите нон стоп са ми на камък и се налага да цедя по 2-3 пъти на ден ooooh! Кожата ми много се опъва и ужасно ме сърби Embarassed Цял ден се почесвам като краставо магаре Laughing

# 31
Много са гадни тези хапчета - не марката, а по принцип. От тях си докарах възпаление на венците и до ден днешен от най-малкото кървят. Преди да ги вземам не бях се сблъсквала с такова чудо. 

# 32
  • София
здравейте, отдавна не съм писала, защото изобщо не мога да насмогна да чета темите... затова и няма да се обидя, ако никой не ми отговори.. на яна май ще й никне зъбче.. вижда се на венеца, но още не е пробило... не знам дали е от него, но тази сутрин се събуди с кашлица, сякаш се дави... извадих й едно сополче и мисля, че само още веднъж покашля.. но сега следобедния сън беше просто кошмар... давеше се със сополи милата  и от това все кашля... не знам какво да я правя... да й давам ли сироп за кашлица като то това брои ли се за кашлица - то е давене? от зъбчето ли е или е настинала не знам.. уф! как мога да й помогна?

# 33
  • Варна
ИвЕлина,Оле,заповядайте- това е мястото.
 Ако вали и е студено-в МОЛа.

# 34
Сакси, не си прави екпсерименти, по-добрете идете на лекар. Сополите може и да са от зъби, може и да не са. А и сиропа за кашлица не е за гърло. Нямаш ли прахосмукачената помпа да я облекчиш малко?

# 35
ето и кърмаческа блузка детска
http://www.picvalley.net/v.php?p=u/2335/1802974362844641176.JPG

а това ямурлуче баба го оплете  Joy
http://www.picvalley.net/v.php?p=u/1742/5358049151887045635.JPG

Сакси  Hug цункай Яна от мен и Мати, бързо да се оправяте, не знам как да те посъветвам ,нямаме зъби още....

# 36
Сакси, точно ден-два, преди да избие зъб, Боян се хремясва и кашля. Ама всеки път, като най-зле беше при първите два. Оня ден, преди да избие шестия, нямаше секрет, а само кашлица като легне. Ситуацията при Яна ми изглежда същата.

# 37
Ох, милата Яна. Чувала съм, че при излизане на зъбчетата се появяват и сополи, но нека да кажат мамите с опит.  Дано бързо да пробие и да не се мъчи.

За хапчетата - първия ден ги пих 2 пъти по половинка и нищо ми нямаше. Вчера ги пих 2 пъти по 1 цяло и си изкарах вътрешностите. Днес ги пия 4 пъти по половинка и за сега не ми е лошо, ще видим до довечера как ще е. Ако пак ми стане лошо ще  ги сменя.  И на всичкото отгоре пише,че са и за Паркинсон. Айде сега каква е връзката на Паркинсон и на спирането на кърмата, че се пият едни и същи хапчета иди и разбери...  Овързала съм си гърдите с широк бинт, така каза докито за 10 дни. Ми те ми се спариха долу на прегъвката, излязоха ми пъпчици и щипят. Баси ужаса, а аз си мислих, че приключих с всички истории, но уви.

Сега да ви попитам за варицелата. Как се предава: чрез допир, чрез слюнка, може ли от предмети, дрехи или как? След 2 седмици заминаваме за БГ, а вчера приятелката ми от Варна ми каза, че малката и дъщеря е болна от Варицела и са под карантина 25 дни. Значи не трябва да се виждам с тях, много кофти. Тя с такъв мерак чакаше да види Емо, а сега какво... Освен това тя ще ми даде нейната кола да я ползвам докато съм там. И си мисля, дали няма да лепне малкия по някакъв начин, ако не от тях, то от колата. Е, аз ще я изчистя както трябва, но все пак, много ми е неясна ситуацията. А да не взема колата, пак лошо, как ще се предвижваме напред- назад?

# 38
здравейте да се включа и аз ние сме се отбили на 4 месеца много ми намаля кърмата и накрая сама си спря за което се радвам защото всички са ми казвали за тези гадни хапчета по принцип сега сме на кисело мляко и пюрета от почти всички видове сме опитали и мисля от другия месец да се запишем на кухня тъй като ставаме на 9 мес . и само мляко неможе а с пюре неиздържа 3 часа незнам защо дали не го засища  newsm78 като започнат зъбките се появява разтроиство сополи кашлица ако искаш си вземи стеримар или солен разтвор и промивай по често .а за варицелата можеш да я хванеш от контакт с болен но няма страшно да я изкарате и сега по рано по добре аз я карах бременна и бебо с мен в корема казаха ми че ще има имунитет Laughing

# 39
Нинори, знам, че е добре да я изкара рано варицелата, но ние отиваме на гости за 2 седмицитам. Последното, което ми липсва е да се зарази и да стоим затворени, а и ни чака път навръщане. Въобще е му е сега времето за такива болести. Виж, като се приберем в къщи на Родос е друго.

# 40
Честито на отдавна женените! Много любов и семейно щастие!  bouquet

Ние тази вечер ще излезем на ресторант, чак не ни се излиза, толкова отдавна беше.....най-ни идва да си легнем раничко hahaha
Мислех да оставя децата при баба им и да се наспим утре, но много ще я измъча, а и аз едва ли ще заспя да ги мисля Tired Face

Са, щях да ти се карам в предната тема. Как можеш да се довериш на такъв ортопед и да допуснеш рентген. И двете със сетра ми сме били с луксация и пряко би застрашло децата ми , ако са момичета. Но това се проявява още в първите месеци. Сега правят и диагностика с ехограф.

Сакси, промивай по-често със стеримар и изтегляй да може да диша. Може да й подложиш възглавничка, за да не се дави много, когато спи.

Весел празник на всички и приятни изненади от съпрузите Heart Eyes
Един изящен малък акростих и много празнично настроение!

Образ на жена. Излъчване. Безмълвност. Красота.
Сияние. И необхватност. Разгърнати ухания.
Мистичен ключов знак от дълъг нотопис за любовта.
Излята същност. Съвършенство и хармония.

Магия тайнствена. Акорд. И... трепет на Вселената.
Адажио и скерцо. Мелодия на утринна соната.
Ритмичност. Докосване на сетива. С дъх творена.
Тя е живот в живота. Дар Божи на земята!

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!

# 41
Мерилу, защо 25 дни карантина newsm78, при варицела не са ли само 7. А защо се овързват с бинт гърдите. Много садистично ми звучи ooooh!

Сакси Hug, дано сополките да са от зъби. Не мога да помогна, че нали още сме беззъби Mr. Green Смучи с помпата да я облекчиш и да не се дави толкова Peace

# 42
Мерилу, защо 25 дни карантина newsm78, при варицела не са ли само 7. А защо се овързват с бинт гърдите. Много садистично ми звучи ooooh!

Знам ли защо 25 дни? Така казала лекарката. А гърдите се стягат за да не се пълнят с мляко.

Деница, да си прекарате чудесно. Тук  в Гърция нещо не го тачат тоя празник 8 март, много комунистически им идва. И ние го забравихме вече, не го празнуваме като преди. А моя и хабер си няма за него, но няма значение.

# 43
  • София
Ама честно казано ви се чудя на акъла  newsm78 от къв зор сте се женили на тоя студ, а не лятото, та да покажете повече плът  Mr. Green
Oт бременен зор Mr. Green Лятото вече бях като хипопотам, а мъжо на няколко хиляди километра, щеше да му е малко трудно да каже "да" по телефона hahaha Благоволи да се върне чак след като вече бях родила Crossing Arms

Вече съм с прическа, маникюр и строена до вратата Crazy Айде, няма ли да идва вече довечера, че ме сърбят крачката за танци Joy

Това със стягането на гърдите никога, ама при никакви обстоятелства не бих си го причинила Naughty

# 44
Мерилу, приятелката ти не е разбрала нещо. Инкубационният период на варицелата е 21 ден, а карантината е 9 дни. Тоест, ако си бил в контакт с болен, можеш да се разболееш в следващите 21 дни. Ако си болен, можеш да заразиш околните 9 дни, толкова се смята, че трае болестта. В това съм сигурна, защото педиатърката написа на Алекс извинителна бележка за детската градина за точно 9 дни. А иначе варицелата се предава най-често по въздушно-капков път, по-рядко чрез секрета от спукана пъпка.

П.П. Връзването на гърдите е много вредно. Едно, че може да се докара мастит, второ се травмира съединителната тъкан и гърдите увисват Rolling Eyes. В БГ поне за това спряха да съветват родните лекарски "светила".

Последна редакция: сб, 07 мар 2009, 17:40 от Астарта

Общи условия

Активация на акаунт