За 8ми март подарък по-прекрасен няма от това да каже Юнчо "мама"!

• 13 064
  • 290
  •   1
Отговори
# 90
  • И аз не знам къде...

За следващ зеленчук бих ти предложила броколи. Овкусява добре пюрето. Simple Smile

Абе овкусява  ooooh!! Според мен правят пюрето по-гадно на вкус, ама пък са полезни  Peace!

geneva2008, къде се загуби бе жена?

Аз не съм против опитването  Peace! От няколко трошички нищо няма да му стане! Да не говорим, че това което го има в тортата го има и в много храни за които не подозираме! А много храни не се дават за директна консумация  Peace! В една от кашите на Блевит, които са за след 5ти месец има мед, лешников крем, бадемов крем, стафиди!

Последна редакция: вт, 10 мар 2009, 11:51 от dari75

# 91

кажете какъв зеленчук да въведа още- за сега папме морков, картоф, тиква, царевица, тиквичка. Та се чудя какво да въведа като следващо.
Можеш да дадеш пащърнак,зелена чушка,зелен фасул.           Здравейте и от нас с Митака.Тези дни е много кисел и не ми остава време за писане.Отдавна не изварявам нищо,но ние сме на кърма и от шише пие само вода.Чак се притеснявам с тая вода.За денонощие и най-вече нощем изпива 700-800 мл. WhistlingА го кърмя на поискване.За глутена въведох с каша овес на Хип,после фини овесени ядки и от вчера давам кус-кус на Плазмон,който се хареса много.Решетките на леглото ги гризе като куче. Mr. GreenМацки,какво мислите за малката разлика между децата 1г и половина например?Че ние правим опити за второ,ама нещо не става.Дали това,че кърмя има значение?То не,че ми е скучно с тва диване,ама искам още едно,а сега съм на 33 и май няма за кога да отлагам!Ами това е лек ден на всички! Stop

# 92
Добър ден и от нас!

Тази нощ поспахме, само с три събуждания Laughing

И Здравко на рекламите е като хипнотизиран, нищо друго няма значение  #Crazy Вчера вечерта на три пъти ми проваляха приспиването. Тъкмо се унесе и почнат рекламите и той скочи  ooooh!

miona честито ви месечинка   bouquet

Глутена смятам да го въвеждам с овесени ядки, другата седмица. Но и с каша съм се запасила  Peace  Вече давам плод на закъска, защото Здравко като ме види че ям и започва да примлясква  Grinning

Bunnie аз съм давала броколи, пъщърнак, домат - това от пюре обаче. Зелена чушка печена - става по ароматно и грах от моята чиния  Peace  Ти не ми писа интересуваш ли се от нашия доктор все още?

# 93
  • София
 ааа Бюти не иска и от мек накрайник мляко. иначе вече сме спец и 210 мл излапва за 10тина минути, няма и толкова. само отваря устата и гълта Laughing

# 94
Честит имен ден на всички Галета из форума!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! И мен включително Mr. Green

# 95
  • София
Здравейте Simple Smile

Абе, вие Галетата не празнувахте ли на Гергьовден Simple Smile? Щом като и днес имате имен ден, да ви е честито - живи и здрави и мноого щастливи  bouquet Hug

Бъни, успя значи да я отбиеш? Имаше ли много рев за цица?
И аз мисля, че можеш да дадеш зелен боб, грах, броколи, чушка... Замразените зеленчуци на Бондюел са подходящи за целта.
Яна пък противно на много деца много харесва броколи - веднъж като бяхме на гости имаше сготвени на пара за гарнитура и и давах в устата парченце по парченце и тя много сладко си ги дъвчеше и бая си хапна Simple Smile

В тази връзка аз винаги, когато ние ядем имам нещо приготвено и за нея - за да не ни гледа и да точи лиги само горкото - давам му нещо, от което и то може да яде - я бисквитка, я плод.. Понякога комбинирам нейното хранене с нашето и така..

Исках да ви питам за чашите -от какви чаши пият вашите бебчета?  Яна в момента пие вода от чаша с мек накрайник, но се чудя дали не е време вече да въведа друг вид чаша newsm78

# 96
  • Пловдив/София
cveta3,n.ko ,мерси   bouquet .
Направих й ябълкова каша и сложих вътре една лъжица от овесената,за сега всичко е ОК,дано да няма проблем  Praynig.

Bunnie,може и карфиол  Peace.

Честит имен ден на Галките,да са живи и здрави   bouquet  Hug

# 97
За следващ зеленчук бих ти предложила броколи. Овкусява добре пюрето. Simple Smile
Абе овкусява  ooooh!! Според мен правят пюрето по-гадно на вкус, ама пък са полезни  Peace!
Joy Дари, честно да си кажа, и аз не обичам броколи.  Laughing Но, откакто сама го варя и й го добавям към манджите, много вкусни стават. Иначе, куешките бурканчета с броколи са  Sick. Също и зеленият боб придава много хубав аромат и вкус на пюрето.

ааа Бюти не иска и от мек накрайник мляко. иначе вече сме спец и 210 мл излапва за 10тина минути, няма и толкова. само отваря устата и гълта Laughing
smile3501

n.ko, успех!!!! А имаш ли цикъл вече?

# 98
  • Miami
Simple Smile

Последна редакция: вт, 10 мар 2009, 12:47 от Kory

# 99
Мацки,какво мислите за малката разлика между децата 1г и половина например?Че ние правим опити за второ,ама нещо не става.Дали това,че кърмя има значение?То не,че ми е скучно с тва диване,ама искам още едно,а сега съм на 33 и май няма за кога да отлагам!

n.ko., успех!  fingerscrossed Ти май си първата от юнските мами, която се е престрашила newsm10 Айде дано стане бързо и скоро да се появиш и в друга отчетна темичка  smile3521

# 100
охххх много празници, много нещо бе, не мога да сколасам да седна на компютъра....

МИмченце невероятна тема- както винаги   bouquet наистина незнам как успяваш, но рвзултата е страхотен

аз се стягам за консултация и после дано успея пак да се включа

# 101
 Hug Здравейте майчета, знам че ще има много за и против моя линк, не искам коментар, просто който го вълнува да го подкрепи  Peace
http://www.bgpetition.com/vaksini/signed.html

# 102
n.ko, пусни питане в темата за породени деца Hug. Ние само можем да гадаем какво точно означава децата да имат толкова малка разлика Crazy

# 103
N.ko браво на тебе с такава малка разлика сме и ние със сестра ми, майка ми е била на твоята възраст когато ме е родила и година и 3 месеца по късно се е родила сестра ми. Децата няма да могат едно без друго, ако съдя по нас двете, споделяме, най добра приятелка мие !!!;)

Кори като казвам обща храна, а това е то4но наименованието, имах предвид, храна която и ние ядем, ест. не толкова наситена на подправки. За торта и аз бих се възпротивила, тя твоята позната защо и шоколад не е предложила в слу4ая Wink ; виж трохи хляб съм давала, просто храна която като седнем на маса и децата могат да хапват. Аз като гледам пове4ето май4ета ве4е са заместили основните хранения.Аз след като видях тези признаци у детето и записах Мирела на дет.кухня. Готвят вкусно, разнообразно и е достъпно като цена!

Днес ве4е не сме на пюре и да се похваля, 4е мойто гардже много добре прие манджата от кухнята, беше пиле с домати Winkхапна си доволно и сега спи.

Времето е наистина ужасно, а се готвихме и за разходка, ние едвам кухнята успяхме да отидем и вземем.
4естито и на Галетата-да са винаги оби4ани, много лъ4езарни и щастливи!!!

# 104
Мамита здравейте и от нас в таз темичка!  Simple Smile Честит ни мамин ден на патерици  Laughing Ние го отбелязахме с пожар и евакуация вкящи  Rolling Eyes  Бяхме сами с бебо вкъщи вечерта и докато си спим усетих странна миризма! На няколко пъти пак заспивах и накрая като слязох долу (ние сме в къща) в котелното помещение се беше запалила една дъска от комина и беше ужасен дим и пламъци!!! Грабнах спящият бебо с одеало и боса по пижама отидох у съседката! После мъжо дойде от работа и загаси огъня преди да дойде пожарната! Shocked А те като дойдоха, въпреки че ги информирахме по телефона че сме овладяли положението, и като че ли бяха разочаровани че къщата не гори и взеха да дават комнетари от типа "И кво бе девойче стана?! Ауу мноого строшно" smile3511
 Сега сме ОК иначе! Вчера цял ден проветрявахме къщата а сега сменят няква стопена тръба за парното! А за капак като се поуспокоихме вечерта и гледам на Ицо на пижамката му пише Fire rescue  и има избродирана червена пожарна !:))) smile3555
А за отчет този месец сме 9800 и 72 см.! Той дали е дебел?!? newsm12

Общи условия

Активация на акаунт