Точно това подозирам и аз

Не ми е проблем да го водя, но като знам колко време чакам ми се отщява

И аз не мисля, че е дебела, изобщо няма вид на дебело дете.
Само дето има повече гънчици и гривнички, като човечето на Мишлен е. 
Аз като бях бременна миналата зима се запалиха отвътре буриите на печката, толкова силно бумтеше, беше много страшно, чак излязохме на стълбите с майка и викахме един комшия да помага.
Пожарът е страшна напаст..
Домашното готвено със сигурност ще стане по-вкусно, а и не мисля, че чак толкова скъпо ще излезе.
По мои сметки купешките пюрета излизат много по-скъпо и неизгодно, да не говорим, че някои от тях са
. Аз ще готвя до годинката, не ми тежи, на едно готвене правя две различни неща и ми излизат порцийки за 1 седмица.
Купувам само плодови. 

))
ние купувахме само Пентаксима.
Мойта АГ преди ми каза , че ако искам второ поне 6 месеца да изчакам след секциото. А мъжа ми все ме пита дали имаме шанс за момиченце
, но мисля да изчакаме поне още малко, да мине морето
,че миналата година пропуснахме и то два пъти , то и там може да стане бебо , решили сме на същото място в същата стая да бъдем където сътворихме Бобо.
Да не сте работили за братче/сестриче?
ние купувахме само Пентаксима.
Хич не се коси!
Ама такова скоростно разболяване....просто не е истина.
Снощи като си лягаше нослето му беше леко влажно, а тази вечер вече сме на АБ.
И цял ден реееев, припомних си времето на коликите, ама сега е кьде, кьде по-лошо.
И друго се сетих, колко лесно се гледаше батко му, или Коки ли е труден... 

В СЗ, за да се запишеш на кухня, трябва да занесеш в центаралата им 15 от малките пюряни бурканчета + 5 от старите лютеничави. На предната консултация си взех бележка от док, сьбрах нужните буркани и трьгвам, с все буркани, количка и бебе. Тая централа е на другия край на града и сьответно хващам такси, което ми излезна златно. Влизам аз и тая като ми вика, ами аз тькмо чета новия закон, не може да ви запишем.
Е, добре отврьщам аз, що никаде не драснахте една бележка да се знае, ааааа аз имам срок до петьк ми казва....
Ей казвам ви побеснях, помолих я поне да оставя бурканите и да ме запише, а като направим вьзраста ще си взема купони, не можело, не се знаело дали още щели да сьшествуват
Вечерта и по новините го сьобщиха, ама след дьжд качулка. 
забравих да ви пожелая лека нощ. 

Иначе, морковите имат много нитрати, да, особено ако не са в сезон и не са био. Но, картофи можеш без проблем да купуваш отвсякъде. Накисваш ги за 1 час обелени във вода. Така нитратите отиват във водата. Аз картофи давам винаги. Т.е. те са основната храна в пюрето. Всичко друго е добавки. Мисълта ми е - ако си правиш сама картофите, можеш купешките пюрета само да ги добавяш. И така 1 пюре ще стигне за 2 дни. Допълнително като сложиш и някое брашно (ориз, царевица, елда, просо, каквото имаш) и ето станала порцията. Поне аз така правя домашните пюрета.