ЮЛЧЕТО вече казва МАМО, ти за мен си щастие г

• 13 301
  • 287
  •   1
Отговори
# 15
Гери, честита рожденничка   bouquetДа е все така красива, мила и очарователна  Heart Eyes
Бубе, чудесно снимки  HugНие не ходихме до Боровец, решихме да мързелуваме вкъщи  Laughing
Марти, мерси за инфото.Аз мисля че входящият номер е различен от този който е ЧАКАЩ Thinking,иначе и Ева е над 100-тни входящи номера и 4-те ОДЗ-та
Ели, Ева имаше някакво подобие на конюктивит на едното оче.Първо сълзеше продължително време, след това започн ада събира и секрет сутрин след сън.Педито изписа едни капки, които не помогнаха( незнам медикамент ,изписан от тази жена ,който да е бил адекватен и да е помогнал на Евичка)Заведох я при Масларски, той ни прати в съседният кабинет.Лекарката беше стархотна ,мила жена и много добре я прегледа малката.Изписа Окацин и едни Офта- незнам си какви капки,които каза че може да слагаме винаги при очен проблем и преди да посетим офталмолог да започнем с тях .Очето на Ева мина на 7-мият ден  Peace
Приятно изкарване утре   bouquet
Силве, сега прочетох какви ги върши Доротея  Joy, страшна фурия е , а за мерака да е облечена с каквото тя иска ми стана така мила  Heart Eyes

П.П Марти  Praynigда но да се оправи.А Десо с право си е помислил че ням ада видиш плика, само като се стя за букета и ме напушва един смях  Laughing Hug

# 16
Марти, Десо е мн. сладък  Wink
Моля се на Бог всичко при татко ти да е благополучно  Praynig Знам какво ти е  Hug

# 17
Честит 8 март! Да сте винаги обичани, уважавани и много щастливи !

Честит рожден ден на Софи!  bouquet

Последна редакция: нд, 08 мар 2009, 03:23 от dess76

# 18
  • USA
Честит 8 март, момичета!!! Да сте много обичани и ценени!   bouquet
Честит Рожден Ден на сладката Софи! Да расте здраво и весело дете!
Марти, много съжалявам да прочета за баща ти. Дано само с притесненията да останете и да се окаже нещо лесно лечимо  Praynig.
Бубе, много сте хубави. Дели започва повече да ми прилича на теб.
Кристиан днес си хареса 2 момиченца близначки и отиде при тях и си ги хвана и двете за ръце и ги разхождаше из парка. Майка им вика "Щастливец".  Mr. Green Ама и те много го слушаха.

# 19
  • Canada
Честит 8-ми март!  bouquet

Честит Рожден Ден на Софи! Поздравления и за майка й.  bouquet

Еех, как ми се идва на една такава среща... Да си изкарате много хубаво!

# 20
Честит празник мили момичета.  bouquet
Бъдете много обичани и щастливи мами и жени.И много хубаво да си изкарате празника днес .
Честит рожден ден и на малката принцеса София   bouquet
Иве честито и на теб рожденик на патерица .
Вчера пак ми спря нета и все не успявам да наваксам с четенето ,но тази седмица мисля да си остана в къщи и да се надявам че ще наваксам.

# 21
  • sf
Честит празник,момичета!  Да сте живи и здрави, всички много да ви радват и обичат!

# 22

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК МОМИЧЕТА! Бъдете много щастливи, усмихнати и обичани
Честит рожден ден на Софи! Да е много щастлива и все така чаровна   bouquet
Бубе, чудесни снимки. А Дели в басейна с памперс ли е ?!
Уинкс, голям сладур Крисето. Мариян и той напоследък все след децата тича и особено след каките /за радост на мъжа ми  Twisted EvilLaughing

# 23
  • На края на вселената!
Честит празник на малки и големи момичета! Много да ви обичат, глезят и уважават!

Специално за Марти  Hug

# 24
  • Бургас
Честит 8-ми март, бъдете винаги обичани и желани.   bouquet

Опс, току що ме изненадаха  Embarassed

Адашко икономика уча, в трети курс съм в бургаския свободен. Щях да кандидатствам във Варна ама ме натиснаха да възстановя тука правата и на пак съм ученичка. Сега гледам да вдигна успеха че поне магистратурата да е във Варна, че имам да черпя  Wink

# 25
Честит празник на всички и от мен!
Весела и приятна среща!!! Ще чакаме снимки после!

# 26
Честит празник момичета, да сте много обичани, щастливи и желани   bouquet

# 27
eй Мими, мерси  Hug

Честит празник момичета! Бъдете обичани съпруги и майки!и благодаря Hug

# 28
  • Варна
Честит празник, мили момичета ! Бъдете красиви и свежи, като тези цветя които сте накичили, обичани майки и жени   bouquetПо цветята направо ми остана ума  FlutterОсобено момината сълза ми замириса на носа  Hug
Честит рожден ден на очарователната София  ! Гери , да ти е жива и здрава!Да порасне голямо, умно и добро дете и само да ви радва  Hug
Марти голяма прегръдка за теб  HugИ аз като Уинкс желая да е нещо лечимо и всичко да мине бързо .
Приятно изкарване и от мен днес !

# 29
Честит празник!
Кирова пиши как е Сашко Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт