Отговори
# 165
  • София
Добро утро!

И Марти днес навъртя 11 месеца, та по този случай резултатът от вчерашната консултация е 9,850 (+550 гр) и 78 см (+3), излиза, че вече е преизпълнил плана и си е утроил теглото. Фонтанелата му вече е затворена и спираме Вигантола.

Хубав ден на всички!

# 166
Сисе, и моят се запича от банана - суров. Затова му давам малко повече от половин банан и една настъргана ябълка и оттогава нямам проблеми  Hug

Иначе последния филм, който гледах беше Австралия - и такъв рев му ударих, че на другия ден бях с торбички под очите  ooooh!

еййй, тука комшиите правят ремонт и направо ми иде да...  #2gunfire

Но иначе мойто диване напреди показа интелект - отиде на вратата на спалнята и взе да блъска по нея. Отворих му - и той почна да се катери по леглото си. Сложих го вътре и моментално заспа, като преди това ми показа как хърка  Mr. Green Такава радост ме обзема като почне вече да показва, че има вече мисъл в тая малка главица

bouquet

# 167
Сисе,изпревари ми въпроса за зеленчуците Hug Всъщност ми отказа всички пюрета, даже и месните:( Най-обича хляб (сух), банан и каша, като вече и банана отказва:( Все още се кърмим, просто психологически не съм готова да спра:( (Мирка Hug). Но става все по-трудно, той става все по-голям и настоятелен, иска да го кърмя навсякъде, вдига ми блузата, а мен вече започва да ме е срам да го кърмя навън, а да не говорим, че не искам вече да си вадя циицте навсякъде Confused Embarassed

Ще го пробвам скоро пак на кухня, но да видим. За момента имам успех единствено с джънк фута- пица (само тестото), китайско (ориз и разни зеленчуци) и кроасани (без пълнежа) не отказва, както и домашния ми кекс (с кафява захар).

А сетих се, Сисе, когато му давам с пръсти, цели парченца, или той да си гризка успявам да му пробутам малко сварен зеленчук. Но под формата на пюре и с лъжичка не иска Peace.

Емма- вие как сте с яденето/спане/кърмене?

polinita - много сладко това как си казва, че му се спинка Heart Eyes

# 168
  • Варна
Привет   bouquet

Дидка 82 Честит рожден ден! Желая ти много здраве и щастие! Всичко, каквото си пожелаеш, да се сбъдва!  Hug

за парите сме почти аналогична ситуация като при Goldie. Голди, как добре те разбирам  Heart Eyes  Hug

за варненските срещи е задължително да станат традиция. Я вижте как добре се разбират мъниците. Аз понеже съм пристрастна, предлагам да се срещаме в Морската. Времето се затопля, а пък и скоро малчовците ще проходят.  Hug

*Сиска* аз мога да ти покажа, не бебе, а момче на 7г, което не близва никакви пресни зеленчуци и плодове. Уви, говоря за моя Ники.   Mr. Green Пробвала съм и с добро, и с лошо - нищо не помага. #Cussing out
Затова и сега се радвам като малко дете, ако Невена гризка домат, краставица или ябълка. Това, че не си изяжда манджите не ме вълнува кой знае колко.

isane и Невена в момента е в злояд период. Отдавам го на зъбите.  newsm78 Обаче се кърмим почти нон-стоп, та затова не се притеснявам, че ще остане гладна.

отбиването предишните пъти ми е било лесно, може би защото и децата и аз сме били готови за това. Сега с Невена самата мисъл за отбиване ме плаши, явно не сме готови още и двете.  Grinning

полинита страхотно изпълнение ти е показал Дамян! Браво на него  Heart Eyes

# 169
Ясмина, как лъха спокойствие от теб, винаги ти се възхищавам  bouquet
Все забравям да ти кажа,че се зарибих по Conquiztador и съм много доволна  bowuu

Току що и аз поръчах от Хер бебе, да видим другата седмица ще се яде или не:)

# 170
Здравейте! Забелязала съм, че и Лилито яде почти всичко, което давам с пръсти. Едно и също нещо дадено с лъжичка и с пръсти в първия случай не се яде, а във втория се яде newsm78
Кърменето вече много ми омръзна, но за отбиване сериозно не съм се замислила как ще стане, може би постепенно. Иначе сантименти относно отбиването нямам и няма да ми е мъчно, надявам се. Все пак 11 месеца са достатъчен период, а и с кърмене или без него пак вирусите на батко и я застигат! Зеленчуци и Лили обича, но като отгризне го гълта цяло по разбираеми причини - засега "ядем" ябълка, морков, чушка.
Филми освен "Пътят на промяната" с Кейт Уинслет и Леонардо ди Каприо Sick скоро други не съм гледала - иначе имаме купища свалени и записани на дискове от татито, които може би ще гледаме като остареем и изгледаме децата  Laughing, друго време не виждам!
Емма, баща ти ми е колега, да ти кажа и аз на мъж ми съм му стегнала опинците, да внимава с финикийските знаци, щото иначе ще се глобяваме! Децата и те ще се отчитат стриктно, кото порастнат Simple Smile

# 171
  • Временно

еййй, тука комшиите правят ремонт и направо ми иде да...  #2gunfire

И в нашия блок кипи усилена ремонтна дейност,едно бучене е,ама на Сиана не и пречи!
А като дабавим и факта,че все още няма асансьор(и най-вероятно скоро няма и да има) и гледката от прозореца на сметището пред нас(4-те препълнени контейнера плюс боклук около тях за още 6 контейнера поне и отделно изхвърлената покъщнина на съседите с ремонта) направо ме обзема една малка лудост.
Освен това от вчера тръгнах и на зъболекар.
Секс съм забравила и аз какво е(поне се успокоих с мисълта,че не съм единствената Rolling Eyes).
Лакирам си само краката и то само лятото.
Телефона ми е на вибрации само откакто се е родила Сиана,да не го забравя в стаята докато спи и да звънне.
Парите са ни общи.Повечето сметки изцяло плаща мъжа ми,въпреки че живеем със свеки,а тя уж само за икономии говори ooooh!,а пък хич не се и усеща(или по-скоро не и дреме Rolling Eyes) какво прави - пуска 3-4 перални една след друга с по 5 парцала точно.А на мен техник ми е обяснявал,че една пералня за да функционира добре е необходимо да се запълва добре капацитета й.И въпреки,че и го казах,все едно нищо.

Сиана яде банан всеки ден и не се запича.Това е единственото нещо,което наистина харесва и яде с апетит.Може би се дължи на факта,че като бременна в първите 4 месеца ядях всеки ден банани,защото само от тях не ми се гадеше. Grinning
Иначе минахме отново на 3-кратно млечно хранене.Сутрин започнах пак да и давам мляко вместо попара или каша,защото просто ми ги отказва.А млякото го пие.Обяда е голяма мъка,едиствено следобяд има апетит. Tired Дано е временно.

Филми отдавна не съм гледала.Все се каня и все не ми остава време.

# 172
Здравейте и от нас, не съм писала отдавна....., но ще вадим сливици на баткото и ми е малко притеснено.
Вижте племеника ми какво сладурче е ще ви помоля да гласувате за него Hug
http://pampers.bg/profile/13732

# 173
Здравейте, априлки!
koteto, вчера забравих да пиша, че коремното неразположение при бебетата може да се дължи не само на консумираната храна през деня, но и на растящи зъбки - обърни внимание и на това.
Сиска, за банана - действа при всеки различно, но при вас явно запича. Относно черните акита - те са опасни, защото по принцип показват наличие на кръв, което не е хубаво. Но при вас най-вероятно са се получили от банана. Когато давам на Симон банан, акитата са му едни такива като на черни малки власинки. Като ги видях за първи път и аз се бях поизплашила, но след като му предложих различна храна и акитата си възвърнаха предишния вид. Така установих че са от банана.
Що се отнася до любовта на Симон към плодовете и зеленчуците - леле, направо се виждам в чудо. След като прочетох въпроса ти и последвалите отговори, направо се поуспокоих. Мислех си, че само моето диване, не иска да яде. Е, но пък за сметка на това нонстоп се кърмим.
polinitasmile3501 на Дамян. Много сладко ми стана, след като прочетох какво е направил.
caradchova, много ти е сладък племенника.

Лек ден ви пожелавам!

# 174
Караджова аз гласувах-страшен сладур!!!  Simple Smile  bouquet

Момичета току що се връщам от лекар - онзи ден много ме заболя кръста и уж ми мина и вчера пак ме сряза яко, днес пак съм по добре, но отидох на лекар, минава ме с ток, пипа ме половин час и каза че трябва да почвам упражненията Пилатес. Ианче не било нищо страшно, но в сряда пак ще ходя на още една процедура Wink Всичко е в следствие на раждането и бременноста, по принцип трябвало на около 50-ия ден след раждането непременно да се отиде на лекар за кръста... и така, от утре почвам Пилатес, били много ефикасни и стягали не само цялото тяло но и най вече корема- точно това ми трябва редом с Дюканчето Wink Та така ако имате болки не чакайте да стане по лошо а отивайте на лекар Wink

полинита браво на вас!

Емма  и аз да не видя от тебе
smile3534 newsm08 smile3533 tooth

# 175
ние пък ядем всичко (+ хартията)....
даже много се дразня, че като си изяде манджите - първо, второ и трето , или попарата сутрин, или кисела, почва чак да пищи, все едно си му дал само да вкуси и не си го хранил 3 дена Sad

като имаме гости чак ми става неудобно - сигурно си мислят че го държим гладен...майка ми каза да го изследвам за глисти....  Thinking

А това със спалнята и лягането се оказа нюню пред това, което после направи мойто детИ  Joy

Опитва се да се качва по дивана и да бута щорите на прозореца и аз го тупнах леко до дупето и повиших тон , а Той : Се гушна умилкващо се в мен, и тръгна пак по дивана, аз пак се скарах и той си вдига ръката нагоре и ми вика "Ъ, ъ"...демек "пет, пет"....Пааааднах ви казвам - как ме имитира само  hahaha

Караджова - успях и гласувах  Hug

# 176
  • Варна

*Сиска* аз мога да ти покажа, не бебе, а момче на 7г, което не близва никакви пресни зеленчуци и плодове. Уви, говоря за моя Ники.   Mr. Green Пробвала съм и с добро, и с лошо - нищо не помага. #Cussing out
Затова и сега се радвам като малко дете, ако Невена гризка домат, краставица или ябълка. Това, че не си изяжда манджите не ме вълнува кой знае колко.

Ясмина, и Максим не яде никакви пресни плодове и зеленчуци Tired Преди известно време, може би месец, понеже той много добре знае колко ми е криво, че не иска да яде такива неща, искаше ябълка докато гледа филм Rolling EyesИзяде една, после още една и после 3та #Crazy Направо ми събра очите. На следващия ден пак една, после пак и на четвъртия ден му се повдигна от ябълката Thinking Явно наистина не обича. Сега Микаела яде ябълка и банани, не мога да кажа , че има нещо конкретно, което да не обича Peace
Сисе, идеята ти е чудесна, аз не съм много организирана (признавам), но пък искам да се видя с вас и дечицата  bouquet

# 177
Здравейте от нас! Hug
Мирка,мале ще се видиш в чудо-аз съм ходила на Пилатес #Crazy Супер трудно и уморително е,но пък определено има голям ефект Hug
Днес намерих украшение за косичката на Миленчето за Рд-то най-накрая! Много съм доволна-вече е спретната цялата Heart Eyes
Миленка се запича от банан определено! Peace

# 178
Здравейте, момичета!

Сисе,прекрасна е темата и визитките на децата са страхотни!!!   bouquet Големи сладури са нашите априлчета!!!  Heart Eyes

Марта е в неспящ период и не ще да спи въобще. Затова по цели дни сме навън, за да може поне по половин-един час сън да има туй детище. Ето защо и не писах напоследък. Все не остава време. Освен това отново й се активизира обривчето около устичката. И, Вавииван, все пак ползвахме вашата д-р Христева, която е противник на кортикостероидите. Peace Предписа кремчето на Биодерма, което вече имахме, и цинкова паста, да редуваме. Май е по-добре (пу-пу)!

Сега да се похваля: ИМАМЕ СИ ПРОХОДИЛО МОМИЧЕНЦЕ!!!
Много съм щастлива. Стана някак изведнъж. От вчера не се спира и много се кефи на това ново преживяване и състояние. Качих клипче в нашия сайт. (справих се, направо не е за вярване  Blush)

# 179

Ясмина, и Максим не яде никакви пресни плодове и зеленчуци Tired Преди известно време, може би месец, понеже той много добре знае колко ми е криво, че не иска да яде такива неща, искаше ябълка докато гледа филм Rolling EyesИзяде една, после още една и после 3та #Crazy Направо ми събра очите. На следващия ден пак една, после пак и на четвъртия ден му се повдигна от ябълката Thinking Явно наистина не обича. Сега Микаела яде ябълка и банани, не мога да кажа , че има нещо конкретно, което да не обича Peace
Сисе, идеята ти е чудесна, аз не съм много организирана (признавам), но пък искам да се видя с вас и дечицата  bouquet

А как им набавяте витамини- като добавки ли?

Общи условия

Активация на акаунт