Мис България 2009 по Нова-гледате ли?

• 40 092
  • 468
  •   1
Отговори
# 150
  • Бургас
Не мога да повярвам че спечели тази Антония  Rolling Eyes
Нали уж в конкурсите за красота не се допускаха момичета със силикон, или вече не е така?

# 151
Има силикон ....но и на Мис свят съм виждала силиконести момичета.

# 152
За туниг 100% има,въпреки твърденията на Жени,че ще избира естествени момичета Mr. Green Mr. Green
И из между всички други младички момиченца тая седеше въобще не на място
То бива,бива крокодил,ама това мина и бившата миска

# 153
  • Бургас
Да попитам нещо: на вас водещата Силвия не ви ли прилича на Елица от "Забранена любов". Имам чувството, че са майка и дъщеря. Много си приличат, особено в усмивката.
Съжалявам за спама Embarassed

# 154
Пълна пародия на конкурс, според мен. Чак не вярвам зрителите да са гласували за новата миска. newsm78
Както се казваше в онзи виц ... султана избрал от най-красивата, най-интелигентната и най-добрата ... онази с най-голям г...з. Joy
А и явно това момиче ще излиза от възрастта избираема за мис.

# 155
напълно съм отвратена от избора направо все още не мога да повярвам че тя спечели всяка една от другите щеше да бъде по добре отколкото тя не просто ужаса които тя излъчва е неописуем ако това е критерия на България за красота и чар и интелигентност то направо ми идва да се гръмна съжалявам че го гледах наистина

# 156
Приемате ли и мъжки писания тук Laughing Малко попаднах в женски форум, но не ми се сърдите Wink
КРОКОДИИИИИИИИИИЛ!!!!! Дами, нямаше по-грозна в конкурса от това същество (не мога да го нарека момиче, защото е просто урод). Леля Пепа, дето мие входа, е по-чаровна от тази пачавра.

# 157
Аз до последно го гледах с надеждата, някое от другите момичета да е...
А най-тъпото е, че ще го припишат 'избора' на България... поне ако журито си я беше избрало нямаше да е толкова фрапантно! То е ясно, че си е платила поне да не бяха набутвали хората.

# 158
И според мен има нещо гнило, Антония прилича единствено на възрастна и нагласила се да младее лелка, просто няма грам свежо излъчване или чар. Напълно необяснимо кой би могъл да гласува точно за нея, че то всяко от другите момичета да бяха избрали, по-добре щеше да е...

# 159
Е,хубавото е,че и някои мъже мислят като нас Mr. Green
Да не кажат после,че сме завистливи

# 160
И още нещо... тя изглежда толкова гадно като е направена, с прическа, грим и т.н.
А представяте ли си я във ВИП Брадър - без! Ей това ще е още по-голям кошмар!  Sick

# 161
Аз съм сигурен, че всички мъже мислят като мен... Просто е абсурдно. #Crazy
Тази мис е срам за страната ни... толкова зле чак май не е било никога.
ПС: Елица и момичето от Бургас бяха най-хубави според мен.

# 162
напълно съм отвратена от избора направо все още не мога да повярвам че тя спечели всяка една от другите щеше да бъде по добре отколкото тя не просто ужаса които тя излъчва е неописуем ако това е критерия на България за красота и чар и интелигентност то направо ми идва да се гръмна съжалявам че го гледах наистина
така е Sick

# 163
Наистина без грим и аз не искам да си я представям  Rolling Eyes Дали ще се намери поне един човек, който не е неин близък или роднина и наистина е гласувал точно за нея?

# 164
От пресата:Бащата на пернишката кандидат МИС-ка е общински съветник от групата на БСП, но в същото време е партиен лидер на “Гергьонден” в града. Антония е една от десетте финалистки за Мис България. На нея е кръстено и кафе Антония в кв. Изток.
Какво очакваме????

Общи условия

Активация на акаунт