Мис България 2009 по Нова-гледате ли?

• 40 093
  • 468
  •   1
Отговори
# 180
Споко PeaceРусланчето с развъдника на кучета и нея я избраха за нещо...тя ще ни представи в Китай или на Бахамите.

# 181
Уаууууу Антония при Милен Joy Вече съм убедена,че с тези очи може да прави и ВУДУ магии hahaha

# 182
Това е най-гадната Мис България Sick Прилича на травестит със силикон Sick И освен това изглежда мнооого по-голяма от 24години. Давам и около 40.

Дано не я сънувам тая вечер, че ще се събудя с пхихично разтройство Joy

Пуснах 10 Смс-за Елица, но явно кинтите не могат да бъдат преборени Rolling Eyes

# 183
Въпреки, че на някои Антония не им харесва, нека погледнем и с перспектива!

На големите конкурси печелят по-.. как беше думата по-женствените жени (е*аси словосъчетанието използвах ooooh! ).

Мисълта ми беше, че момичетата с детско излъчване не печелят! Обикновено победителката е около 23 годишна, така, че Антончето има поне мъничко предимство!  Wink

И защо титлата да й е купена? Не мисля! Аз не я познавам лично, но я харесах само заради държанието й! Обичам жени с цел и амбиция, които казват "Искам", "Мога" и "Зная как"! Може би и други са я харесали точно заради това държание!  Wink

На мен не ми харесват лигави девойки, които мрънкат "Ами, ъъъ, ако мислите, че съм подходяща, ъъъ гласувайте за мен!" Няма "ами"! Ти си там, ти искаш да спечелиш - ами отстоявай го! Тропни с крак! Бъди ясна, точна!

# 184
ОХ,пак най-грозната избраха  ooooh! И стара изглежда Thinking
Аз харесвах визулано най-много тази на трето място-наистина хубаво момиче.
Но Антония не ми влиза в представите за мис-ка,прекалено натъртваше за висшите си образования,но все пак това е конкурс за красота предимно,а не за брой образования.
Нахакана,отворена..ама грозна и злобно излъчване Sick

Последна редакция: нд, 15 мар 2009, 23:47 от Ve$$elka

# 185
viktoria ,чудесно е това което пишеш и разбира се всеки има право на мнение,но на тези конкурси наистина се плаща.Жени Калканджиева е най-голямата МАДАМ и  тарифите са твърди.

# 186
viktoria ,чудесно е това което пишеш и разбира се всеки има право на мнение,но на тези конкурси наистина се плаща.Жени Калканджиева е най-голямата МАДАМ и  тарифите са твърди.

O да, аз не оспорвам нищо! Просто изразявам мнение!

Със сигурност се плаща, не само за победителката, но и за всички призови места! Аз лично имам позната, чиято титла е купена точно на такъв формат конкурс, но на местно ниво! И съм сигурна, защото го знам от нея и знам и сумата (7хил лева) Но все се надявам, поне понякога да пропускат пачката (колко наивно  baby_neutral )

И като цяло ми е все едно коя щеше да стане, все пак аз смси не пускам НИКОГА и в НИКОЕ предаване  Mr. Green

Но съм доволна, че това момиче стана, защото я харесах!

# 187
Абе аз нещо не я разбирам тази работа с плащането. Ако имам 50 000 лв, ей така за нещо си,  хич няма да ми пука, дали съм Мис България, Унгария или каквато ще там. Освен това ще ми е много тъпо да платя за титлата, а после да ме гризе отвътре, аз ли съм най-красивата, или ме излъгаха, защото си плащам  newsm78

# 188
Абе аз нещо не я разбирам тази работа с плащането. Ако имам 50 000 лв, ей така за нещо си,  хич няма да ми пука, дали съм Мис България, Унгария или каквато ще там. Освен това ще ми е много тъпо да платя за титлата, а после да ме гризе отвътре, аз ли съм най-красивата, или ме излъгаха, защото си плащам  newsm78

Хахаха, що не помислиш малко за какво точно плаща? Я си помисли- ВИП БРАДЪР, телевизии, предавания, реклами, корици на Плейбой, Максим, тн. ....кариера, заможни обожатели .......парите се връщат веднага.

# 189
понеже никой не ми каза как се е представила при разговора, от мнението на viktoria_vvv съдя, че Антония явно има нещо между ушите си.

А това, доколкото разбрах за тази година е определящо. Особено за представянето в Белгия на Белоградчишките скали.
Надявам се да знае поне 1-2 езика!

Ама защо не са я водили на ортодонт като малка!  Cry

# 190

Хахаха, що не помислиш малко за какво точно плаща? Я си помисли- ВИП БРАДЪР, телевизии, предавания, реклами, корици на Плейбой, Максим, тн. ....кариера, заможни обожатели .......парите се връщат веднага.
Сега като спечели и Брадъра с каузата за Пернишкия театър ще видите. Joy

# 191
Ако го направи - евала!  Peace

# 192
Ако го направи - евала!  Peace
Знае езици. Завършила е Езикова гимназия в Перник.

# 193
Не се надявайте на нищо. Спирам да пиша в тази тема, защото започват да ми излизат пред очите кирливите й ризи и да се дразня, че такива боклуци все се уреждат.
Лека!

# 194

Ами знам ли? Ако имам толкова пари, едва ли ще се опитам да си купя точно тези неща. Всъщност, това е последното в което бих ги вложила.

Общи условия

Активация на акаунт