Мис България 2009 по Нова-гледате ли?

• 40 094
  • 468
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Ще ме прощават някой, ама как се учат паралелно две висши? И аз съм учила, ама физически не си го представям, ако учиш сериозно де. Иначе Виктория въпреки операциите (а може би точно заради тях) изглежда на повече от 24 години. Имаше доста по-свежи момичета, не мога да се съглася, че българинът е чак такъв почитател на русото. newsm78

Последна редакция: пн, 16 мар 2009, 10:52 от Aннa

# 241
  • София
Докато се избира според парите, които някой е дал за нея, няма да имаме хубава мис, независимо по какъв начин се прави конкурса.Освен ако някой чичко паричко не си плати за някоя наистина красива.

# 242
Само едно се чудя, защо не правят конкурси по градовете и всяка победителка от съответния град да се явява на Мис България. Подобно на САЩ (претендентките са победителките от всеки щат)  Thinking

Не смятяте ли, че така ще е хо-добре?  newsm78

Не, категорично НЕ! Точно на местно ниво титлите са супер евтини! В зависимост от големината на града варират от 5 до 10хил!
Така поне момичета без връзки могат да се докоснат до конкурса!  Wink

# 243
Е,ако е толкова умна и с 2 ВИСШИ ,защо не знае кога БГ е влязла в ЕС.Извинете,но роднинските ни деца около нас казаха веднага годината #Crazy Joyи то 2 пъти беше попитана.Това наистина е излагация!!!!Поне това!!!
И защо някой е решил,че 2 ВИСШИ правят човека,оформят характер и т.тн...извинете,но дори най-тъпите ни ВИП-ове си тръгнаха с по 20 000 от Ники Кънчев и Стани Богат!

# 244
Е,ако е толкова умна и с 2 ВИСШИ ,защо не знае кога БГ е влязла в ЕС.Извинете,но роднинските ни деца около нас казаха веднага годината #Crazy Joyи то 2 пъти беше попитана.Това наистина е излагация!!!!Поне това!!!
И защо някой е решил,че 2 ВИСШИ правят човека,оформят характер и т.тн...извинете,но дори най-тъпите ни ВИП-ове си тръгнаха с по 20 000 от Ники Кънчев и Стани Богат!

В момента има толкова платени ВУЗ-ове борещи се за студенти че срещу такса за семестър ще учиш не 2 ами 4 висши. Може би самото преекспониране на този факт го прави доста съмнителен. Спомняте ли си онази 'джаз певица' в МА на която Дони каза че не става за певица - същото е.  ooooh! 

# 245
И още нещо се сетих!При Милен тя наистина се държа ужасно,но той я постави на мястото и!Милен,харесван или не-вече се е доказал и е сравнително известен.На нея не и отива на годините да държи такъв тон на хората около 40-те,което е елементарно възпитание!!Тя тепърва ще се доказва и не може да си го позволи,просто защото с корона или без все още е НИКОЙ!

# 246
Само едно се чудя, защо не правят конкурси по градовете и всяка победителка от съответния град да се явява на Мис България. Подобно на САЩ (претендентките са победителките от всеки щат)  Thinking

Не смятяте ли, че така ще е хо-добре?  newsm78

Не, категорично НЕ! Точно на местно ниво титлите са супер евтини! В зависимост от големината на града варират от 5 до 10хил!
Така поне момичета без връзки могат да се докоснат до конкурса!  Wink

E, сега пък. По-бедничките какво да правят.  hahaha

Значи според твоята логика, ако платят много пари заслужават да спечелят, ако платят малко - не заслужават  newsm78  И кой ще определи границата, кое е много и кое малко  Thinking

# 247
Ужас,г-ца вишистка е Мис България  Shocked Някакси отказвам да приема,че тази изцъклена перничанка е Мис България,при условие че другите две момичета бяха с пъти по сладки от нея Tired И сега си я представям на конкурса Мис Свят(със сигурност ще е най-грозната),задават и някакъв въпрос,тя си отваря устата и започва:Аз съм с две висши образования!Под достойнството ми е да отговарям на подобни въпроси!
СРАМ!СРАМ!СРАМ! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

# 248
Тая кога за 24 години завърши висше? Или не е на 24/най-вероятно/ или дипломите са купени. И то такива сериозни -право и икономика. Леле, Цървуландия сме и така ще си идем ooooh!
Еее, излагате се, как да не е възможно? И аз съм на 24 и аз имам 2 висши.
Гимназия завърших на 17, записах паралелно след третата година и тази ще се дипломирам с второто. Напълно възможно е( и става въпрос за СУ, ако някой си мисли, че е някой платен ВУЗ).  Wink
В крайна сметка, няма значение колко висши има и няма нужда да си развява дипломите наляво и надясно. Никой не го е грижа.  Sunglasses

Иначе, момичето имаше много нагло държание и в предаването и попринцип. Излъчва студенина и определено нe ми харесва.  Crossing Arms

# 249
задават и някакъв въпрос,тя си отваря устата и започва:Аз съм с две висши образования!Под достойнството ми е да отговарям на подобни въпроси!
СРАМ!СРАМ!СРАМ! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

Ами така е !! Как може да и задават подобни елементарни въпросчета. Да бяха а попитали как се опазват животните - ок ама за ЕС ... кви са тия раб'ти. Мисля да я поканя на коледа да опази прасето на село защото ... лошо му се пише ...  ooooh!

# 250
  • Пловдив
Много ми е чудно г-ца Петрова къде е била до сега и е чакала цели 24 години да се яви на конкурс за мис? Излъчването и въобще не е мис-ко, държанието пък - изобщо... И друго ми направи впечатление - когато кандидат мис-ките бяха в центъра за диви животни галеха някаква птица - е г-ца Петрова я докосваше някак гнусливо, с едното пръстче (може би да не пострада маникюра), а уж каузата им е в защита на дивите животни.

# 251
Ще ме прощават някой, ама как се учат паралелно две висши?
Имам много такива познати. Изобщо не е чак толкова трудно, особено ако са близки специалности. Освен това "2 висши" може да ознчава бакалавър по една специалност, продължаване на магистратура по друга - ет' ти ги 2 висши. Изобщо не е чак такава философия, нито пък вече е толкова рядко срещано явление, че да се фука толкоз с него. То вече сульо и пульо има вишу.  Rolling Eyes
А, сега видях какви са нейните - право и икономика някаква. Мда, малко повече време би отнело с такива специалности, ми се струва, най-малкото защото в спец. 'право' няма как да си бакалавър.

# 252
Aбе вие или имате проблем с ушите или нарочно не слушате!
Момичето учи две висши паралелно!
Аз съм я слушала един-единствен път и тогава тя каза точно това: Аз имам 2 висши. Даже с мъжо се спогледахме, той ме пита как така на тази възраст ще има 2 висши, казах му, каквото съм писала по-горе. Аз не съм я чула да споменава думата "уча", но както казах - гледала съм я само веднъж.

# 253
Aбе вие или имате проблем с ушите или нарочно не слушате!
Момичето учи две висши паралелно!
Аз съм я слушала един-единствен път и тогава тя каза точно това: Аз имам 2 висши. Даже с мъжо се спогледахме, той ме пита как така на тази възраст ще има 2 висши, казах му, каквото съм писала по-горе. Аз не съм я чула да споменава думата "уча", но както казах - гледала съм я само веднъж.

А бе той и Моцарт е написал първото си произведение на 6 годинки (сори ако бъркам) ама ...  newsm78 айде сега ...  Confused

# 254
Мисля,че снощи каза,че тази година завършва второто си висше Rolling Eyes Поне тази година ще се изложим като хората с тази грозотия ooooh! След това изцъклено чудовище,как да убедим чужденците,че в БГ има хубави жени  Sick

Общи условия

Активация на акаунт