Мис България 2009 по Нова-гледате ли?

• 40 091
  • 468
  •   1
Отговори
# 330
Ивайла много ще се зарадва на нашите думи, наистина си е много готина и външно и като характер. Аз нямам възможност да гледам 24-часовия канал, който има да пуска клюки какво става там Wink Преди години, когато ги предаваше Кейбъл тел намазвахме, ама сега Crossing Arms..

Как е двойката Кушклуков - Славков Т.? #Crazy

# 331
  • София
Момичета , няма грозни жени има жени които не се поддържат  Peace

# 332
Незнам какво я превъзнасяте госпожица Бакалова, ама на мен ми мяза на циганка, нищо женствено не намирам в нея. Пък и с тоя дефект в говора е супер дразнеща. Много груби са в лицата доста от избраните миски: В. Здравкова, Бакалова, пък и новият грозил. Ама след като доста хора се превъзнасят по Ирен Онтева, която за мен си е откровена кобила и онази "прекрасна" манекенка (забравих и името) с физиономия на булдог и цици като залепени топки, не ме изненадва и новата. Въпреки, че се видя как с 16 000 лева се печели Евровизия, та един конкурс за красота ли ще им се опре.
Евгения Калканджиева за мен си е най-успешната мис, ама как не си намери достойна заместничка? Пък и тоя коафьор напоследък дето го ползва, май не я обича много. Peace

# 333
  • при Arctic Monkeys
физиономия на булдог и цици като залепени топки
имаш предвид Теди Велинова?

# 334

Явно описанието ми е точно, това недоразумение имах предвид.

# 335

Не че я смятам за безумна красавица....НО...никак не е грозно момичето!А и нищо общо с булдога не намирам!  33uu

# 336

Има добре развити челюсти Peace
И аз не харесвам Ирен Онтева и също смятам,че е доста конска...Виолета Здравкова също е доста грозна  Imp

# 337
   Познавам една съученичка на Ирен Онтева.Тя казва,че в ученическите години манекенката е имала прякор "коня".
   Но......Аз лично много я харесвам!И няма нищо необичайно в това,да те сравняват с някакво животно....
   Колко красавици "риби","жаби" и прочии има по ТВтата,подиуми и кина.... Wink

# 338
# 339
Мдааааа, много интересно и очаквано... но като чета, наистина е вярно, то с такъв процент гласуване за нея.... #Crazy newsm78 Crossing Arms
Не е честно, нито справедливо, но тези качества не съществуват почти в такива конкурси в Бг, за съжаление Twisted Evil

# 340
много грозна тази антония бе  Shocked
ужас
на всичкото отгоре май е със силикон
аз не знаех, че допускат коригирани рязани кърпени и подпълвани миски да участват в конкурса
нали уж трябва да се набляга на есетествената красота
много съм разочарована
ако бяха споменали изрично, че приемат и преправяни мацки съм сигурна, че и много други щяха да се явят
много нечестно и некоректно тази година
нямам думи
най-хубава беше тази, която остана трета-надежда ли беше, не помня

# 341

Много интереснооо. Мдаааа Thinking Ще я дисквалифицират май. Какво му е трудното да се установи силикона-мамографска снимка и готово :peace:

# 342
Дано да я дисквалифицират, че да не се срамим пред света. ooooh!

# 343
Няма шанс.

# 344
Да я дисквалифицират ли? Защо. Нали има корекции.
На нея самата не и ли е неудобно, като вижда какви са реакциите и що народ пише против нея?

Общи условия

Активация на акаунт