ПЛЕВЕН - 87

• 18 854
  • 290
  •   1
Отговори
# 120
 Hug
А този магазин няма ли сайт да разгледам ? Само големи съоръжения ми дава да зяпам. А дрешки,играчки,такива работи не намирам.

# 121
  • София
Нямат сайт,Джина,за съжаление.

# 122
Атракция,видях,че вашето тържество е днес.Всяка група в различен ден ли си прави нейното?
Явно това ще е така-то и няма как да се съберат толкова деца и родители в салончето. Коледното беше уж без поканени родители, но все пак поканиха някои от нас-децата ни бяха болни и като ги заведохме,как да ни кажата да чакаме. около 10 майки бяхме + децата и лелите-бая тесничко беше.
Аз се чудя като е минал празника дали да купувам цветя за лелите?Нещо ми се губи смисъла  Thinking

# 123
Здравейте момичета, сега току що се прибирам, набързо приключих с работата (изгониха ни от сградата на Профсъюзите, явно имаше сигнал за бомба и помолиха всички да напуснат сградата). ))))

Минах през Кантоната, запазих места, горе на вторият етаж ще бъдем, няма къде другаде да се съберем толкова много хора. Жената искаше някакво примерно меню ако може, но аз и казах, че няма как да стане, но вероятно ще има предимно салати и пици.
Резервацията е за 19ч, на мое име - Мира Йоткова. Аз предполагам ще отида малко по-рано да не би да има някакъв проблем.

# 124
Момичета, последните няколко дни не ми остава време да влезна.
Исках да Ви питан мяколко неща:
-Къде в плевен може да се направи добре лазерна епилация?
-В ависмедика/в Кайлъка/ кой доктор ще препоръчате за раждане?
За срещичката...много ми се иска да дойда.

# 125
За срещичката...много ми се иска да дойда.

И.........

# 126
Не съм сигурна,че мъжът ми ще се прибере на време  newsm78

# 127
  • Плевен
Миленче,аз вчера за тържеството купих цветя и за двете госпожи и за лелята. Всичките родители носеха.
И почерпка носихме за децата.
Много хубаво тържество беше. Люси крещеше доста силно на песничките. И после ми обясни,че се старал, за да му купя подарък. Laughing. Е,как да не му купиш на детето след тоя зор. Heart Eyes

# 128
Миленче,аз изобщо не съм се сетила за букети,както обикновено . Хич ме няма по тая част.Хайде ще кажеш как е било при вас,да не се излагам Simple Smile
Днес видях на таблото имаше програма за работа с децата,много приятно съм изненадана Simple Smile
А за подаръците ние си вкарахме автогол - всеки ден им обещаваме по нещо,за да не реват в яслата  Crossing Arms
Евче,непременно ела !

# 129
Ани, в началото и аз носех всеки ден и обещавах нов и нов подарък. Постепенно минах на йце, бананче, сокче и сега нищо не нося.
Кажете, при кого да насоча една позната в Ависмедика да роди-в Кайлъка. Praynig

# 130
Кажете, при кого да насоча една позната в Ависмедика да роди-в Кайлъка. Praynig
д-р Николай Славов

# 131
Диски, благодаря ти   bouquet
А някакви негови координати дали можеш да ми дадеш?
Тя иска да ражда там/в деветия месец е/ секцио, дали ще се съгласи доктора?

# 132
Ева, той преглежда и в клиника Авис Медика на центъра. Приема понеделник от 8.00-19.00 и сряда от 14.00 - 19.00, но за всеки случай да звънне на регистратурата на тел. 88-08
Предполагам, че ще се съгласи и мисля, че ще остане доволна.

# 133
Благодаря ти още веднъж. Дадох й координатите и тя ще се свърже с него.   bouquet

# 134
Ева, той преглежда и в клиника Авис Медика на центъра. Приема понеделник от 8.00-19.00 и сряда от 14.00 - 19.00, но за всеки случай да звънне на регистратурата на тел. 88-08
Предполагам, че ще се съгласи и мисля, че ще остане доволна.
Аз също раждах(нормално) при него и мога да кажа, че е страхотен! Не съм го ангажирала предварително, просто той беше на смяна. Много е весел, мил и любезен, а и със сигурност е добър специалист! Докато раждах, през цялото време си подсвиркваше с уста и това ме развеселяваше! А и се "обзаложихме", че шиенето няма да боли, и естествено той спечели-не ме болеше (много).

Нищо не казахте за фризьорка. Дайте ми някакви координати, че още малко и ще си сядам на косата! Crazy

Общи условия

Активация на акаунт