ПЛЕВЕН - 87

• 18 847
  • 290
  •   1
Отговори
# 210
А аз да питам някой ще си взима ли детенцето,че Кирил се натиска да идва с мене?

# 211
Аз пък съм на Дружба -на последната ,с кола съм ,ако има някой от дружба мога да го метна.

Мислех да я взема малката ,ама последния път там ме направи на луда -да ходи по стъпалата на горе надолу и да тича ,затова  Naughty.

Последна редакция: чт, 12 мар 2009, 17:33 от tony25

# 212
Аз този път ще съм без дете   Mr. Green
С кола съм и аз, ама съм на центъра.   Peace
В колко часа последно   newsm78

# 213
  • плевен
Мацки приятно изкарване довечера.

# 214
При нас ново 20-Хриси е заспала по корем,а как ме е страх.Това ни е за първи път.Сутринта се опита да заспи така,но аз внимателно я обърнах,а сега не искам да я обръщам,че ако се събуди ooooh!....Чудо....имаме и вграден таралеж в дупето...явно се е ментала на майка си-не мож' седи на едно място.

# 215
  • Плевен
Аз пък съм на Дружба -на последната ,с кола съм ,ако има някой от дружба мога да го метна.
Аз можеше да се възползвам,ама първо ще минавам през центъра.

Константина споко,ако се включи Джина ще ти разкаже как Здравко нон стоп спеше по корем,
даже и навън в количката Grinning

Сега се връщаме от Авис Медика,в понеделник ще ни махат третата сливица. Sad
Стана ми още по- притеснено и имам една буца в гърлото.... Tired

Последна редакция: чт, 12 мар 2009, 18:01 от slanced

# 216
Резервацията е от 19ч, така че кой когато може да заповяда. )))

Константина, няма никакъв проблем, че спи по корем, защо се шашкаш? Нищо няма да и стане. ))))

# 217
Сега се връщаме от Авис Медика,в понеделник ще ни махат третата сливица. Sad
Стана ми още по- притеснено и имам една буца в гърлото.... Tired

Hug   Hug  Спокойно, с децата е така. И май ние майките го понасяме по-тежко   Rolling Eyes

# 218
Всичко живо е на срещичката . Ще чакам фотосесията .  Sad
Номадка ,ами просто му загащвам ръчичките в гащите ,или ританките ,имаше един период ,в който неможе да ги измъкне , после му слагах чорапи на ръцете и като ги намокри ди сменям. В крайна сметка имахме успех.

# 219
Ей ме на  Grinning
Тъкмо влизам. Някой данеказвамкакъв оставил вратата на асансьора отворена на 12-я и аз опънах 9 етажа на един дъх  Tired Щото ме беше страх да не угасне лампата и аз да съм между етажите  Embarassed

Много съм доволна от срещата. Супер си изкарах и се посмях както винаги   Heart Eyes
Като си помисля как няма да съм вече редовна следващите пъти и ми е мъкааа....

# 220
И аз си изкарах супер  Simple Smile
Момичета,трябват ми координати на зъболекар,препоръчайте някой .

# 221

Момичета,трябват ми координати на зъболекар,препоръчайте някой .
Препоръчвам разбира се моят  Laughing Много съм доволна. Ходя там от студентка, а това беше отдавна  Wink
д-р Коста Петров
тел. 0888 245 476
Кабинетът е в къщата точно зад новата сграда на Генимекс (бившия магазин Дон), отстрани на съда като пресечеш "Кирил и Медодий".
Работи понеделник, сряда и петък следобяд, вторник и четвъртък сутрин. Не си променя графика.

# 222
оооп първата фото сесия пристига
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=352338&pid=11028697

на последната снимка сме в бърза помощ, но да чукна на дърво ръката не е счупена. казаха компрес и триъгълна кърпа 15 дена за обездвижване

newsm12 не съм надписвала снимките, обаче ме е срам да си призная има няколко имена, които не разбрах /или не запомних / и предпочетох да не надписвам нито една, щото нямаше да изглежда добре ...

Последна редакция: пт, 13 мар 2009, 00:07 от Viksun

# 223
  • Плевен
Хич и не си го помисляй Simple Smile, иде лято, ще сме уличници и денем и нощем  Mr. Green, тъй че си пак на линия  Peace.

# 224
Ей ме на и мен.Ранобудна естествено...Хриси както е заспала към 17  и нещо вчера не се е будила/аз също не я будих/....Ще кажете,че тя е ходила на среща,не аз...Сега ще ядем-12часа сън,какво е това нещо? ThinkingИ все по корем..... LaughingИма пулс-колко пъти я проверявах само....
А за вчера-без коментар,голяма веселба ми беше,жалко само,че не мога да си поприказвам със всички,някои мацки още не ги познавам Embarassed
Хич и не си го помисляй Simple Smile, иде лято, ще сме уличници и денем и нощем  Mr. Green, тъй че си пак на линия  Peace.
Точно така... Wink

Последна редакция: пт, 13 мар 2009, 05:47 от Константина

Общи условия

Активация на акаунт