ПЛЕВЕН - 87

• 18 824
  • 290
  •   1
Отговори
# 270
Правих, но ме мързи..после

# 271
Тес ами това е много хубаво  ,Аз тогава няма да давам на Боби скоро закуска.Ще го карам така , обедно и следобедно хранене,наддава засега нормално , пък и е по-лесно .Само плюсове  ,  дядото на Боби ,както още някои роднини ,ме иронизират и често ми се подиграват зад гърба ,за доста мои решения ,ама аз се правя на луда и че не ги чувам ,засягат ме ,ама си знам моето и което е правилно според мен ще го направя. Вие сте ми стимула . хахахах

# 272
Един минзухар  Laughing
Днес ми дойде резултата от бхс - ок е  Peace

# 273
  • Плевен
Оф,най-после и моят Ларедут дойде. Имам известие.Утре ще го взема. Не че имам нещо мое вътре,но една приятелка го чака бая отдавна. Така,че който има недошъл колет идат. Simple Smile
Atrakcia, Hug Heart Eyes. Нали знаеш моята любов към теб. Joy Да ти се обясня публично и тука. Laughing
Djina, много е хубаво. Peace

# 274
  • София
Пламсиетке,от коя дата ти е колетчето?
Мойта балерина днес беше за първи път на балет.Доволна и предоволна е.Сега тука ми прави едни движения...ще ходя да купувам цвички и трико явно.

# 275
На Палмсито май от 28-29.01. Помня,че моя беше за 27 и дойде,пък нейния го нямаше.
Джина, щях да  ти пиша, но вече няма смисъл  Laughing Как е адаптацията на дребните?
Ми, Пламси, взаимна ни е обичта  Laughing

# 276
  • Плевен

Пламсиетке,от коя дата ти е колетчето?
От 29.01 е.

# 277
  • плевен
Здравейте и от мен.Малко тъп въпрос ама как разбирате езика в този Ларедут или само аз съм тъпа newsm78 Много бих искала да си взема и аз нещо ама като и дума не разбирам????????

# 278
Atrakciа,минзухарчето ти е голяма работа Heart Eyes
Cveteto_2009,има Google Translate,макар че на него не може да се разчита...основните неща са за материята на дрехите,размери,има и тема тук,ще я потърся...
Аз съм новак,днес пуснах първата си поръчка,благодарение на Силви Peace HugЩе имам да те черпя,да знаеш Laughing
П.П. Ето тук е обяснено http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=378287.0 за пазаруването.Успех. Peace
И тук http://www.pazaruvane.com/search/label/laredoute

Последна редакция: пт, 13 мар 2009, 19:09 от Константина

# 279
Има и много як онлайн речник на Гугъл - ние с него превеждаме  Peace

http://translate.google.com/

# 280
  • плевен
Аз ви благодаря за вниманието но искам да попитам дали някоя от вас ще се съгласи да поръчам към нея и после ще си дам паричките на нея и доставката можем да си я разделим-не искам да бъда нахална .Ако може поне за начало докато се науча  Praynig

# 281
Аз поръчах днес,nomadka се включи,що не каза по-рано? newsm78
Деси,мерси Peace

# 282
  • плевен
Аз поръчах днес,nomadka се включи,що не каза по-рано? newsm78

И аз незнам защо.Сега се сетих за този сайт и разглеждам че има доста намаления.Ако все пак може ще е за другия път-ще ми кажете кога Peace

# 283
Аз преглеждам сайта на случен прицип-или когато имам време,ако има намаления...... Embarassed
Не помня кога пка имаше големи намаления-юни или юли беше,мацките които поръчват отдавна ще кажат.До тогава-рови се в сайта,разглеждай,тъкмо ще се шлайфаш/кой го казва само/ Peace

# 284
  • плевен
Моля ако някоя от вас е съгласна да ми помогне- да поръчам към нея да пише за да знам  Sad

Общи условия

Активация на акаунт