LaRedoute.fr - 105 - Всичко за поръчката!

• 123 961
  • 2 256
  •   1
Отговори
# 360
magnetic, платът на чантата е 100% памук, а вътрешната част е полиестер  Peace Много е хубава, но е доста по-голяма, отколкото изглежда на снимката.

# 361
Кой номер трябва да е моята приятелка:
Талия:81
Ханш:100
Килограми:55
Гръдна обиколка:88
Височина:164

# 362

Такива пердета-ресни има в Jumbo мисля, че бяха някъде към 16 лв.

Мерси миличка, във Варна нямаме Jumbo и ги поръчах отново, но в цвят каки. Вече чакам 4 поръчки да видим дали ще дойде нещо   Close

Писах им за първата, но ни кой още не ми е отговорил  Crossing Arms

# 363
днес получих поръчка от 29.01.
снимки
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=332810&pid=10973828
страшно доволна съм от почти всичко!
Мъжко-юношеското сако кой размер е? На кой мислиш, че отговаря тук? поръчала съм 180 и имам опасения, че ще е тясно в раменете... newsm78

180 е. ако искаш ще го премеря в раменете  Peace

# 364
получих си поръчката - от 29.01. е Party Party Party от всичко съм суепр доволна, сякаш най-много от едно лилаво жакетче за пролетта за мира, и всички други неща - те бяха към 15, повечето по 2 по 3 евро  Crazy има ли смисъл да ви ги търся и коментирам, щото вече вероятно са лиспващи или по-скъпи newsm78 и, ако да - как да ги намирам, щото нямам директни линкове, а с името по това от мейла в търсачката на сайта почти никога не излиза, каквото трябва Crazy
получих и одеалото подарък бежово-кафяво, готино е доста / само си мислех, че ще е по-голямо Crazy сега е идеално на 2 ката да завивам мира, обаче скоро й купих едно със същата дебелина ooooh!

# 365
Зузи ,
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=332810&pid=10973678 - > това е по хубаво от колкото си го представях . Wink
а полата от 2 евро как е ,аз съм си поръчала черна .
моята поръчка е от 30ти .01 да се надяваме че тия дни ше дойде

това е страхотно, и аз не очаквах  Peace
а полите за 2 евро си взех лилава и екрю, 40 размер - супер са и те!  Hug

# 366
кажете моля ви - за момче с български размер S и много рядко M,от френската за тениски XS ли да поръчваме.  ooooh!

Дай му мерките. Така няма как никой да ти каже.
Алекс,ето мерките :
87/74/90

**
Зузи ,
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=332810&pid=10973678 - > това е по хубаво от колкото си го представях . Wink
а полата от 2 евро как е ,аз съм си поръчала черна .
моята поръчка е от 30ти .01 да се надяваме че тия дни ше дойде

това е страхотно, и аз не очаквах  Peace
а полите за 2 евро си взех лилава и екрю, 40 размер - супер са и те!  Hug

e добре де как на 29.01 успя да ги издебнеш.Аз искам лилава и синя  Heart Eyes , ама бяха свършили и то точно 40 р-р . Sad и имах избор м/у черна ,екрю и оранж . и избрах черна .другите цветове не са мой тип  Sick

Последна редакция: пн, 09 мар 2009, 22:29 от mEdIsSa123

# 367
  • София
Някой има ли от тези 28н, може ли да ме премерите стелка Heart Eyes

# 368
кажете моля ви - за момче с български размер S и много рядко M,от френската за тениски XS ли да поръчваме.  ooooh!

Алекс,ето мерките :
87/74/90

За блузи - М или  по гръдна обиколка се ориентирай.
За панталони - 36.

# 369
Тъй като гледам,че никой не се включва по моя въпрос, си потвърждавам убеждението,че само на мен ми отварят кашоните и ми крадат дрехи по митниците и пощите Twisted Evil  Cry

# 370
Чудя се аз  newsm78 далиииии с мерки 90/70/91 ще вляза в тази тазирокля размер 34...
Широчка ми се вижда на снимката ама знае ли човек  Whistling

Последна редакция: пн, 09 мар 2009, 23:46 от anason

# 371
Още си чакам малката поръчка от 24.01 с три блузки. Досега не се оплаквах, ама търпението ми вече се изчерпва. Толкова дълго досега не съм чакала за  малка поръчка. Оплаках се, май при някои има резултата. Остава сега и да дойде. И за да не е само спам искам да похваля една детска жилетка
http://www.laredoute.fr/vente-bolero-bebe-fille-col-chale-prix-m … &numberpage=1 Много хубава и мекичка. Получих и едни чершафи на листенца, но не са като в сайта.Мойте са сини, но цвета им е доста по светъл.

# 372
Извинявам се,че не съм прочела новата тема.
Днес ходих до софийската митница и ми казаха,че тази седмица няма да правят справки за колети.....Някой да има подобен проблем?!

До 13.03 няма да правят справки.

# 373
Някой има ли от тези 28н, може ли да ме премерите стелка Heart Eyes

стелката е залепена но доколкото можах да измеря е 17см на номер 28 Peace

# 374

Алекс,ето мерките :
87/74/90

За блузи - М или  по гръдна обиколка се ориентирай.
За панталони - 36.
ама той в бг носи предимно С и почни не носи М,т.к. са му шероки - предпочита по по тялото.Гледах таблицата и за дръгната е на ръба м/у С и М

Ей сега проверявах и в сайта - http://www.laredoute.fr/vente-t-shirt-active-wear.aspx?productid … &numberpage=1 - по големи от С няма.Дали ше сбъркам ако взема с

Общи условия

Активация на акаунт