LaRedoute.fr - 105 - Всичко за поръчката!

• 123 777
  • 2 256
  •   1
Отговори
# 1 020
  • в бяла къща с голямо дворче... след софийското околомръсно
duhi_puhi, благодарности  bouquet

# 1 021
  • Разпиляна във въображението
Момичета това какво е - http://www.laredoute.fr/vente-housse-de-coussin-pouffi-ampm.aspx … &numberpage=3 Да не е възглавница за сядане?

# 1 022
Момичета това какво е - http://www.laredoute.fr/vente-housse-de-coussin-pouffi-ampm.aspx … &numberpage=3 Да не е възглавница за сядане?

Едното, по-евтиното е плик за възглавницата.
Другото е възглавница за сядане.

# 1 023
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=351992&pid=11014548
evak, ето снимки на пумите.37 номер са, 23 см. е стелката. Много ми харесват.Стоят доста приБрано и розовото отстрани е бледичко, не е натрапчиво.

# 1 024
  • В La Redoute и по света
Предварително се извинявам за това, че ще постна мейла си от Ла редут, който получих в отговор на своето запотване за липсващата ми поръчка от 17.01. Вече 4 ден нямам друг отговор от тях, а с преводача не намирам логика.
Vous êtes sans nouvelles de votre commande.

Je vous présente toutes mes excuses pour cette attente.

Vous ne devriez pas tarder à la recevoir.

En effet, le délai moyen d'une livraison "prioritaire" est de 5 semaines.
Afin que vos prochaines commandes vous parviennent plus rapidement, je vous invite à demander la livraison en colissimo.
Le délai est de 1 à 2 semaines moyennant 1% de plus que le tarif prioritaire.

A savoir : si votre colis est toujours signalé "en préparation" dans votre suivi de commande, je vous remercie de ne pas tenir compte.
Да чакам ли още обяснителен мейл? Извинявайте още веднъж!!!   bouquet

Здравей,
По това което аз разбирам, новините не са добри.
"Казват ти, че нямат информация за твоята поръчка. Че не би трябвало да се бави повече и че е трябвало да си я получиш. Средното време на доставката "приоритет" е 5 седмици.
Така, че за да достигат вашите бъдещи поръчки по-скоро, аз ви предлагат да поискате доставка colissimo.
Крайният срок е от 1 до 2 седмици с пратката с приоритет е с 1% повече от цената.
Съвет: Ако вашият пакет е все още съобщава "се подготвя" в проследяването, игнорирайте казаното по-горе."

Сега, ако си от София, по-добре отиди до митницата, защото на моя позната пратката й 2 седмици е лежала при тях, тя не е получила известие обаче, поради някакви проблеми с пощенската кутия. И за капак, на митница плати и престоя на пратката за 2-те седмици. Но до колкото разбрах, тази седмица не работи гишето за справки, така че, май и това не е вариант за сега.
Преди това обаче, виж във Suivre mes commandes статуса и е все още en préparation, значи може би скоро ще я получиш, от Редут казват да игнорираш казаното.
Ако нямаш известие до понеделник, по-добре тогава се разходи все пак.

Ако съм сгрешила с превода, моля да ме поправите.

Дано си я получиш, стискам палци. И аз си чакам моите  Cry

# 1 025
Някой поръчвал ли е тази рокля
?
Мнения и впечатления?

# 1 026
  • София
някой има ли представа дали ще отработва митницата в събота?
между другото ми се счупи ключалката на пощенската кутия, ама в буквалния смисъл, от всекидневно проверяване Close

# 1 027
Eто снимки на якето и покривалото. Според етикета на якето е 100% памук, отвътре с двоен хастар от лен.
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=352002

# 1 028
  • В La Redoute и по света
някой има ли представа дали ще отработва митницата в събота?
между другото ми се счупи ключалката на пощенската кутия, ама в буквалния смисъл, от всекидневно проверяване Close
За митницата не знам, но за ключалката ми е ясно за какво говориш. Аз проверявам по 4-5 пъти на ден, като излизам и като се прибирам от разходките, но нищо.
Днес имаше пусната една покана за пощенска пратка под входната врата, обаче уви, не беше за мен  Cry

# 1 029
Момичета, нека и аз ви попитам нещо  Thinking В момента сайтът предлага ли намаления, които наистина си струват?

# 1 030
Момичета, нека и аз ви попитам нещо  Thinking В момента сайтът предлага ли намаления, които наистина си струват?
Да, предлага намаления по всяко време Simple Smile За някои хора си струват, за други не Wink
Така че освен да следиш и да дебнеш .. докато ти изпадне нещо "изгодно" за теб.. Не виждам как би могла да разчиташ на чужди мнения изобщо Simple Smile

# 1 031
Петя, с новия код се намаля на 14.90 евро, и аз я заграждам, но съм в чуденка коя дължина да избера, с дългата ще съм като фея май...

# 1 032
И ти си права duhi_puhi, но тъй като за втори път отварям сайта и не мога да преценя от първо четене сега дали наистина има изгодни и драстични намаления или има периоди, когато те са повече и по-големи? Rolling Eyes

# 1 033
  • София
Прали ли сте ги на 60 градуса ? Мъж ми преди години имаше такива , на второто пране станаха светло сини , нищо не остана от зеления отенък , а той така си го харесваше  Mr. Green
При 60 - не, понеже цветно обикновено пера на 40, минали са няколко пранета и не мисля, че са избелели Peace
Аз чакам няколко поръчки от февруари (от януари ги взех), като едната е от 6-ти и е малка, поне според мен е за поща, съответно дори ходих вчера да проверявам в пощата и няма.... Днес имам известие и съответно, вземам си пакетчето и какво да видя поръчката от 04.03, нея най-малко съм я чакала... Та ето малко реални снимки сменили са ми подаръка, но не мисля да им пиша, нищо че си е с мой код.

# 1 034
И ти си права duhi_puhi, но тъй като за втори път отварям сайта и не мога да преценя от първо четене сега дали наистина има изгодни и драстични намаления или има периоди, когато те са повече и по-големи? Rolling Eyes
Да, има такива периоди.. това са януари-февруари и юли-август..
Но никога не знаеш кога точно и с колко ще ги намалят и дали ще намалят нещата, които ти си си харесала.. И дали ще има останали номера, когато ги намалят Simple Smile
Иначе винаги намалят на групчки и постепенно по периоди..
Вкл. правят приятни изненади понякога  Mr. Green
Иначе за какво говоря - някой може да каже - лелееее страхотни маратонки Адидас само за 80Е, в България са 280 лв! Страшна далавера!
Да ама на теб изобщо не ти е в ценовия диапазон и можеш да си позволиш маратонки за 10Е - и за теб това е далаверата - нали се сещаш, че ще го погледнеш изумено  Shocked и ще си кажеш - егати скъпарския сайт  ooooh!
 Joy - за такива неща говоря Simple Smile

Затова - не да хвърляш 2 погледа и да чакаш някой да ти сипне в кошницата нещо, което да ти хареса.. Ами си гледаш и разглеждаш и следиш.. Иначе няма как просто..

Общи условия

Активация на акаунт