LaRedoute.fr - 105 - Всичко за поръчката!

• 123 654
  • 2 256
  •   1
Отговори
# 1 170
Мисля да отскоча до Франция , за да си взема лично колетите, тъй като от 24 01 не е пристигнал. Mr. Green
Може и да ми излезе по- ефтинко, отколкото всеки ден да ходя до пощи и митници. Laughing Joy
теб  Mr. Green [/color]

хихихи ето тук може да намериш евтин билет www.wizzair.com

Направо се замислям сериозно, еми казвайте къде е седалището  Crazy

Хаха за Франция няма директен полет, ето защо закъсняват колетите, докато сменят няколко полета......

# 1 171
За протокола, дойде ми поръчка от 24.01 на митница Пловдив  Whistling

# 1 172
Днес си получих 3 колета накуп-януарски. Повечето обсъждани неща. Искам да похваля ето тези обувчици наMELLOW YELLOW:
http://www.laredoute.fr/vente-sandales-compensees-mellow-yellow. … &numberpage=1
Отговарят си на номера, на нормално широк крак са, от естествена кожа, много удобни и елегантни.Препоръчвам ги, тъй като гледам, че все още има 37 номер.
Това мъжко яке също доста добро, аз го бях намалила с някаъв код.Подплатено, но тънко. Качествена изработка. http://www.laredoute.fr/vente-blouson-zippe-redoute-creation.asp … &numberpage=1
Форумските мъжки дънки от 5 евро също ми допаднаха.Ще видя довечера дали съм улучила размера.
Чаршафите на точки(http://www.laredoute.fr/vente-taies-bulle-redoute-creation.aspx? … &numberpage=1) намирам за доста тънички. Далеч по-добро качество са детските комплекти с пеперудите и морските кончета, които съм поръчвала преди. За тази цена биват де.
Този път си получих и всички подаръци(куфар и 2 комплекта червени и кафяви десертни чинии).
Сега с чиста съвест ще оползотворя кода за тренча  Mr. Green

# 1 173
  • сусурлево
Леле .. на 05.03 пуснах поръчка и вече имам колет . Още незнам дали е тази , но друга нямам   Crazy

# 1 174
Леле .. на 05.03 пуснах поръчка и вече имам колет . Още незнам дали е тази , но друга нямам   Crazy
Колет или пакет за пощата? Разликата е огромна  Wink

# 1 175
  • Враца
pepi7096 нещо взимала ли си от голяма поща, че аз и сега звънях но нищо нямам...почвам да се съмнявам дали изобщо проверяват  newsm78

получих в понеделник малка пратка от 25.02 в държавна кореспонденция...цареше абсолютна работна атмосфера (ремонти) и трябва човек да креши за да го чуе на гишето някой  hahaha

а да попитам не е ли време да разпращат каталозите вече, миналата година след намаленията ги пускаха

# 1 176
  • сусурлево
По пощата ... а аз си мислех , че ще е за митница .Казаха ми колет , още не съм го видяла

# 1 177
сега взех да се чудя щом е токова уголемен гащиризона на адидс да купя този 67 см. детето ми е слабичко но носи 86 в момента все пак  newsm78

http://www.laredoute.fr/vente-combinaison-bicolore-adidas.aspx?p … &numberpage=1
Поли, на размер 67, ширината под мишниците е 30см., а дължината от рамото до чатала 41-42см. Peace
Материята изобщо не е като на бански, като по-плътно боди е Peace
Ето реална снимка:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=334936&pid=11021207

bouquet  bouquet  bouquet

# 1 178
Знам, че ви е писнало от мрънкане  Cry Има ли някой да чака от 15 и 16 януари ( вече над 8 седмици минаха). Смятам да им пиша, знам че ще дойде, ама за мое успокоение...

# 1 179
pepi7096 нещо взимала ли си от голяма поща, че аз и сега звънях но нищо нямам...почвам да се съмнявам дали изобщо проверяват  newsm78

получих в понеделник малка пратка от 25.02 в държавна кореспонденция...цареше абсолютна работна атмосфера (ремонти) и трябва човек да креши за да го чуе на гишето някой  hahaha

а да попитам не е ли време да разпращат каталозите вече, миналата година след намаленията ги пускаха
Във вторник сестра ми взе един от 7.02, за мен от доста дълго време няма нищо. След малко ще отида да ги притесня отново. То аз все големи чакам, та скоро не съм ходила в държавна кореспонденция, не че ми е много мъчно за тях, де  Mr. Green
И аз чакам с нетърпение каталог, но все още никой не се е похвалил, да е получил.

# 1 180
Аз и доста от февруари...  Tired
Знам, че ви е писнало от мрънкане  Cry Има ли някой да чака от 15 и 16 януари ( вече над 8 седмици минаха). Смятам да им пиша, знам че ще дойде, ама за мое успокоение...

# 1 181
да се похваля и аз тази сутрин взехме още 2 пакета на сестра ми  от 21.01 и от 23.02 на веднъж ...пак чакам моите да дойдат  Praynig
и аз все още си чакам моята от 27.01,през 2 дена ходя да проверявам,вече забравих какво съм поръчала

# 1 182
Да, има...Чакам един от 16.01. Този от 24.01 дойде преди 2 седмици. Предполагам, че предния лежи някъде под куп други колети. Единствено се притеснявам да не го върнат обратно, въпреки, че мъжа ми ходи през няколко дена да проверява.

# 1 183
  • sofia
Паола2, роклята за която питаш по-напред, ми я изпратиха по погрешка вместо синята асиметричната. Ето реални снимки, на мен толкова ми хареса, че не се разправях...

# 1 184
Как мислите , дали е за поща 4 мъжки тениски и подарък бежовото/бялото покривало .
Пуснах 2 поръчки на 20.02 едната дойде в понеделник , но тази с блузките я няма още, дали ще я запратят на митница  ooooh!

От януарските ми останаха само 3  .От 22, 24 , 30 съвсем последователно ми идват, цвъкат си се една след друга  Crazy

Нещо ме друсат нервите днес , извинете за мрънкането  Confused

Общи условия

Активация на акаунт