LaRedoute.fr - 105 - Всичко за поръчката!

• 123 626
  • 2 256
  •   1
Отговори
# 1 185
Пратих  им емаил за неполучена поръчка от 15.01  писаха ми че ми е пратена на 30.01 и сега ме засипват с емаили които изобщо неразбирам и немога да преведа.Моля някой който разбира да ми помогне  Embarassed ще съм много благодарна  Mr. Green

Vous кtes dйзu(e) d'кtre sans nouvelles de votre commande.
Je vous prйsente toutes mes excuses pour cette attente.
Je vous rembourse par courrier sйparй.
En effet, les articles sont maintenant йpuisйs.
Par ailleurs j'effectue une enquкte auprиs du service de livraison.
A bientфt sur votre site : www.laredoute.fr

# 1 186
  • сусурлево
Как мислите , дали е за поща 4 мъжки тениски и подарък бежовото/бялото покривало .
Сега от 05.03 ми дойде поръчката в нея имаше дънки, панталон, анцунг, 4бр. потника  + 2 комплакта потничета , всеки комплект по 3 бр. Мисля , че ще ти дойде по пощата

# 1 187
  • Перник
Пратих  им емаил за неполучена поръчка от 15.01  писаха ми че ми е пратена на 30.01 и сега ме засипват с емаили които изобщо неразбирам и немога да преведа.Моля някой който разбира да ми помогне  Embarassed ще съм много благодарна  Mr. Green

Опита ли с преводачите от първия пост на темата Wink А и текста на писмото ти е излязъл на латино-кирилица и не вярвам някой да го разчете Rolling Eyes

# 1 188
Може ли реална снимка на това потниче?

# 1 189
  • София
Знам, че ви е писнало от мрънкане  Cry Има ли някой да чака от 15 и 16 януари ( вече над 8 седмици минаха). Смятам да им пиша, знам че ще дойде, ама за мое успокоение...

Аз чакам един от 15,01 и един от 10,02    Tired

# 1 190

Замени "Й" с "Е" и поз вай превод ахч а от първи по сттрф                                                                              и трябва да излезне нещо смислено      

ппп. Малкия ми помага в писанетотж

# 1 191
имам въпросче- мога ли да поръчам на приятелка която е в италия,в смисъл да пусна поръчката от моя акаунд да платя с моята карта,но да напиша нейния адрес в италия.благодаря предварително  bouquet

# 1 192

Опита ли с преводачите от първия пост на темата Wink А и текста на писмото ти е излязъл на латино-кирилица и не вярвам някой да го разчете Rolling Eyes
Е НЕ  току що влезнах в Suivre mes commandes  поръчката ми е отказана  при положение че ми писаха че е пратена на 30.01 сега ще чакам валчер бясна съм  #Cussing out  на закъснелите пишете им че иначе ще си чакате поне да сте наясно да няма разочарова ли се.Трябва да им напомняш че иначе нито валчер ще видиш нито колет  newsm61

# 1 193
  • София
Здравейте,  да ви се похваля дошли са ми колетите от 27.01 и от 29.01.  Известие за тях не съм получила , но за късмет имам приятел който работи на митницата ( май е въпросното симпатично момче което дава колетите  Wink ) та днес му се обадих да провери и се оказа , че са пристигнали в началото на март Shocked . Добре , че се сетих да му се обадя иначе щях да си чакам и да се ядосвам на французите......

# 1 194
  • Sofia
Дали вече правят справки,че аз като ходих в понеделник -ми казаха,че два дни само няма да правят.......пък тук ви чета,че цяла седмица? Crossing Arms  Ходил ли е днес някой за справка?

# 1 195
Goldie, може ли линк за сивата чанта?  Praynig Hug

# 1 196
  • София
Знам, че ви е писнало от мрънкане  Cry Има ли някой да чака от 15 и 16 януари ( вече над 8 седмици минаха). Смятам да им пиша, знам че ще дойде, ама за мое успокоение...
Да, има...Чакам един от 16.01. Този от 24.01 дойде преди 2 седмици. Предполагам, че предния лежи някъде под куп други колети. Единствено се притеснявам да не го върнат обратно, въпреки, че мъжа ми ходи през няколко дена да проверява.

Sad И аз от гадната дата 15-ти, а и ми е най-големия Sad Имам и ат 22.01 и 04.02 Sad
И аз ходих 100 пъти до митница, а живея в Драгалевци  Twisted Evil То вече ми излезна като на Бг цени всичко Crossing Arms м...а им на подаръците, вече само за пощата пускам Crossing Arms

# 1 197
  • Бургас
Goldie, може ли линк за сивата чанта?  Praynig Hug
Заповядай - http://www.laredoute.fr/vente-sac-maxi-format-la-boutique.aspx?p … &numberpage=4, но цената е в момента е убийствена Mr. Green Аз я взех за 13 евро и нещо.
Pupsik, като се наспи дребната ще го изровя и снимам, но според мен е уголемено. Миналото лято, когато го получих, бях 85 кила и 42-44 ми беше широко в горната си част, виж в ханша ми беше точно Mr. Green. Представям си сега, вероятно ще мога да го ползвам само за нощница Crazy Освен това е много тънко и прозрачно, и изобщо не изглежда толкова хубаво, както на снимката Tired

# 1 198
  • София
Имате ли представа защо като влезна в Suivre mes commandes  виждам само поръчките от 10 и 11.02? Имам още една поръчка от 31.01, но тя не излиза???

# 1 199
Някой може ли да ми помогне, като ми даде примерен текст на писмото, което пишете, за да ви изпратят ваучера от 20 евро за поканите на приятел. Благодаря. Днес получих поръчка от 05.03. - ама много са бързи франсетата.

Общи условия

Активация на акаунт