Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какъв размер (S, M, L или XL) отговаря на мъжка тениска с размери 54/56?
Как мога да определя размера на мъжкия анцуг въз основа на номерацията на панталоните?
Какви са приблизителните размери на детските номерации XS и S за мъже и какво отговаря на тях от детската номерация?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какъв размер (S, M, L или XL) отговаря на мъжка тениска с размери 54/56?
-
Как мога да определя размера на мъжкия анцуг въз основа на номерацията на панталоните?
-
Какви са приблизителните размери на детските номерации XS и S за мъже и какво отговаря на тях от детската номерация?
-
Как мога да определя размера на рокля въз основа на измерванията G-97, T-80 и X-112?
-
Как мога да намеря каталога с любимите си артикули (любими) на уебсайта?
А и текста на писмото ти е излязъл на латино-кирилица и не вярвам някой да го разчете
Има ли някой да чака от 15 и 16 януари ( вече над 8 седмици минаха). Смятам да им пиша, знам че ще дойде, ама за мое успокоение...
на закъснелите пишете им че иначе ще си чакате поне да сте наясно да няма разочарова ли се.Трябва да им напомняш че иначе нито валчер ще видиш нито колет
Ходил ли е днес някой за справка?
И аз от гадната дата 15-ти, а и ми е най-големия
Освен това е много тънко и прозрачно, и изобщо не изглежда толкова хубаво, както на снимката