LaRedoute.fr - 105 - Всичко за поръчката!

• 123 600
  • 2 256
  •   1
Отговори
# 1 305
  • Перник
По скоро 44, аз съм  с размери бюст-94, талия 84, ханш 102 и 42 ми е идеално

Потвърждава се мнението ми, че всеки различно приема дрехите как му стоят. Лятото бях с ханш 104 и взех дънки 40, които продадох, защото ми идваха големички. Аз лично предпочитам по-опънато, отколкото леко висящо. Но въпрос на вкус, де. А и тези дни четох за други момичета, които с ханш около 100 взимат 38.

dtra , изчакай ако искаш и за друго мнение или питай за конкретен модел. Да се уточня за блузи 42/44, за поли и панталони съм "за" 42, особено ако има еластан. 44 ще ти е по-свободно Peace

# 1 306
анима, кой размер са маратонките на малката? Може ли дължина на стелката, че и аз съм сложила едни 22-ри номер в кошницата  Praynig

Маратонките са 21ви номер и стелката е 13.6 см.

Редактирах линка в предишния пост ако в него е била причината но май снимка.бг днес работи много бавно.

# 1 307
  • Когато нямам работа ... просто седя и си хубавея

Потвърждава се мнението ми, че всеки различно приема дрехите как му стоят. Лятото бях с ханш 104 и взех дънки 40, които продадох, защото ми идваха големички. Аз лично предпочитам по-опънато, отколкото леко висящо. Но въпрос на вкус, де. А и тези дни четох за други момичета, които с ханш около 100 взимат 38.

dtra , изчакай ако искаш и за друго мнение или питай за конкретен модел. Да се уточня за блузи 42/44, за поли и панталони съм "за" 42, особено ако има еластан. 44 ще ти е по-свободно Peace

newsm68  newsm44 newsm68 
тра-ла-ла
няма да отслабвам- аз съм си екстра

момичета, обичам ви!
 love001  love001  love001  love001  love001

# 1 308
Снимки на поръчката ми от 05.02

Абсолютно от всичко съм доволна в тази поръчка (мъжът ми също Simple Smile ),особено от мъжките спортни тениски-просто страхотни,всички са Л,с изкл. на черния(супер черен!) адидас-М,имиме го и в зелено Л,червената на Льо кок спортив е страхотен цвят,всички са супер материи и точни по размер на мъжът ми!
Ленения сив панталон,36-малко височка е талията за моя вкус,но с блузка отгоре е ок,за мааалко да ми дойде късичък Rolling Eyes
Черната риза без ръкав-стои перфектно просто,много добра кройка и интересен модел,дългичка-до средата на ханша,притеснявах се единствено да не е много широка около мишниците,но не е,добре че тогава нямаше 36(по принцип нося 34/36),тази е 38 и ми е абсолютно точна!
Широките тъмни дънки 36 засега са ми малко малки(имам още да се "събирам" Rolling Eyes от раждането),широки,по-спортни,хубави са.
Детските и бебешки нещица,както винаги ми харесват.Червените бермуди ги имаме от мин.лято в други цветове-супер са...
Ако има нужда ще търся линкове Peace

Може ли линк към тази блузка
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=222891&pid=11025030
Благодаря

# 1 309
момичета, моля да ме оразмерите, защото първата ми поръчка беше пълно фиаско- всичко огромно! Cry
крехката ми снага е с размери
гръдна-108
талия- 90
ханш- 108
 Praynig Praynig

Може би 42 newsm78 А ти кой взе и ти е огромно?

за 42- златни ти уста Grinning

ако обещаеш да не се смееш, ще ти кажа - взех 50 и директно, без да разкопчавам влизах и излизах от дрешките Joy Joy

Ехеееей, големки си поръчала...
Аз съм със 106/98/122 и взимам 46-48- горни и 50 за панталони. Полите, които съм взимала са 48- всички са ми ОК. А панталоните са 50 и са ми добре.
бингъл, кой е сивия ленен панталон?

# 1 310

Преди бях с хан6 106 и имах едни 42 номер дънки,които ми бяха тамън,сега съм с хан6-96-97 и се напъхвам дори и в 38 номер.Нека ветераните се вклю4ат.Да отбележа,4е не оби4ам да ми е впито.

# 1 311
Аз пък съм нещастна, защото през януари, когато правих поръчките още не бях надебеляла и сега като дойдат колетите(ако все пак дойдат) сигурно повечето неща ще са ми теснички. Аз ще трябва да отслабвам!
Извинявайте за спама. Темата заприлича не темичка от "Диети".

Последна редакция: чт, 12 мар 2009, 18:29 от Tatti

# 1 312
момичета, ама шкембе 90 см ще се вдене ли в 42, а? newsm78

# 1 313
  • Временно
Днес взех от митницата последните си поръчки от намалението - от дати 17.01. и 18.01.
Нещата са супер,много съм доволна.
Ще кача снимки по-късно.

# 1 314
анима, кой размер са маратонките на малката? Може ли дължина на стелката, че и аз съм сложила едни 22-ри номер в кошницата  Praynig

Маратонките са 21ви номер и стелката е 13.6 см.

Редактирах линка в предишния пост ако в него е била причината но май снимка.бг днес работи много бавно.

bouquet

# 1 315
  • Перник
момичета, ама шкембе 90 см ще се вдене ли в 42, а? newsm78
Мисля, че да. Моето 84-85 влиза в 38, леко пристегнато Embarassed

# 1 316
Момичета чакам поръчка от 13/01/2008 която още не съм получила. Писах им второ писмо и отговора е това:
Vous vous inquiйtez de ne pas avoir reзu votre commande.

Je vous prйsente toutes mes excuses pour ce retard.

Votre colis a йtй expйdiй а l'adresse suivante:

Je me tiens а votre disposition pour renouveler l'envoi.

En effet, votre colis a certainement йtй йgarй.

De plus, merci de vйrifier que l'adresse ci-dessus est correcte.

Je vous remercie de votre confiance
Пуснах го на преводача, но не мога да преведа какво точно ми казват.Ще съм благодарна да помогнете.

# 1 317
Да ви попитам, имате ли впечатления от тази туника: http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=9683160& … rce=-1#DescDetail. Мисля да я поръчам с кода за тренча, ама се чудя дали си заслужава, излиза ми 14Е...

# 1 318
Момичета

както знаете преди 2 дни им писах за поръчка от 26.01 (за втори път) и отново за втори път нямам отговор. Не знам вече какво да направя. Някакви съвети????????????/ newsm78

# 1 319
момичета, наистина ви благодаря за оразмеряването!
много ме зарадвахте с така прекрасните размери, че с тези китайски стоки у нас имах усещането, че съм гигант!
  bouquet   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт