LaRedoute.fr - 105 - Всичко за поръчката!

• 123 597
  • 2 256
  •   1
Отговори
# 1 320
  • Стара Загора
момичета, наистина ви благодаря за оразмеряването!
много ме зарадвахте с така прекрасните размери, че с тези китайски стоки у нас имах усещането, че съм гигант!
  bouquet   bouquet
хахаххаахахах.....да и аз като гледам малкия ми има 32 номер обувки а реално е за 26-27... Laughing

# 1 321
natfil Не знам какви боклуци си поръчала, но замисляла ли си се защо 97% от пишещите тук са доволни. Явно не си уцелила точния размер. Колкото до качеството на стоките, въпроса е спорен, някои неща стават, други не. За това е тази тема, за да се съветваме, разпитваме и показваме.

# 1 322
Netty доколкото успях да схвана, защото е на българо- латински Simple Smile
Извиняват ти се за закъснението, изпратено е на съответният адрес, готови са да подновят поръчката ти,
йtй йgarй това не мога да го рабера, но може и да значи че е загубена (perdu- загубен).
villi84 а като пишеш попълваш ли L'objet de mon mail , защото забелязах, че не ми отговориха като не го бях попълнила

# 1 323
И аз такова нещо схванах, но как да ми подновят поръчката те повечето неща ги няма вече  newsm78, ваучер ли ще ми пратят как, нищо не разбирам за пръв път ми се случва а стана 2 години пазаря от ларедут.

# 1 324
  • Перник
Netty , а имаше ли прикачен файл за попълване към мейла? Че на приятелка й казаха да чака до края на седмицата и ако няма колет да попълни въпросната форма.

# 1 325
Не нямам нищо прикачено само това писмо newsm78
Нейната поръчка от коя дата е?

# 1 326
Момичета, като си отворя поръчката в суивито и отгоре ми пише в синичко "en preparation". Това означава ли, че още я обработват и не ми е пратена? Ох с този френски лудвам вече  Crazy Извинете ме и ако съм много досадна  Blush

# 1 327
Netty  да не си направила и ти като мен? Провери Mes remboursments

# 1 328
В Mes remboursments имам ваучер за 8,70 евро от 05/02/2009 че нещо го е нямало като са правили поръчката, но така и не разбрах какво е newsm78, то аз забравих вече какво съм поръчала.

# 1 329
  • Перник
Не нямам нищо прикачено само това писмо newsm78
Нейната поръчка от коя дата е?
От 17.01. Вчера й го пратиха. Но все пак се надявам да дойде. Това й беше първата поръчка. Всъщност май и последната, особено ако не дойде  Cry

# 1 330
  • София
Момичета, като си отворя поръчката в суивито и отгоре ми пише в синичко "en preparation". Това означава ли, че още я обработват и не ми е пратена? Ох с този френски лудвам вече  Crazy Извинете ме и ако съм много досадна  Blush

На мен ми пише същото на всички поръчки, дори тези, които отдавна съм получила. Явно не сменят статуса след като ги обработят.

# 1 331
  • София
В пощенски клон 1404 - София - има 4-5 колета от ЛаРедут, ако някой чака колет по поща- да ходи да пита.

# 1 332
http://www.laredoute.fr/vente-short-femme-entrej-7-cm-active-wea … &numberpage=1

Едностранно измерена талиата на  панталонките е 39 см/р-р 38; /за първи път меря дреха така с линия,но съм в офиса/;
Аз съм висока 170 и съм 56 кг-улучила съм размера, а това ми е пръв панталон поръчан  по интернет. Плата е много хубав,не е плътен като дънков, но не е и много тънък. Лятна, мека,приятна материя Peace Препоръчвам панталонките-стоят хубаво.

# 1 333
  • София
Момичета, може ли едно въпросче различно от темата. Виждам едни много сладки картинки, в долната част под отговорите ви, на които излиза възрастта на дечицата или в коя седмица е бременната, можете ли да ми как се слагат в профила и от къде мога да си намеря такива?
Предварително благодаря!
 Hug

# 1 334
  • В Голямото село
Здравейте,момичета!Спешно си търся ризката от албанците за 2Евро с японската якичка в черно размер 34, 36,38.Моля ако някоя от вас я има и не и става или не и харесва моля да ми пише на лични!КУПУВАМ Я ВЕДНАГА!Не я намирам в момента в сайта,беше в розово на снимката там!

Това ли: http://www.laredoute.fr/vente-tunique-col-mao.aspx?productid=324 … 1&prodcolor=3

Общи условия

Активация на акаунт