LaRedoute.fr - 105 - Всичко за поръчката!

• 123 608
  • 2 256
  •   1
Отговори
# 1 260
  • Стара Загора
Мами...В Ст Загора получени пратки скоро да е имало..благодаря

# 1 261
Tristan77,благодаря,понеже моя е от 11.02,се чудих...но вчера като проверих нямаше,а днес дали да мина пак се чудя

# 1 262
Здравейте,момичета!Спешно си търся ризката от албанците за 2Евро с японската якичка в черно размер 34, 36,38.Моля ако някоя от вас я има и не и става или не и харесва моля да ми пише на лични!КУПУВАМ Я ВЕДНАГА!Не я намирам в момента в сайта,беше в розово на снимката там!

# 1 263
На всичкото отгоре, се оказа че на 10/02 имам отказан артикул ( поръчката е от 16/01) и, че ще пратят чек, писах писмо че искам ваучер, ама то е от ясно по- ясно, че е прекалено късно днес. И черешката на тортата е, че поръчката не е от моят акаунт (та и моя приятелка трябва да се занимава с тези глупости)...та съм ги сътворила едни, нямам думи  Cry Ще чакам да видим какво ще дойде, я чек, я поръчка  Mr. Green Някой пазарувал ли е с чекове? А как пристига писмото?

# 1 264
И аз искам да помрънкам малко Cry
И аз си чакам поръчка от 15.01  #Cussing out
Но най лошото е че след два пъти писания ето ТУК и нямам никакъв отговор вече 2 седмици. Чета ви чинно и гледам как всички си получавате отговорите за забавени поръчки, само аз обаче нямам такъв!
Явно са ми дали пълен игнор франсетата Close
На кого да пиша,  дайте ми идея...

Пробвай да им пишеш като смениш браузера. аз съм IE7 и имам и мозила. Като им пиша писмо винаги го пиша през мозилата, а по принцип използва ИЕ7. А откакто попълвам всички полета във формата и им пиша на френски (не че го знам, а ползвам преводача и каквото се получи) все ще схванат за какво им пишеш, автоматичен отговор получава до половин час (даже днес беше о/о 15 мин.) и истинския отговор до края на деня. Днес още не съм получила истинския отг. но предполагам че ще ми отговорят.

# 1 265
zeza69 и Cvete™    bouquet  bouquet  bouquet
Сега ще пробвам през Мозилата Peace

# 1 266
  • Хасково
Еййй , найй-сетне ми стигна време да пиша в темата Simple Smile))
Писаха ми по-моя въпрос за калъфката вместо потурите и сега искат да им я пратя
Обаче някой до сега пращал ли е до Франция - колко лв излиза и ще си поемат ли парите за изпращането ми !  Hug

# 1 267
А това да ви е познато?!  Mr. Green

# 1 268
Мами...В Ст Загора получени пратки скоро да е имало..благодаря

аз писах като получих веднага, дойде ми поръчката от 20.01 и от 31.01 и двете в централна поща над 2 кг
и едни ибейски маратонки и те в централна поща, нямат 2 кила, ама колкото да ни вземат 5,09 за пакета  #Cussing out

# 1 269

Да не би да са били подарък? Много добре изглеждат. Има код, работи ли?

# 1 270
Тдва яке може и да е коментирано,но не го намирам.Има ли някой реална снимка да покаже или някакъв коментар.http://www.laredoute.fr/vente-veste.aspx?productid=324138731& … amp;numberpage=14 Praynig

# 1 271
С върли мъки си измислих писмото на френски за чека за приятел за 20 евро, на кой адрес да го изпратя, този от първия пост, на който се изпращат запитвания във връзка с доставката ли? Благодаря Ви предварително.

# 1 272
Взех най-после колета от 15.01 ! изпратен на 30.01,незнайно къде е бил досега,фактурата скъсана и взета ,както обикновено напоследък! Всичко е обсъждано,само това яке леко ме разочарова.Взех 36,при все,че нося 34,но ми е като торба,ако някой го иска-взех го за 15Е! Има светлина в тунела с януарските поръчки!

http://www.laredoute.fr/vente-blouson-en-toile-tipster.aspx?prod … 1&prodcolor=1

# 1 273
  • Пловдив
Ейййй,направо ще се пръсна от яд вече.Цяла седмица не съм получила нищо,чакам от 16.01 -10.02 осем поръчки и няма и няма. #Cussing out
На пощата в Пловдив-Тракия отлежава един Ларедутски пакет вече няколко дена на името на Тодорка К.....,ако чете да отива да си го вземе...

# 1 274
С върли мъки си измислих писмото на френски за чека за приятел за 20 евро, на кой адрес да го изпратя, този от първия пост, на който се изпращат запитвания във връзка с доставката ли? Благодаря Ви предварително.

да,  на него , но си попълни всички полета  Peace

ще получиш първо автоматичен отговор , след това ще ти отговорят конкретно .На мен ми отговориха след 3 или 4 дена

Общи условия

Активация на акаунт